látogató számláló

Csúnya, gonosz bácsik (Big Bad Wolves) - magyar előzetes

Quentin Tarantino azt mondja, hogy "Szenzációs. Az év legjobb filmje."
Tervezett hazai bemutató: 2014. május 29.


Dumb és Dumber kettyó (Dumb and Dumber To) - kép

A Universal egy új képpel örvendeztette meg a rajongókat, de a trailerről még mindig semmi hír, miközben tesztvetítés már volt a filmből. (Itt szemezgethettek a véleményekből.)

dumbanddumberto-shower.jpg


Így neveld a sárkányodat 2. (How to Train Your Dragon 2) - 2. magyar előzetes + plakát

Az új magyar előzetessel együtt érkezett egy új magyar plakát is a 2014. június 19-én bemutatandó Így neveld a sárkányodat 2-höz.


Sin City: Ölni tudnál érte (Sin City: A Dame to Kill For) - magyar előzetes

Megérkezett az első szinkronizált előzetes.

sincity2_pic.png


Véghajrában az új Transformers-film

Az utolsó szakaszukhoz érkeztek a Transformers: A kihalás kora című produkció munkálatai. A rendező, Michael Bay szinte ki sem jön a vágószobából, mert mindenen rajta tartja a szemét. "Szerencsére nem veszek el a jegyzeteimben, mert soha egy sort sem írok le, az egész film itt van a fejemben" - enged bepillantást Bay az alkotói folyamatokba.


Sin City: Ölni tudnál érte (Sin City: A Dame to Kill For) - 2. trailer

Magyar teaser plakát itt.
Tervezett hazai bemutató: 2014. augusztus 22.

sin_city2_title_1.jpg


120 mérföldre Costa Ricától nyugatra...

Két hete, a bejelentettnél jóval korábban elkezdődött a Jurassic World forgatása, és meg is érkeztek az első fotók a Hawaii-on található helyszínről. A film forgatókönyvét Derek Connolly (Kockázatos túra) és a rendező, Colin Trevorrow írta, és a történet 22 évvel az első Jurassic Park után játszódik. A szereplők között megtalálható Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Ty Simpkins, Jake Johnson, Nick Robinson, Irrfan Khan, Vincent D'Onofrio, Omar Sy, Judy Greer, Katie McGrath, Lauren Lapkus és BD Wong, mint Dr. Henry Wu.
Természetesen Steven Spielberg is részt vesz a munkálatokban, executive produceri minőségben.

JW_01.jpg


Godzilla - magyar tv spotok

A magyar tévéreklámban már nem Rosta Sándor hangján szólal meg Bryan Cranston, ahogy a második előzetesben hallhattuk, hanem Háda Jánosén. Vajon a végleges szereposztást halljuk? (Szerintem igen.) 
A film egyébként 3D, 2D, IMAX 3D és eredeti nyelvű 3D verzióban lesz látható.


Visszajött!

Tegnap megkezdődött a Terminator: Genesis forgatása. Alább egy képet láthattok a csapóról, melyen a "R.I.P. Sarah" felirat nem Sarah Connornak szól, hanem Sarah Elizabeth Jones-nak, aki second camera assistantként működött közre a Midnight Rider c. film forgatásán, ahol 27 évesen vonatbalesetben hunyt el egy jelenet felvétele közben. (A Terminátor stábján kívül gyakorlatilag egész Hollywood emléket állít neki. Ezekből a Slates for Sarah Facebook oldalon tudtok szemezgetni.)
A második képen pedig Arnoldot láthatjátok, 11 év után ismét a T-800 bőrében. (Értitek, "bőrében"!)
A történetről nem tudunk sokat, csupán annyit, hogy ugrálni fognak az időben, ezáltal megismerhetjük Sarah Connor (Emilia Clarke) fiatalkori éveit és szüleit, látogatást teszünk az '50-es években, de John Connor (Jason Clarke) és Kyle Reese (Jai Courtney) is megjelenik. Tehát a film egyszerre lesz előzményfilm, folytatás és reboot, megnyitva ezzel egy új trilógiát. Iparkodniuk kell, mert 2019-től újra James Cameron kezében lesznek a jogok, akinek egyébként tetszikTerminator: Genesis ötlete.
És bár nem könnyű észrevenni, Arnie is öregedett, ám ezt a filmben azzal magyarázzák, hogy élő szövet van azon a bizonyos fémvázon, ezért az emberekhez hasonlóan a címszereplő bőre is öregszik, még ha nem is olyan gyorsan, mint az embereké. (Csak szerintem gyenge ez a magyarázat?)

Terminator_Genesis_01.jpg


süti beállítások módosítása