látogató számláló

Minions - promókép

2015. júliusában érkezik a Gru spin-offja, a Minions, amely a minyonok eredettörténetét mutatja be. Sandra Bullock egy Scarlett Overkill nevű karakternek adja a hangját, John Hamm pedig Herb Overkillnek. A filmet Pierre Coffin (Gru, Gru 2.) és Kyle Balda (Lorax) rendezi, a forgatókönyvet Brian Lynch (Hopp, Csizmás, a kandúr) írta.

minions-tease-620.jpg


A galaxis őrzői (Guardians of the Galaxy) - sneak peek

Holnap estig még bírjátok ki, ugyanis akkor jön az új előzetes.


Hangolódj a Marvel új animációs mozifilmjére!

Tény, hogy egy ilyen rövid anyaggal nem lesz könnyű, de jövő héten érkezik egy előzetes is Big Hero 6 c. animációs Marvel-mozihoz. Addig is íme San Fransokyo egy szelete.

02hr_Big_Hero_6_2.jpg


A galaxis őrzői (Guardians of the Galaxy) - sneak peek

Már csak hétfő estig kell várni az új előzetesre, melyben állítólag Rocket (Bradley Cooper) és Groot (Vin DIesel) is megszólal. Van egy tippem, hogy az utóbbi mit fog mondani...
Az új és nagyon menő plakátot láttátok már? Klikk!


Csillagok között (Interstellar) - 2. trailer

A film plakátja ide kattintva tekinthető meg, az első magyar előzetes pedig ide klikkelve.


A galaxis őrzői (Guardians of the Galaxy) - plakát

Új plakátot kapott a Marvel sci-fi-vígjátéka, és hétfőn egy új előzetes is érkezik majd.

GotG_poster2_620.jpg


InterCom: 2014. júniusi megjelenések

Indul az uborkaszezon, de azért nem maradunk megjelenések nélkül: lesz itt Oscar-díjas, Oscar-jelölt és olyan is amelynek még jelölésre sem futotta...


Az első nap egy messzi-messzi galaxisban

Megkezdődött a Star Wars VII. forgatása Abu Dhabiban, melyet onnan lehet tudni, hogy J.J. Abrams (ha elrontja a filmet, onnantól Jar Jar Abrams) produkciós cége, a Bad Robot az alábbi képet tweetelte #dayone hashtaggel. A csapón láthatóan nincs alcím, de egy alternatíváról már írtunk korábban.

SW7_day_one.jpg


Legendás állatok és premierjük

Ki hol lesz 2016. november 18-án? Ajánlatos előre tervezni: ezen a napon kerül ugyanis a mozikba az új Harry Potter-film (pontosabban spin-off), amely a Legendás állatok és megfigyelésük című fiktív tankönyv alapján készül.


Távozz tőlem, Sátán! (Deliver Us from Evil) - trailer

Tervezett hazai bemutató: 2014. július 10.

Deliver_Us_from_Evil_trailer_620.jpg


Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. rész (The Hunger Games: Mockingjay - Part 1) - mozgó plakát

Álló plakátunk már volt, íme a mozgó változat. USA bemutató: 2014. november 21.


Hamupipőke (Cinderella) - teaser trailer

Kenneth Branagh ezúttal a Disney-nél tett egy próbát, és élőszereplős változatot készített a Hamupipőkéből Lily James, Richard Madden, Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Hayley Atwell és Stellan Skarsgård főszereplésével. A forgatókönyvet Chris Weitz (Egy fiúról, Az arany iránytű) írta. Ez pedig az első teaser, ami nem mond/mutat túl sokat, csupán annyit, hogy egy Hamupipőke-filmet fogunk látni...

hamupipoke.jpg


Hogyan rohanj a veszTEDbe (A Million Ways to Die in the West) - filmklipek

Öt magyar feliratos filmrészlet érkezett az egy hónap múlva a mozikba kerülő western-vígjátékból. Ha jók az értesüléseim, a film végleges korhatára 16-os lett.
Ha ennyi anyaggal nem elégedtek még, és esetleg kimaradt korábban, van két magyar plakátunk (itt és itt), egy magyar feliratos előzetesünk, egy új előzetes a felnőtteknek, a film főcímdala, valamint néhány tv spot.


Lucy - 2. magyar előzetes

Az első magyar előzetes ide kattintva tekinthető meg.
Tervezett hazai bemutató: 2014. augusztus 14.

lucy-scarlett-johansson_02.jpg


Transformers: A kihalás kora (Transformers: Age of Extinction) - magyar előzetes + plakát + banner

Ez a Transformers-marketing hete: új plakát, másik új plakát, banner, tv spot, trailer... És már csak alig több, mint egy hónap a premierig, amikor is Michael Bay ismét bebizonyíthatja, hogy ha egy fa rádől egy másik fára, az is szikrákat vet. 


X-Men - Az eljövendő múlt napjai (X-Men: Days of Future Past) - a magyar hangok

Sajnos a magyar színész- és szinkronszakma nemrégiben elveszített egy olyan tehetséget, akit lehetetlen pótolni. Ám a Helyey László halála után támadt űrt mégis ki kell tölteni, ugyanis Magneto ismételten magyarul fog megszólalni az itthoni a mozikban - és persze a többiek is.


Hogyan rohanj a veszTEDbe (A Million Ways to Die in the West) - magyar plakát

Az előző magyar plakátnál csupa nagybetűvel szerepelt a cím, itt már kisbetű is van, de szerencsére a "ted" itt sincs kiemelve. A legújabb előzetest láttátok már? Ha nem, klikk ide érte!

hogyan_rohanj_kaktusz_620.jpg


A harmadik Star Trek rendezőt kapott

Roberto Orci eddig többek közt olyan forgatókönyveket tett le az asztalra, mint A sziget, a Mission: Impossible 3, a Transformers 1-2., az Alias c. sorozat, A csodálatos Pókember 2., J.J. Abrams Star Trek-filmjei stb. Továbbá dolgozik a Star Trek 3. részén, valamint a Venom c. képregényfilmen is.
Viszont még soha nem rendezett semmit. És amikor azt mondom, hogy "semmit", azt úgy is kell érteni. Se egy sorozatepizód, se egy reklám, se mozifilm. Semmi. Tehát ez egy tökéletes alkalom, hogy a kezébe adják egy nagy költségvetésű film dirigálását (amit kikönyörgött magának), ugyanis ő rendezi a Star Trek 3-at.
A film valószínűleg 2016-ban kerül bemutatásra, akkor lesz ugyanis 50 éves a Star Trek. Ha ezt elrontják...

star_trek_pic.jpg


Schwarzenegger civilben is Terminátor

Terminátor üzemmódba kapcsolt Arnold Schwarzenegger: 10 millió dollárra perel egy táplálékkiegészítőket gyártó céget, amely Arnold fantázianéven hozta forgalomba termékeit.


Dumb és Dumber kettyó (Dumb and Dumber To) - vine teaser

Két és fél héttel a legutóbbi kép után, és több, mint egy hónappal a tesztvetítés után már hanganyag is került fel a netre. Lassan csak eljutunk az első előzetesig... Majd pedig novemberig.

DumbTo_pic_620.jpg


Transformers: A kihalás kora (Transformers: Age of Extinction) - tv spot

Új trailer 2 nap múlva érkezik, a legújabb plakát pedig (néhány képpel együtt) ide kattintva tekinthető meg. Ez pediglen egy Transformers-koncert promójával egybekötött tévéreklám.

transformers4_pic_01.jpg


Transformers: A kihalás kora (Transformers: Age of Extinction) - plakát + képek

Amíg az új trailerre várunk (ami 3 nap múlva érkezik), nézzétek meg ezt az új plakátot, és a szintén friss képeket. Vagy tekintsetek vissza a múltba, és nézzétek meg az első magyar előzetest és a magyar plakátot ide kattintva.

Transformers_poster10_620.jpg


süti beállítások módosítása