látogató számláló

Marvel-casting: Thanos kiválasztva

A Latino-Review exkluzív híre szerint Josh Brolin adja majd a Bosszúállók végén már látott Thanos hangját A galaxis őrzőiben. Valamint, ha minden igaz, a Bosszúállók 3-ban (nem, nem a jövőre érkező második részben) az "Őrült Titán" lesz a főgonosz.

Thanos_Josh_Brolin.jpg


Hogyan rohanj a veszTEDbe (A Million Ways to Die in the West) - szinkronos filmklipek

Tegnap írtunk a szinkron-szereposztásról, ma pedig bele is hallgathattok néhány filmrészlet segítségével.


The Book of Life - trailer + plakát

A Guillermo del Toro által bemutatandó animációs filmben a szereplők hangját Channing Tatum, Zoe Saldana, Danny Trejo, Ron Perlman, Christina Applegate, Ice Cube és Diego Luna szolgáltatja.


Sin City: Ölni tudnál érte (Sin City: A Dame to Kill For) - plakátok

Kezdjük is rögtön azzal a karakterplakáttal, amit az MPAA visszadobott meztelenség ábrázolásának okán.

sin_city_a_dame_to_kill_for_ver10_620.jpg


Hogyan rohanj a veszTEDbe (A Million Ways to Die in the West) - a magyar hangok

Nagy felhördülést váltott ki a magyar filmrajongók világában Seth MacFarlane (Ted, Family Guy) új mozifilmjének magyar címe. Azóta persze kiderült, miért is az lett, ami, bár ettől valószínűleg senki nem lett nyugodtabb. Lássuk, a szinkron-szereposztás mekkora zúgolódást fog okozni. (A filmből feliratos vetítés is lesz.)


Hogyan rohanj a veszTEDbe (A Million Ways to Die in the West) - magyar tv spotok

Kommentáljam a szinkront, vagy az is elég, hogy megírtam ezt a mondatot? (A film végeleges magyar hangjairól ide kattintva olvashatsz.)


Thelomeris - tesztfelvételek

Hatvani Balázs, a Gingerclown 3D rendezője ma közzétett két tesztfelvételt, amelyek a Thelomeris c. sci-fihez készültek, ekkor még magyar színészekkel. Ezen kívül a film Facebook oldalának profil- és borítóképe is lecserélődött egy olyanra, amelyen a 2015-ös évszám látható. Megkérdeztem Balázst, mit lehet tudni jelen pillanatban. Elmondta, hogy még korai lenne bármit is mondania, de az biztos, hogy a film elkészül, leginkább amerikai színészekkel (többek közt Luke Skywalker, vagyis Mark Hamill főszereplésével). A tesztfelvételek régiek, nincsenek effektezve, fényelve, a hang sem végleges, de Balázs úgy döntött, legalább ennyi plusz jár a hazai közönségnek. Továbbra is sok sikert kívánok, és mielőbbi premiert!


A Fehér Isten nemzetközi sikere

A Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál rangos Un Certain Regard kategória győztes filmje, a Fehér Isten (16) (hazai bemutató: június 12.) óriási nemzetközi népszerűségnek örvend. Több rangos médium is elismerően nyilatkozik Mundruczó Kornél filmjéről: a The New York Times kritikusa szerint „egy szenvedélyes, gyönyörű magyar történet”, a Sight & Sounds szerint „izgalmas és vakmerő”, a Varietyigazi mesterműként" emlegeti a filmet, a Guardian pedig „a Majmok bolygója távoli rokonaként” jellemzi Mundruczó Kornél legújabb thrillerét.


Fehér Isten - előzetes + plakát

Mundruczó Kornél filmje, amely Cannes-ban az Un Certain Regard kategória fődíjának nyertese lett, június 12-től lesz látható a hazai mozikban.
A több mint 270 kutyát mozgató alkotás világviszonylatban is különleges vállalkozás, hiszen eddig egy filmben sem használtak ennyi élő kutyát, mindenféle CGI-trükk nélkül. Ennek kapcsán újabb elismerést kapott a film Cannes-ban: 2001-ben alapította Toby Rose brit újságíró a "Palm Dog" díjat, amelyet a legjobb (színészi) teljesítményt nyújtó kutya (akár élő, akár animált) kaphat. A nyertes egy különleges, "Palm Dog" feliratú nyakörvet kap, ami az Arany Pálma eb-megfelelője. Évről évre egyre nagyobb érdeklődés övezi a díjat, mára pedig a legnagyobb filmes elismeréssé vált kedvenc négylábúink számára. Idén a szakmai zsűri a fődíjat a Fehér Isten főszereplőjének, Hágennek ítélte, akit egy fiatal eb-testvérpár, Body és Luke alakított.


süti beállítások módosítása