látogató számláló

Kritika: A csodálatos Pókember 2.

A hálószövő legújabb kalandja.

TAMSM2_620.jpg


A Godzilla számokban

Nagy szörny, nagy számok. Érdekességek következnek!

godzilla_pic_02.jpg


A majmok bolygója - Forradalom (Dawn of the Planet of the Apes) - 2. magyar előzetes

Előző magyar előzetes itt, magyar plakát pedig itt.

dawn-of-planet-of-apes02.jpg


Sráckor (Boyhood) - magyar előzetes

1 rendező, 1 srác, 1 film, 12 év... (Nem rabszolgaság.)
Tervezett hazai bemutató: 2014. szeptember 18.

boyhood_movie.jpg


Az útvesztő (The Maze Runner) - magyar előzetes

Egy csapat srác, emlékek nélkül egy útvesztőben. Igen, ez egy tiniregény adaptációja!

the-maze-runner-concept-art.jpg


Holtodiglan (Gone Girl) - magyar előzetes

David Fincher ezúttal Gillian Flynn azonos című könyvét filmesítette meg.

gone_girl.jpg


Godzilla - a magyar hangok

Egy hét, és Mozilla... bocsánat, most frissítettem a böngészőmet, szóval Godzilla leüvölti a fejedet, amely történhet szinkronizált 2D, 3D, 4DX, IMAX 3D, vagy eredeti nyelvű (tehát felirat nélküli) 3D verzióban. Persze ez ebben a formában nem igaz, mert a címszereplő a szinkronizált és az eredeti verzióban is ugyanúgy szól, de a többiek nem. Jöjjenek a részletek!
(Közben játszhattok Godzilla nyereményjátékunkon.)


Pro Video: 2014. júniusi megjelenések

Júniusban minden szupi-szuper lesz, mert jön A Lego-kaland (ennek köszönhetően még a Blu-ray is sárgaságot kap), az Igazság Ligája időcsapdába kerül, megismerhetjük Herkules történetét, megmenthetjük Banks urat, a Robotzsaru frissítést kap, a Metallica a húrok közé csap, Pompejit elönti a láva, és kapunk egy mesét télire is.


Utazás. Díszbemutató. Újra.

Tom Cruise és Emily Blunt gyorsabb a holnapnál: egy nap alatt két kontinensen, három gálapremieren vesznek részt. A két sztár világrekordot dönt: Londonban, Párizsban és New Yorkban is ugyanaznap sétál végig a vörös szőnyegen.

EOT_banner_hun.jpg


A majmok bolygója - Forradalom (Dawn of the Planet of the Apes) - 2. trailer + nemzetközi trailer

Megérkezett A majmok bolygója - Forradalom teljes előzetese, és mellé egy nemzetközi változat is. Valószínűleg a magyar változatra sem kell már sokáig várni, viszont a magyar plakát már most megtekinthető ide kattintva, az előző trailer magyar változata pedig ide klikkelve.


A Flintstone család újra mozivásznon

Frédi és Béni visszatér, méghozzá a gyöngyvásznon. Az egész estés animációs filmet már elkezdte előkészíteni a Warner Bros. Animation Will Ferrell és Adam McKay produkciós cégével (Gary Sanchez Productions). A forgatókönyvet Chris Henchy (Képtelen kampány, Pancser police) írja.
Reménykedjünk benne, hogy ebben az új mozifilmben nem CGI formájában akarják újra életre kelteni a figurákat, ahogy az mostanában szokás.


Játék: nyerj Godzilla ajándéktárgyakat!

A világ legismertebb, legfélelmetesebb és persze legnagyobb szörnye újjászületik. A radioaktív szennyeződés teremtette, hősök pusztították el, ám most kiderül: csupán átmenetileg sikerült megszabadulni tőle – a szendergéséből felébredő rém teremtői ellen fordul, és nincs, aki megállítsa. Legfeljebb más szörnyek…
Ha szerencsés vagy, az InterCom jóvoltából most Godzilla ajándéktárgyakat nyerhetsz!

godzilla_nyeremenyek_620.jpg


InterCom 25

25 éves az InterCom – 1989 május első csütörtökén került a magyar mozikba Arnold Schwarzenegger Moszkvában játszódó, részben Budapesten forgatott akciófilmje, a Vörös zsaru. Ez volt az első film, melyet az eredetileg külföldi moziprodukciók hazai gyártására alakult cég nálunk a mozikba juttatott, és ezzel vette kezdetét a magyar mozizás új korszaka – a filmes rendszerváltásé.


Hogyan rohanj a veszTEDbe (A Million Ways to Die in the West) - 2. red band trailer

Újabb korhatáros előzetest kapott Seth MacFarlane második mozifilmje. További ajánlott bejegyzések a filmmel kapcsolatban: új plakát itt, magyar plakát itt, korhatáros tv spotok a vadnyugati halál különböző módjaival itt.

HogyanRohanj_kep_01.jpg


Szexvideó (Sex Tape) - magyar előzetes

Korunk egyik népszerű vívmánya a felhőnek nevezett szolgáltatás. Annie és Jay pedig most megismerkedik vele...

sex-tape-pic.jpg


Méltósággal adják el Paul Walker luxusautóit

Értékesítik a tavaly balesetben elhunyt Paul Walker luxusautó-gyűjteményét. A mintegy 30 nagy értékű járműből álló kollekcióban egyedi BMW-k, Audik, Mustangok és Porshék találhatók. Az eladás során nem használják promóciós célból a tragikusan távozott sztár nevét, és a tranzakciók nem is nyilvánosak, a leendő tulajdonosoknak brókerek közvetítik a járműveket.


Schwarzenegger mindig is tudta, hogy visszatér

Halhatatlan szállóige lett a "visszatérek", amit Arnold Schwarzenegger Terminátorként mond, most pedig kiderült, hogy a sztár az életben is komolyan gondolta, amit kiborgként olyan határozottan állított.


Hogyan rohanj a veszTEDbe (A Million Ways to Die in the West) - tv spotok

A kaktuszos plakátot láttad már? Ha megvolt, jöhet a négy nyolc új tévéreklám Seth MacFarlane korhatáros western-vígjátékához.


Csillagok között (Interstellar) - plakát

Hamarosan érkezik Christopher Nolan új filmjének második, majd' 3 perces előzetese. (Ha minden igaz, a tengerentúlon a Godzilla előtt debütál.) Addig is az első magyar előzetest ide kattintva tudjátok megtekinteni.

interstellar_poster_620.jpg


Hogyan rohanj a veszTEDbe (A Million Ways to Die in the West) - plakát

"Mutatom a fukkot!" - gondolta a kaktusz. Egyébként már magyar plakátunk is van, az ide kattintva tekinthető meg.
Tervezett hazai bemutató: 2014. június 12.

AMillionWays_poster10_620.jpg


Star Wars VII. rész: Az ősi félelem(?)

Az a pletyka terjed, hogy az új Star Wars a The Ancient Fear alcímet/munkacímet kapta. Az Ain't It Cool News szerzője több forrásra is hivatkozik, de hivatalos megerősítés nincs. Továbbá az egyik forrás azt is állítja, hogy Max von Sydow karakterétől félnek ősidők óta a főszereplők, ugyanis gonoszt fog alakítani. De amíg nincs hivatalos megerősítés, bízhatunk abban (már ha szeretnénk, mert a negatív szereplő sem rossz ötlet), hogy a karaktere egy Obi-Wan Kenobihoz hasonló figura lesz.

AJÁNLOTT: Szereplők egy messzi-messzi galaxisból

s7ar_wars_1.jpg


Gotham - trailer

Ha Batman nem tartózkodik veled egy helyiségben, akkor valószínűleg te vagy az! De Jim Gordon (Ben McKenzie) nem tud róla. De még csak nem is halott Batmanről, mert még fiatal.
Komolyra fordítva a szót: megérkezett a Fox Gotham c. tévésorozatának előzetese. (Itt írtunk róla korábban.) Igen, most már hivatalosan is tévésorozat: a Fox berendelt belőle egy teljes évadot. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy ez hány epizódot jelent.

Gotham-Logo.jpg


Játék: nyerj belépőt a Rossz szomszédság premier előtti vetítésére!

Seth Rogen, Zac Efron és Rose Byrne a főszereplői ennek az új vígjátéknak, amely egy fiatal párról szól, akik kisbabájuk megszületése után arra kényszerülnek, hogy egy egyetemi diákszövetség szomszédságában éljenek.
A Rossz szomszédság c. filmet most 3 szerencsés ember (párjával együtt) premier előtt megtekintheti a UIP-Duna Film jóvoltából.

efron_neighbors.jpg


Hogyan rohanj a veszTEDbe (A Million Ways to Die in the West) - magyar plakát

A plakáton legalább nincs kiemelve a címben a "TED". Előzetes felnőtteknek itt, magyar előzetes itt, a film főcímdala pedig itt található.

hogyan_rohanj_hun_620.jpg


süti beállítások módosítása