látogató számláló

Edgar Wright és a Marvel útjai elváltak (frissítve)

A Marvel bejelentette, hogy Edgar Wright, aki olyan filmeket írt és rendezett, mint a Haláli hullák hajnala, a Vaskabátok, a Világvége (vagyis a Cornetto-trilógia) és a Scott Pilgrim a világ ellen, távozott az Ant-Man rendezői posztjáról, mert a stúdió nem úgy képzelte el a filmet, ahogy Wright. (Ez a hír még Joss Whedont, a Bosszúállók rendezőjét is egy kép feltöltésére sarkallta.) Az új rendező kilétét hamarosan bejelentik. Azt nem tudni, hogy Wright Joe Cornish-sal közösen írt forgatókönyvének is búcsút mondanak-e, de a 2015. július 17-re betervezett bemutatót tartani szeretnék, ami már csak 14 hónap.
A film már bejelentett szereplői: Michael Douglas, Paul Rudd, Evangeline Lilly, Patrick WilsonMichael Peña és Corey Stoll.

update: Úgy tűnik, nem lesz Wright-Cornish-féle forgatókönyv. Miután évekig dolgoztak vele, többször újraírva a Marvel atyaúristeneinek instrukcióival, a fejesek kiadták két házi írójuknak, akiket a források nem neveztek meg, de a hírek szerint nem a minőségi munkák az ismérveik. Edgar Wright megvárta, amíg elkészül az átírás, majd miután elolvasta a szegényesebb, egysíkúbb és az ő stílusának nem megfelelő "művet", úgy döntött, köszöni szépen, de viszlát...

Edgar_Wright_Ant-Man_620.jpg


Godzillához Gareth Edwards kell!

A Legendary Pictures-nél megerősítették, hogy Gareth Edwards-ot szeretnék a Godzilla folytatásának rendezői székébe ültetni, többek közt azért, mert generációjának ő az egyik legtehetségesebb filmrendezője. Ám az éjszaka folyamán kiderült, hogy a rendezőnek egyéb dolga is akad egy másik filmes univerzumban, csak utána tér vissza a Szörnyek Királyához.
A Legendary-nél azt is elmondták, hogy mindig is az volt a terv, hogy a Godzilla folytatása előtt Edwards más filmet is rendezni fog, de ki gondolta volna, hogy a Star Wars-ról van szó.
A The Hollywood Reporter pedig azt írja, hogy a Godzilla 3. részére is Gareth Edwards van kijelölve.
A 160 millióból készült Godzilla egy hét alatt, szerdával bezárólag 70.974 nézőt vonzott Magyarországon, és 216 millió dollárt gyűjtött világszerte (ebből 113 milliót az Egyesült Államokban).

gareth_edwards_godzilla.jpg


Megvan az első Star Wars spin-off rendezője és premierdátuma

Szinte nap mint nap kapunk valami "apróságot", ami a Star Wars franchise-zal kapcsolatos. Tegnapelőtt J.J. Abrams kínálta fel a lehetőséget a díszletben állva, földönkívüliek között, hogy benne lehetünk a filmben, most pedig kiderült, hogy ki rendezi a trilógia egyes epizódjai között érkező spin-offok első darabját, vagyis azt a filmet, amely a Csillagok háborúja egyik szereplőjével külön foglalkozik. A szerencsés kiválasztott Gareth Edwards, a 2014-es Godzilla rendezője. A film pedig 2016. december 16-án érkezik és Gary Whitta (Éli könyve, A Föld után) forgatókönyve alapján készül. Azt egyelőre nem tudni, ki áll a film középpontjában.

gareth_edwards_SW.jpg


22 Jump Street - A túlkoros osztag (22 Jump Street) - magyar előzetes

Meglátjuk, hogy A Lego-kaland (és a 21 Jump Street) rendezőpárosának ismét bejönnek-e a számításai. Nézőszám terén minden bizonnyal igen.


Csillagok között (Interstellar) - 2. magyar előzetes

Christopher Nolan Steven Spielbergtől vette át ezt a projektet. De mára ez szinte feledésbe is merült, tehát valószínűleg senki nem fogja Spielberg stílusát keresni a filmben. A film plakátja ide kattintva tekinthető meg. (Easter egg.)

intestellar_pic.jpg


Videók a Terminator: Genesis forgatásáról

New Orleansban forog a Terminátor eddigi legkülönösebb része.


Hős6os (Big Hero 6) - teaser trailer + plakát

A Disney rajzfilmes részlege egy olyan képregényt talált a Marvel archívumában, melyet érdemesnek tartott arra, hogy egy moziban bemutatható művet készítsenek belőle. Ez a Walt Disney 54. egész estés animációs mozifilmje. A történet egy kitalált városban, San Fransokyóban játszódik, a főszereplője pedig egy Hiro Hamada nevű srác, és az általa készített robot, Baymax, akik csatlakoznak egy tapasztalatlan bűnüldöző csapathoz, melynek tagjai: Wasabi-No-Ginger, Honey Lemon, GoGo Tomago és Fred.
A filmet Don Hall (Micimackó) és Chris Williams (Volt) rendezte, és 2014. november 7-én kerül az amerikai mozikba. 


Batman v Superman: Dawn of Justice - logó

Nem kell tovább várni, hogy kiderüljön, vajon Batman vs. Superman lesz-e Az acélember folytatásának címe, vagy Superman vs. Batman, ugyanis egyik sem. Az előbbi alternatívából lefaragtak egy s-betűt és egy pontot, majd hozzácsaptak egy alcímet, amely talán egyértelmű, hogy mire utal. És mindehhez még egy logót is kaptunk.
A film 2016. május 6-án érkezik, tehát az USÁ-ban ugyanazon a napon, amikor az Amerika Kapitány harmadik része - legalábbis egyelőre ez a helyzet. A filmet Zack Snyder rendezi, Henry Cavill visszatér, mint Superman, Ben Géza Affleck ölti magára Batman (új) gúnyáját, Gal Gadot lesz Wonder Woman, Jesse Eisenberg Lex Luthor, Jeremy Irons pedig Alfred Pennyworth. Továbbá visszatér még Amy Adams, Diane Lane és Laurence Fishburne is. És ha esetleg kimaradt volna: a film operatőre feltöltött egy gyanús képet Instagramjára, melyre egyelőre nincs magyarázat, viszont ha tippelni kell, akkor csak egy dologra lehet...

batmansupermanlogo_620.jpg


Andy Serkis és barátai majomkodás közben

Andy 'Gollam' Serkis a Star Wars VII. részének egyelőre titkolt karaktere előtt még bedobja magát emberszabásúként is néhány kollégájával. Erről láthattok egy kis videót, melyben összehasonlítják a nyersanyagot a kész(?) filmmel. Segítek: a bal oldalon látható a nyersanyag.
A filmhez két magyar előzetesünk is van, melyeket itt és itt tekinthettek meg.


Hős6os (Big Hero 6) - sneak peek

Még egy rövid mozgóképes anyag a holnapi trailer előtt.

BH6_02.jpg


Big Hero 6 - képek

Három új kép érkezett a csütörtökön debütáló trailer előtt a Big Hero 6 c. Disney/Marvel animációs filmhez. Egy rövid mozgóképes anyagot már láthattatok - ha kimaradt, ide kattintva megnézhetitek.

BH6_01.jpg


A galaxis őrzői (Guardians of the Galaxy) - 2. trailer

Már csak 3 hónap (néhány nappal még kevesebb is), és lehet menni a moziba, hogy megnézzétek a Marvel bolygóközi vígjátékát. Ám addig egy új előzetessel próbálják csillapítani az éhségünket, amitől csak éhesebek lettünk. Hogy az előző plakát magyar tagline-ját idézzem: nesztek!
És igen, a filmvilágnak szüksége van egy olyan mosómedvére, aki nem zavartatja magát, ha meg kell igazítani a... Vitának helye nincs!
(Ha az alábbi videó valamilyen oknál fogva nem indulna el, ide kattintva megtekinthetitek.)


süti beállítások módosítása