látogató számláló

Godzilla - tv spot

Ezen bejegyzés szerkesztése közben rápillantottam a film imdb adatlapjára, és megakadt a szemem egy szereplőn, aki nemrég kerülhetett fel a listára, legalábbis eddig nem tűnt fel: Andy Serkis, mint Godzilla. Sejthettem volna...

godzilla_spot_620.jpg


X-Men - Az eljövendő múlt napjai (X-Men: Days of Future Past) - 3. magyar előzetes

Megérkezett az X-Men - Az eljövendő múlt napjai végső előzetesének szinkronizált változata. Magyar plakát ide kattintva található.

XDOFP9_1500.jpg


Több pókot, még több ellenséget! (frissítve)

A csodálatos Pókember 2. az év egyik legjobban várt filmje, de sokkal több annál. Jelenség. Már nagyban folynak a 3. rész forgatásának az előkészületei, sőt, a premier napját is kijelölték: 2016 júniusában szövi be harmadszor is a Pókember a világ mozijait. És még ez sem minden.


Godzilla üvölt

Az új Godzilla elkészítése képtelenség lett volna a digitális technika csúcsra járatása nélkül: szörny és valóság találkozása tökéletes illúziót kelt. Egy nagyváros pusztulásának a képei talán még sosem voltak olyan impozánsak és tökéletesek, mint ebben a filmben.
Ám a technika nem minden. Gareth Edwards rendező egészen hagyományos módszert alkalmazott, hogy a színészeiből meggyőző produkciót hozzon ki: az ijesztgetést.


Schwarzenegger már gyúr a Terminátor 5-re

Bár elmúlt már 66, Arnold Schwarzenegger csúcsformában van, és napi két órát tölt az edzőteremben, hogy fitt legyen, mire pár hét múlva kezdődik a Terminator: Genesis forgatása.


Paul Walker testvérei beszálltak a Halálos iramban 7-be

Pár napra megállhat az élet Abu Dhabi központjában, mert ott forgat a Halálos iramban 7 stábja. A film készítését felfüggesztették tavaly ősszel, amikor az egyik főszereplő, Paul Walker életét vesztette egy autóbalesetben, most már azonban újra együtt a stáb, és az utolsó hiányzó jelenetek készülnek.


Megan Fox tényleg kibékült Michael Bay-jel

Nagy botrány volt 2009-ben, amikor Megan Fox egy interjúban Hitlerhez hasonlította Michael Bay rendezőt, és ezért repült a Transformers sorozatból, helyette Rosie Huntington-Whiteley játszott a harmadik részben. Azóta olyan hírek szállongtak, hogy Bay nem is haragszik a színésznőre, aztán erre bizonyíték is született, mert ő a producere a Tini nindzsa teknőcöknek, aminek Fox a női főszereplője.


A galaxis őrzői (Guardians of the Galaxy) - a kulisszák mögött

Nos, nem nagy eresztés, de legalább ez is valami... (Magyar előzetesért klikk ide, magyar plakátért ide, filmrészletért pedig ide.)


X-Men - Az eljövendő múlt napjai (X-Men: Days of Future Past) - végső trailer

Megérkezett az utolsó előzetes az X-Men-filmek - valószínűleg - eddigi legnagyobb dobásához. (Magyar plakát itt, a film nyitójelenete pedig itt.)


Transzcendens (Transcendence) - magyar plakát

Van egy másik magyar plakátunk is, azt ide kattintva tudjátok megtekinteni.

Transzcendens_poster2_hun_620.jpg


Zeus Carver ismét John McClane mellé szegődik?

Tavaly a hatodik Die Hard forgatókönyvírója, Ben Trebilcook elmondta, hogyan szeretné lezárni(!) John McClane történetét: főhősünket Tokióba hívják, a Nakatomi-incidens évfordulójára. Kihangsúlyozta, hogy nem buddy movie-ban gondolkodik, McClane ismét magányos harcosként vesz részt a kialakuló akcióban, ahogy az első részben, keretbe foglalva ezzel a sorozatot.
Arról is szóltak a hírek, hogy Samuel L. Jackson is visszatérne, bár nyilván csak egy cameo erejéig.
Továbbá Trebilcook azt is megemlítette, miként képzeli el John McClane-t: megfáradt, kiégett, visszavonult cowboyként. Nem sebezhetetlen, ezért szerettük meg annak idején.
Nos, ennyi a mára aktualitását vesztett hír.


Pro Video: 2014. májusi megjelenések

Rabszolgasors 12 évig, Disney-újrázások, a halott várost még mindig jobb elkerülni, Carrie megint vérontást rendez, Rocky pedig a dühöngő bika ellen küzd.


InterCom: 2014. májusi megjelenések

Ben Stiller titkolja az életét, Daniel Radcliffe megöli a kedveseit, Sandra Bullock megint mellényúl, mikor felszáll egy járműre, a madarak továbbra is mérgesek, és míg Sztálingrádban háború zajlik, addig Amerikában egy botrány.


A holnap határa (Edge of Tomorrow) - 2. magyar előzetes

Akik megijedtek, hogy ma csak tévészpot-napot tartunk, azoknak van egy jó hírem: megérkezett A holnap határa második előzetesének szinkronizált változata. Zenét!


X-Men - Az eljövendő múlt napjai (X-Men: Days of Future Past) - filmklip

Nem bírsz várni május 22-ig, és már most szeretnéd megnézni a film nyitócsatáját, ráadásul ingyen és teljesen legálisan? Íme!

XDOFP_opening_battle.jpg


Hogyan rohanj a veszTEDbe (A Million Ways to Die in the West) - tv spot

Láttad a klasszikus westernfilmeket, és azt gondolod, hogy a vadnyugat halálos volt? Akkor még nem láttál semmit, ugyanis Seth MacFarlane megmutatja, mennyire halálos is volt valójában! (További apró információmorzsák a filmről itt, itt és itt, valamint egy hatalmas spoiler [amit nem javaslok elolvasásra, de mégis belinkelem] itt.)

AMillionWays_620_1.jpg


A holnap határa (Edge of Tomorrow) - tv spot

Az első magyar előzetes ide kattintva tekinthető meg. Hamarosan jön a második is.

edge_of_tomorrow_620.jpg


A csodálatos Pókember 2. (The Amazing Spider-Man 2) - tv spot

Ha nincs még eleged A csodálatos Pókember 2. marketingjéből, akkor ez a bejegyzés Neked szól. A korábbi anyagokat ide kattintva (és kattintás után lejjebb görgetve) lehet megtalálni.

spidey_rhino_620.jpg


22 Jump Street - A túlkoros osztag (22 Jump Street) - tv spot

Három napja jött egy korhatáros előzetes is, azt ide kattintva tekinthetitek meg.

22JS_620.jpg


Transformers: A kihalás kora (Transformers: Age of Extinction) - tv spot

A magyar előzetest ide kattintva tekinthetitek meg. (Egyébként mennyivel kreatívabb cím lett volna a Trans4mers...)

trans4mers.jpg


Herkules (Hercules) - tv spot

A Magyarországon forgatott Herkulesben Dwayne Johnson... Odassatok! Palvin Barbi!
Szinkronizált előzetes ehun e!

hercules_trailer_620.jpg


Tini nindzsa teknőcök (Teenage Mutant Ninja Turtles) - tv spot

Szecska mester megmutatja magát. (A magyar előzetest tartalmazó bejegyzésben már említettem, ki lesz az eredeti hangja, és ki lesz Leonardóé.) A teaser plakátokat itt találjátok.

TMNT_trailer_pic.jpg


süti beállítások módosítása