látogató számláló

Játék: nyerj belépőt a Transformers 4. premier előtti IMAX 3D vetítésére!

Az előző részben egy nagyszabású csata elpusztított egy nagyvárost, de megmentette a világot. Ahogy az emberiség újra élni kezdi megszokott életét, egy titkos csoport bukkan fel, amely megpróbálja befolyásolni a történelem menetét... Eközben egy új, hatalmas, ősi veszedelem veszi célkeresztjébe a Földet. Az emberek egy új csoportjának segítségével Optimusz Fővezér és az Autobotok az eddigi legfélelmetesebb kihívásukkal néznek szembe.
A Transformers: A kihalás kora c. filmet most 3 szerencsés ember (párjával együtt) premier előtt megtekintheti a UIP-Duna Film jóvoltából.

dinobot_banner.jpg

Nyerj páros belépőt a Transformers: A kihalás kora premier előtti IMAX 3D vetítésére, amely 2014. június 25-én délelőtt lesz a Cinema City Arénában! Ahhoz, hogy részt vegyél a játékban, lájkold Facebook oldalunkat, oszd meg ezt a bejegyzést az üzenőfaladon, és küldd el e-mailben az alábbi kérdés helyes megoldását (neveddel együtt) a dvdnews@indamail.hu címre. A levél tárgya "Alakváltók" legyen (idézőjelek nélkül).

Hány évvel az előző rész után játszódik a film cselekménye?
a) 3
b) 4
c) 5

A leveleket június 22-én éjfélig várjuk, másnap sorsolunk, és e-mailben értesítjük a három nyertest.
Figyelem! Csak pontos névvel és tárggyal ellátott leveleket fogadunk el. Egy játékos csak egyszer, egy e-mail címről játszhat.
(Ha valami nem egyértelmű, inkább kérdezzetek akár itt, akár a Facebook oldalunkon, mielőtt elküldenétek egy olyan e-mailt, amit nem fogadhatunk el. Köszönöm!)
Sok szerencsét mindenkinek!

transformers4_hun_poster2_620_1.jpg


süti beállítások módosítása