látogató számláló

Demóna (Maleficent) - 3. trailer

A film magyar előzetese ide kattintva tekinthető meg.

maleficent_pic_620.jpg


Amerika Kapitány: A tél katonája (Captain America: The Winter Soldier) - magyar plakátok

Már csak huszonötöt kell aludni, és a magyar mozikban is bemutatják a Kapitány második önálló kalandját. Kedvcsinálónak pedig nézzétek meg a magyar posztereket, vagy a magyar előzetest. (Ha minden jól megy, 1-2 héten belül debütál majd még egy szinkronizált előzetes.) A film egyébként 16-os korhatárt kapott.
A Marvel Moziuniverzum további híreiből ide kattintva tudtok csemegézni, a többi Amerika Kapitány: A tél katonája plakát és jelenetkép pedig itt tekinthető meg.

amerika_kapitany2_01_620.jpg


San Andreas - képek

Nem, ez nem egy GTA-film lesz, hanem egy katasztrófafilm Dwayne Johnson főszereplésével, amely jövő nyáron lesz látható a mozikban. A történet szerint egy helikopterpilóta (Johnson) egy földrengés után Kaliforniába akar eljutni, hogy megmentse a lányát, akivel - kicsit sem sablonos módon - elhidegültek egymástól. A filmet Brad Peyton rendezi, a további szerepekben Carla Gugino, Alexandra Daddario, Archie Panjabi, Hugo Johnstone-Burt, Art Parkinson és Ioan Gruffudd lesz látható.

san_andreas_01.jpg


S*ar Wars

Cedric Mengual grafikus szerint ez a Star Wars VII. epizódjának hivatalos logója, ám ezt még senki nem erősítette meg. Ha most elvonatkoztatok attól, hogy magyar emberként mit olvasok ki belőle (ami Disney logóval együtt még érdekesebb), ez a felirat akkor sem tetszik.
Varga Ferenc József idevágó jelentéből (Híradó a Csillagok háborújában) idézve: "Ebből balhé lesz, egész háború!".

AJÁNLOTT: Keresik a Star Wars VII. főszereplőjét

s7ar_wars.jpg


InterCom: 2014. áprilisi megjelenések

Áprilisban csatáznak a breaktáncosok, kézbe vehetjük James Gandolfini egyik utolsó filmjét, Fargo bekékül, felvehetjük a csigatempót, és sétálhatunk a dinoszauruszokkal, akár 3D-ben is.


A 300 - A birodalom hajnala számokban

Premierjének hétvégéjén és hetében a magyar mozik legnézettebb filmje lett a 300 sidequelje. Íme egy kis infografika a kulisszák mögül.

300_szamokban.jpg


Keresik a Star Wars VII. főszereplőjét

A Variety információi szerint a következő színészek közül kerülhet ki a J.J. Abrams rendezésében készülő VII. epizód főszereplője: John Boyega (Attack the Block - Idegen arcok), Ed Speleers (Downton Abbey), Jesse Plemons (Breaking Bad), valamint Ray Fisher és Matthew James Thomas színházi színészek.

AJÁNLOTT: A Star Wars VII. főgonosza?

SW7_cast_Variety.jpg


Majdnem otthon - rövidfilm

Az alábbi rövidfilm a DreamWorks 2015. március 26-án bemutatandó Végre otthon! c. egész estés animációs filmjét vezeti fel.

update: Már megtekinthető a Végre otthon! első előzetese. Klikk ide!


Popsztárokkal erősít a Tökéletes hang 2

Javában tartanak a Tökéletes hang 2 előkészületei. Az első rész 2012 nagy meglepetése volt, mert a kis költségvetésű zenés film 113 millió dollárt hozott, és hasonló sikert várnak a folytatástól is.


Pokoli kamaszkora volt A szürke ötven árnyalata sztárjának

Nem volt fenékig tejfel a kamaszkora Dakota Johnsonnak, akit hamarosan A szürke ötven árnyalata női főszereplőjeként láthatunk a mozikban. A szőke színésznő Melanie Griffith és Don Johnson lánya, és éppen emiatt gyűlt meg a baja a többi gyerekkel az iskolában.


Még a Variety szigorú kritikusának is tetszik a Rossz szomszédság

Bemutatták Amerikában a Rossz szomszédság című vígjátékot, méghozzá az austini SXFW fesztiválon, ahol a beszámolók szerint "a közönség végigröhögte az előadást, hogy majd leszakadt a mozi teteje".


Transzcendens (Transcendence) - 2. magyar előzetes + plakát

A bejegyzésben található plakát iránt nem volt túl nagy az érdeklődés Facebook oldalunkon, ebből azt a következtetést vontam le, hogy Johnny Depp iránt sem nagy itthon az érdeklődés, ha nincs kimázolva az arca. Tán tévednék?
Tervezett hazai bemutató: 2014. április 17.

transcendence_depp_620.jpg


Pro Video: 2014. áprilisi megjelenések

Jason Statham harcban él, Mel Gibson összeesküvés-elméletekről fantáziál, a hobbitok megismerik Smaug haragját, 2013 legjobb animációs filmje visszahozza a telet, Vince Vaughn szaporodik, Leonardo DiCaprio pedig gazdag.


Csillagok között (Interstellar) - magyar előzetes

Christopher Nolan féregjáratos-idegen világos sci-fijének főbb szereplői: Matthew McConaughey, Jessica Chastain, Anne Hathaway, Casey Affleck, Michael Caine és Topher Grace.
Tervezett hazai bemutató: 2014. november 6.


süti beállítások módosítása