látogató számláló

Dumb és Dumber kettyó (Dumb and Dumber To) - plakát

Az ikonikus öltönyöket ábrázoló plakátok után megérkezett végre az első olyan poszter, melyen a főszereplők is rajta vannak, meg a legendás "Blöki mobil", amit Dumb (vagy ha így jobban tetszik: Lloyd, tehát Jim Carrey karaktere) az első részben elcserélt egy kétkerekű járgányra. Az első előzetesre sem kell sokat várni: szerda hajnalban prezentálja Jimmy Fallon műsorában Jim Carrey és Jeff Daniels.

DumbTo_poster_jposters_620.jpg


James Cameron mégis besegít az új Terminátor-trilógiába

Az első két Terminátor-film kultikus rendezője, James Cameron elárulta, hogy a korábbi híresztelésekkel ellentétben mégis részt vesz az új trilógia elkészítésében, afféle tanácsadóként.


Génmanipulált dinók támadnak a Jurassic Worldben

Az őserdei felvételek után már New Orleansban forgat a Jurassic World stábja, mégpedig egy olyan kísérteties élményparkban, amely a Katrina hurrikán pusztítása óta üresen áll. Közben a film rendezője, Colin Trevorrow színvallásra kényszerült, mert számos információ került föl az internetre a filmmel kapcsolatban, amelyek egy része igaz, némelyik azonban puszta találgatás.


A Disney, a szépség és a szörnyeteg - megint

A Walt Disney nagyon belelendült a klasszikus rajzfilmjeinek élőszereplőssé alakításába. Magyarországon tegnap mutatták be a Demóna c. filmet, amely a Csipkerózsika negatív karakterére koncentrál. Jon Favreau (Vasember 1-2., Cowboyok és űrlények) készíti A dzsungel könyvét, Kenneth Branagh a Hamupipőke bemutatására készül, és - bár nem rajzfilm-adaptáció, de érdemes megemlíteni, hogy - a Disney készíti az Into the Woods c. mozifilmet, amely az azonos című nagy sikerű musical filmváltozata, melyben megjelenik többek között Csipkerózsika, Piroska, Aranyhaj és persze a hozzájuk tartozó szereplők. (Forgatási képeket már mutattunk.) Magyarországon Vadregény címmel mutatták be a musicalt 2014. áprilisában.
Ezen kívül Szörnyella de Frász mozit is akarnak. (Ismét eljátszhatná Glenn Close, bár úgysem őt fogják választani. Van valakinek jobb jelöltje? )


Sharknado 2: The Second One - teaser trailer

Az első rész meglepő sikerére való tekintettel elkészült a második rész is. Remélem, bízhatunk a stúdióban, és nem emelik meg a színvonalat.


A galaxis őrzői (Guardians of the Galaxy) - tv spot

A legújabb teljes előzetest ide kattintva tudod megtekinteni.
És az alábbi rajongói bannert láttátok már? (Klikkelj rá a teljes mérethez!)


A majmok bolygója - Forradalom (Dawn of the Planet of the Apes) - plakátok

A legújabb magyar előzetes ide kattintva tekinthető meg.
Tervezett hazai bemutató: 2014. július 17.

DOTPOTA_poster6_620.jpg


Így neveld a sárkányodat 2. (How to Train Your Dragon 2) - magyar plakát

Új magyar plakátot kapott az Így neveld a sárkányodat folytatása, és egy végleges korhatárt. A magyar előzetest (és egy másik plakátot) ide kattintva tudjátok megnézni.

IgyNeveldASarkanyodat2_ujplakat_620.jpg


Kritika: Fehér Isten

Az elmúlt nyolc év legjobb magyar filmje. 

feher_isten_03.jpg


J.J. Abrams nem hagyhatta szó nélkül a lesifotókat

Az internetre a napokban kiszivárgott egy rakás fénykép, melyek a Star Wars VII. részének díszleteiben és óriási kellékei között készültek. (A képek megtekinthetők itt: első adag, második adag.)
J.J. Abrams pedig a maga troll módján reagált:

"Bárcsak az emberek befejeznék a képek kiszivárogtatását a VII. rész forgatásáról, és nem állítanának olyan nevetséges dolgokat, hogy az Ezeréves Sólyom benne lesz a filmben.
JJ"

JJ_message_SW7.jpg


Elhagyatott vidámparkba költözik a Jurassic World

Six_Flags_Percy_Jackson.jpgA Six Flags New Orleans vidámpark 9 éve, 2005. augusztus 21-én, 5 évnyi működés után zárta be kapuit, éppen azelőtt, hogy a Katrina hurrikán lecsapott. Korábban már több filmhez is forgattak itt jeleneteket, például a Gyilkos Joe-hoz és a Percy Jackson: Szörnyek tengeréhez, legutóbb pedig A majmok bolygója - Forradalom c. filmhez, és ide költözik most pár napra a Jurassic World stábja.


Star Wars VII. rész - forgatási képek #2

A sivatagból ugorjunk át egy kicsit Londonba, és üdvözöljünk néhány régi-új ismerőst: malackát a tegnapi etapból, egy X-szárnyú masinát, ja, és egy életnagyságú... de inkább nézzétek meg a saját szemetekkel.

SW_London_06.jpg


Herkules (Hercules) - 2. trailer + plakát

A film első előzetesének magyar változata ide kattintva tekinthető meg. És ha már magyar változat: Nikodém Zsigmond szinkronrendező a közönség véleményét kérte, kik legyenek a film szereplőinek szinkronhangjai. A szavazás lezárult, az eredmények megtekinthetők Nikodém Zsigmond blogján.


Szereplők egy messzi-messzi galaxisból #2

Ma már egyszer jelentkeztünk a Star Wars kapcsán, akkor egy rakás forgatási képpel, most pedig újra a castinggal foglalkozunk egy kicsit, ugyanis bővült a szereplőgárda.
Korábban már volt róla szó, hogy a 12 év rabszolgaság friss Oscar-díjas sztárja, Lupita Nyong'o is a kiszemeltek között van, most pedig megerősítették, hogy csatlakozott a filmhez. Továbbá Gwendoline Christie (Trónok harca, Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1-2. rész) is szerepleni fog az űroperában. (A korábban bejelentett szereplők listája ide kattintva olvasható.)

Lupita_Gwendoline_SW.jpg


Játék: nyerj belépőt a Hogyan rohanj a veszTEDbe premier előtti vetítésére!

Seth MacFarlane (Ted, Family Guy) a rendezője, producere, társszerzője ennek az új vígjátéknak, valamint ő alakítja Albertet, a gyáva birkatenyésztő farmert. Miután Albert kihátrál egy pisztolypárbajból, szeszélyes barátnője elhagyja őt egy másik férfiért. Amikor egy titokzatos, gyönyörű nő lovagol be a városba, segít hősünknek megtalálni a bátorságát, és közben egymásba szeretnek. Ám amikor a nő férje, a hírhedt bandita bosszúszomjasan megérkezik, a farmernek próbára kell tennie újdonsült bátorságát...
A Hogyan rohanj a veszTEDbe c. filmet most 3 szerencsés ember (párjával együtt) premier előtt megtekintheti a UIP-Duna Film jóvoltából.

vesztedbe_cover.jpg


Star Wars VII. rész - forgatási képek

Star Wars rovantunk folytatódik. A szereposztás után folytattuk a lehetséges alcímmel, majd kaptunk egy képet a csapóról, bizonyítandó, hogy elkezdődött a forgatás; utána J.J. Abrams mondta el a díszletben állva, egy új lény mellett, hogy benne lehetsz a filmben, aztán tettünk egy kis kitérőt a spin-off irányába, és most itt tartunk, az első adag forgatási képnél, melyek állítólag spoileresek, de ami még fontosabb: nem zöld/kék háttér előtt készültek, és ismét láthatunk olyan jószágot, melyet nem CGI segítségével keltenek életre.


süti beállítások módosítása