látogató számláló

Kritika: Hogyan rohanj a veszTEDbe

A Ted elkövetőjének legújabb filmje.

AMillionWays_2_620.jpg


Játék: nyerj Csillagainkban a hiba cuccokat!

Hazel és Gus kamaszok, kapcsolatuk rendkívüli. Többek között azért, mert a súlyos rákbetegek önsegítő csoportjában ismerkednek meg; a lány elválaszthatatlan társa egy vontatható kis oxigénpalack, a srácnak pedig már amputálni kellett a lábát. Viharos szenvedélyeik elválaszthatatlanok attól a tudástól, hogy csak a szerelmük tart örökké – ők nem.
Ha szerencsés vagy, a MozICom jóvoltából most Csillagainkban a hiba ajándéktárgyakat nyerhetsz!

csillagainkban_nyeremenyek_620.jpg


Az oroszlánkirály 20

1994. június 15-én, tehát 20 éve mutatta be a Disney Az oroszlánkirály c. rajzfilmet. (Igaz, ekkor még csak korlátozottan, az országos bemutató június 24-én volt az USÁ-ban.)
Jelenleg ez a Disney második legsikeresebb egész estés animációs filmje. (Az első a Jégvarázs, Pixarral együtt pedig a harmadik Az oroszlánkirály, mert a Toy Story 3. is megelőzi.)


Még egy kis Jurassic World pletyka

Ha szeretnél meglepődni a filmet látva, azt javaslom, ne olvasd el ezt a bejegyzést. Habár lehet, hogy ezekre a dolgokra nem árt lelkileg felkészülni... De inkább maradjunk annyiban, hogy a következő sorok spoiler-veszélyesek lehetnek!


A Jurassic Worldben lovagolnak majd a génmanipulált dinókon?

Legutóbb kiszivárgott, hogy a Jurassic Worldben, amelyet most forgatnak, génmódosított dinó is lesz. Most új információ került ki az internetre ezzel kapcsolatban: a Slashfilm szerint ezeken a dinókon - amelyek pterodactylusok - emberek fognak lovagolni.


Játék: nyerj Fehér Isten ajándéktárgyat!

Egy új rendelet szerint a korcsokat be kell jelenteni, minden példányt összeírnak, amelyik nem fajtiszta. Dániel viszont nem akar súlyos ebadót fizetni átmenetileg nála lakó lánya kedvencéért, Hágenért. A kislány hiába tiltakozik, kidobja a kutyát. Míg Lili egyre kétségbeesettebben keresi az állatot, az egyre borzasztóbb helyekre sodródik. Egy kóbor falka tagja lesz, harci kutyává képezik ki, viadalokon fogadnak rá, majd a sintérek fogják el. Amikor az egyre dühösebb négylábúnak sikerül kiszabadulnia a rács mögül, társai követik, és elözönlik Budapest utcáit. Aki valaha ártott nekik, meglakol. (Kritikánk a filmről.)
Ha szerencsés vagy, a MozICom jóvoltából most Fehér Isten iPhone tokot nyerhetsz.

FeherIsten_FB_cover.jpg


A védelmező (The Equalizer) - trailer + plakát

A Denzel Washington és Chloë Grace Moretz főszereplésével készült film Michael Sloan és Richard Lindheim azonos című 1985-ös kultikus tévésorozatán alapszik.


Végre otthon! (Home) - trailer

Ma már volt egy trailerünk a DreamWorks-től (A Madagszkár pingvinjei mozifilmhez), de ha ez nem lett volna elég, itt van még egy. A Végre otthon! c. animációs filmet márciusban már felvezettük egy szinkronizált rövidfilmmel, de most megérkezett az első előzetes is. A szereplőknek többek között Jim Parsons, Steve Martin, Jennifer Lopez és Rihanna adja a hangját.


The Interview - trailer + plakát

James Franco és Seth Rogen Észak-Koreába utazik, hogy interjút készítsenek Kim Dzsong Unnal, de a terv időközben változik...


A galaxis őrzői (Guardians of the Galaxy) - karakterplakátok

Az új magyar plakát ide kattintva tekinthető meg.

GotG_Starlord_poster_620.jpg


Transformers: A kihalás kora (Transformers: Age of Extinction) - plakátok

Az alábbiakban egy IMAX plakátot és egy kínai plakátot láthattok. Hazai bemutató: 2014. június 26. A film magyar hangjairól itt írtunk.

transformers4_IMAX_620.jpg


Birdman - trailer + plakát

Alejandro González Iñárritu új filmjében Riggan Thomson (Michael Keaton), a lecsúszott mozisztár próbálja visszaszerezni renoméját. További szereplők: Zach Galifianakis, Emma Stone, Edward Norton, Naomi Watts, Andrea Riseborough és Amy Ryan.


A Madagaszkár pingvinjei (Penguins of Madagascar) - magyar előzetes

Nos, valóban nem kellett sokáig várni a magyar változatra...


Jurassic World - képek

Pontosan 365 nap múlva lesz a Jurassic World amerikai premierje. Ebből az alkalomból mutatunk nektek három - dinoszaurusz-mentes - képet a forgatásról. Ahogy már megszokhattuk az előző három rész során, gyerekekre, akikért izgulni lehet, mindig szükség van, és ahogy az egyik kép igazolja, ez az új filmben sem lesz másként.

JW_set_1_620.jpg


A Madagaszkár pingvinjei (Penguins of Madagascar) - trailer

Az előzetes már megkapta a magyar korhatárt is, szóval valószínűleg hamarosan érkezik. Az eredeti hangok között megtalálható Benedict Cumberbatch, John Malkovich, Peter Stormare és Ken Jeong.


Transformers: A kihalás kora (Transformers: Age of Extinction) - a magyar hangok

Ahogy korábban már írtuk, a Transformers új része megtekinthető lesz feliratos változatban is, de akik a szinkront preferálják, azoknak sem kell elkeseredniük.


Dumb és Dumber kettyó (Dumb and Dumber To) - trailer

Már panaszkodtam egy-két sort arról, hogy a filmből március elején tartottak tesztvetítést, melynek egyébként jó visszhangja volt, de mi, egyszerű halandók még trailert se láttunk. Nos, végre eljutottunk az első mozgóképes anyagig.
Tessék elfelejteni a 2003-as rettenetes előzményfilmet - ami nem lesz nehéz -, mert novemberben, 20 év után visszatér Jim Carrey és Jeff Daniels felejthetetlen párosa! A további szerepekben feltűnik Jennifer Lawrence, Kathleen Turner, Laurie HoldenRob Riggle, valamint Cam Neely, mint Gilette, és Brady Bluhm, mint Billy, a vak srác.


Hős6os (Big Hero 6) - plakátok

A teaser trailer magyar változatát ide kattintva nézhetitek meg.

big_hero_six_poster2_620.jpg


Step Up: All In - magyar előzetes

Az új Step Up-film alkotói mindent bedobnak, hogy ismét becsábítsák a moziba az embereket.
Tervezett hazai bemutató: 2014. augusztus 21.

step-up-all-in.jpg


Hős6os (Big Hero 6) - magyar előzetes

Közvélemény-kutatás, első kérdés: a Marvel "Big Hero 6" c. képregénye alapján készült Hős6os c. animációs film teaser trailerje hány százalékkal izgalmasabb, mint Kenneth Branagh élőszereplős Hamupipőkéjének teasere?
Második kérdés: szerinted mi ragadja meg jobban az emberek figyelmét a következők közül: "a Rontó Ralph alkotóitól", "a Jégvarázs alkotóitól" vagy esetleg az, hogy "Marvel"? (Az utóbbival igazából nem is reklámozzák a filmet, de ezt most hagyjuk.)


SpongyaBob: Ki a vízből! (The SpongeBob Movie: Sponge Out Of Water) - plakát

Ha a plakátra nézünk, azt látjuk, hogy már a SpongyaBob Kockanadrág figuráiból is borzalmas CGI-vackokat csináltak, mint szinte mindenből, amit valaha kézzel rajzoltak. Szokjátok, mert (szinte) az egész mozifilmben ezt kell bámulni. 3D-ben!
Tervezett hazai bemutató: 2014. december 2015. február.

spongebob_squarepants_two_620.jpg


Pro Video: 2014. júliusi megjelenések

Muhammad Ali a legnagyobb harcát vívja, Liam Neeson nem áll meg, a görögök pedig ismét harcba szállnak...


A galaxis őrzői (Guardians of the Galaxy) - magyar plakát

Az új tv spotot láttátok már? És a még újabbat? Ha ezek megvoltak, íme az új magyar plakát, melynek felső részéről - az amerikai változattal szemben - lehagyták a főszereplők nevét...

GalaxisOrzoi_plakat2_620.jpg


Hírek röviden: Ant-Man, Doctor Strange, M:I 5, Tűzgyűrű 2.

Az elmúlt napokban egyéb elfoglaltságaim miatt nem tudtam lépést tartani a filmek világával, de most néhány mondatban összefoglalom Nektek az időközben felgyülemlett fontosabb híreket.


A galaxis őrzői (Guardians of the Galaxy) - tv spot

A múlt héten már kaptatok egy tévéreklámot, most itt van még egy - szintén a múlt hétről, csak nálunk kimaradt. A második előzetest pedig még mindig ajánlom szíves figyelmetekbe. (Az új magyar plakátot ide kattintva találjátok.)


süti beállítások módosítása