látogató számláló

A galaxis őrz... akarom mondani: Star Wars trailer!

Tehát: a klasszikus Star Wars-trilógia trailere A galaxis őrzői stílusában.


Új író-rendezővel gyarapodott a Star Wars világa

Még másfél évet kell várnunk, hogy 10 év kihagyás után láthassunk egy új, előszereplős Star Wars-mozifilmet, de már az idei nyár folyamán sorra jelennek meg az információk, hogy mire számíthatunk az utána követező években. Korábban megtudtuk, hogy Gareth Edwards (Godzilla) rendezi és Gary Whitta írja az első spin-offot, amely 2016-ra van betervezve, megtudtuk azt is, hogy Josh Trank (Az erő krónikája) rendezi a második, 2018-ra tervezett spin-offot. Most pedig arról szólnak a hírek, hogy Rian Johnson, a Szélhámos fivérek, és a Looper - A jövő gyilkosa író-rendezője, valamint három Breaking Bad epizód rendezője írja és dirigálja a Star Wars VIII. (tervezett bemutató: 2017) és IX. (tervezett bemutató: 2019) epizódját.

Rian_Johnson_SW.jpg


A majmok bolygója - Forradalom (Dawn of the Planet of the Apes) - 3. magyar előzetes

Íme A majmok bolygója - Forradalom végső előzetesének magyar változata. (A lángoló magyar rendőrautó megvolt a film egyik promójában?) És 2016-ban jön a folytatás, ahogy az a Licensing Expón kiállított reklámanyagból kiderült.

DOTPOTA_w_620.jpg


A bíró (The Judge) - trailer + plakát

Egy nagymenő ügyvéd, Hank Palmer (Robert Downey Jr.) anyja halálhíre miatt visszatér szülővárosába, ahol apját, a város bíróját (Robert Duvall) gyilkossággal vádolják. A film ősszel a hazai mozikban is látható lesz.


Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. rész (The Hunger Games: Mockingjay - Part 1) - plakátok

Először kezdjük a magyar teaser plakáttal, de csak azért mert nem volt kedvem külön bejegyzést csinálni neki. Utána jöhetnek azok, amik miatt ez a poszt tulajdonképpen elkészült.

ehezok_kivalasztott1_hun_teaser_620.jpg


Rejtélyes fotóval sokkolja a rajongókat a Jurassic World rendezője

Már sok minden kiszivárgott az éppen készülő Jurassic Worldről, amit a rendező, Colin Trevorrow most megfejelt azzal, hogy egy fotót rakott ki a Twitter-oldalára.


Amit a rajongók A szürke ötven árnyalatától követelnek

Már leforgatták A szürke ötven árnyalata című bestseller filmváltozatát, de beletelik egy kis időbe, mire a nézők elé kerül. A rajongók már nagyon türelmetlenek, és a The Mirror című brit lap szerint három dolgot követelnek leginkább.


Humor és jellemábrázolás is van az új Transformers-filmben!

Barcelonában már levetítették a Transformers: A kihalás korát, mégpedig a CineEurope nevű filmes seregszemlén, ahol a Paramount stúdió beharangozta az aktuális és várható kasszasikereket. Az egybegyűlt filmes szakemberek szerint az új Transformers-produkció talán több akciót tartalmaz, mint az előző három együttvéve, a jelenlévő Michael Bay rendező pedig újdonságokra is felhívta a figyelmet.


Exkluzív: Kavarás (Blended) - szinkronizált filmrészlet

Adam Sandler és Drew Barrymore harmadik közös filmjének ebben a jelentében egy romantikázó párt láthatunk.


Végre otthon! (Home) - magyar előzetes

A Galaxis legidegesítőbben optimista űrlénye, akit az sem lendít ki mindent átfogó boldogságából, hogy saját népe üldözi keresztül a világűrön, a Földön bujkál. Egy mogorva, magányos és makacs kamaszlány talál rá, és bár sem a világlátásukban, sem a végtagjaik számában nincs bennük semmi közös, mégis társulnak. Igaz, csak azért, mert muszáj. A jövevény üldözői rájuk találnak, és a nyomukba vetik magukat. Mit tehetnének erre ők? Menekülnek, és közben azon törik a fejüket, hogyan menthetnék meg a bolygót, melyet már mindketten otthonuknak éreznek. (A felvezető kisfilm, a Majdnem otthon ide kattintva tekinthető meg magyar szinkronnal.)
Tervezett hazai bemutató: 2015. március 26.


A vihar magja (Into the Storm) - magyar előzetes

Sok magyarítanivaló nem volt ebben az előzetesben, így aztán nem is csodálkozom rajta, hogy csak feliratos lett A vihar magja első teasere, amely az alkotók szerint a Twister óta a leglátványosabb tornádós filmet hivatott promótálni.


A majmok bolygójának esete a magyar rendőrökkel...

Klikk 0:56-hoz!

rendorseg_DOTPOTA.jpg


Jurassic World - az első dinoszauruszos kép

Na jó, csak egy árnyék, de akkor is. Viszont van más Jurassic World promóciós anyagunk, amely a Licensing Expón van kiállítva. Ide kattintva megtekinthető. Meg aztán van olvasnivaló a történettel kapcsolatban is. Egyébként szerinted milyen dinoszaurusz árnyéka lehet?

dinosaur_jaw_620.jpg


Monty Python Live (mostly) - a Cinema City műsorán

Harminc év után először - és meglehet utoljára - lépnek színpadra az angol abszurd humor legendái, a Monty Python. A 358 összéletkorral rendelkező társulati tagok, John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones és Michael Palin a bombasztikus régi klasszikusokat modern csavarral tálalják a nézőknek. Monty Python társulat joggal tekinthető a valaha összeállt legjobb humorista társulatnak, forradalmasítva és népszerűvé téve az angol abszurd humort, amin idestova már generációk nőttek fel.
A londoni show felvételét Magyarországon csak a Cinema City mozihálózat tűzi műsorra. Az előadás szövegének adaptációja Galla Miklós humorával fűszerezve válik angolosan "magyar groteszkké".
Vetítések augusztus 7-én, 9-én és 15-én a kiválasztott Cinema City mozikban! Jegyek, korlátozott darabszámban, elővételben már kaphatók!

EGYÉB: Monty Python és a bakik


Licensing Expo 2014

Las Vegasban megnyitották a 2014-es Licensing Expót, ahonnan érkezett néhány kép a következő 1-2 év várva várt produkcióinak promóciós anyagiról, pl. Jurassic World, Batman v Superman: Dawn of Justice, Halálos iramban 7, Terminator: Genesis, G.I. Joe 3, A hobbit: Az öt sereg csatája, Hotel Transylvania 2, Minions, Mission: Impossible 5, Éjszaka a múzeumban 3, Tökéletes hang 2, Gotham, The Flash, Doctor Who stb.
Ebben a bejegyzésben csak a képek töredékét láthatjátok, de ha ide klikkeltek, megnézhetitek egy albumban a többit is.

620_Licensing_Expo_2014_59.jpg


Játék: nyerj Transformers cuccokat!

Az előző részben egy nagyszabású csata elpusztított egy nagyvárost, de megmentette a világot. Ahogy az emberiség újra élni kezdi megszokott életét, egy titkos csoport bukkan fel, amely megpróbálja befolyásolni a történelem menetét... Eközben egy új, hatalmas, ősi veszedelem veszi célkeresztjébe a Földet. Az emberek egy új csoportjának segítségével Optimusz Fővezér és az Autobotok az eddigi legfélelmetesebb kihívásukkal néznek szembe.
Ha szerencsés vagy, a UIP-Duna Film jóvoltából most Transformers: A kihalás kora ajándéktárgyakat nyerhetsz!

TF4_nyeremenyek_620.jpg


Játék: nyerj belépőt a Transformers 4. premier előtti IMAX 3D vetítésére!

Az előző részben egy nagyszabású csata elpusztított egy nagyvárost, de megmentette a világot. Ahogy az emberiség újra élni kezdi megszokott életét, egy titkos csoport bukkan fel, amely megpróbálja befolyásolni a történelem menetét... Eközben egy új, hatalmas, ősi veszedelem veszi célkeresztjébe a Földet. Az emberek egy új csoportjának segítségével Optimusz Fővezér és az Autobotok az eddigi legfélelmetesebb kihívásukkal néznek szembe.
A Transformers: A kihalás kora c. filmet most 3 szerencsés ember (párjával együtt) premier előtt megtekintheti a UIP-Duna Film jóvoltából.

dinobot_banner.jpg


A megtisztulás éjszakája: Anarchia (The Purge: Anarchy) - magyar előzetes

Azt nem tudom, hogy egy második rész miatt miért kellett lecserélni az első rész magyar címét ("A bűn éjszakája"), hiszen az angol címben is csak az "Anarchy" hivatott jelezni, hogy annak a filmnek a folytatásáról van szó. Így aztán felmerült a kérdés egyesekben, hogy A bűn éjszakája koppintása-e ez a film. De nem, megnyugtatok mindenkit, hogy ez annak a hivatalos folytatása, az író-rendező pedig még mindig James DeMonaco. Íme a magyar előzetes.
Hazai bemutató: 2014. július 17.

purge_anarchy.jpg


A galaxis őrzői (Guardians of the Galaxy) - nemzetközi trailer

A mai napon kiderült, hogy nem csak Star-Lorddal bántak el a magyarok, és csináltak belőle Űrlordot, de Rocket nevét is magyarították, így lett belőle Mordály. Ezt a szörnyűséget most próbáljuk elfelejteni, és nézzük meg az alábbi előzetest. (Ja, csak hogy mindenkit megnyugtassak: Groot maradt Groot.)


The Expendables - A feláldozhatók 3. (The Expendables 3) - 2. trailer

Ne feledjük, hogy a filmet úgy csinálták, hogy beleférjen a PG-13 korhatár-kategóriába. Az előző trailer magyar változata ide kattintva tekinthető meg.

hr_The_Expendables_3_22.jpg


Kingsman - A titkos szolgálat (Kingsman: The Secret Service) - magyar előzetes

Egy veterán titkos ügynök (Colin Firth) megpróbál beszervezni egy srácot (Taron Egerton) egy nemzetközi magán-titkosszolgálatba.
Mark Millar
és Dave Gibbons képregénye alapján a filmet rendezte Matthew Vaughn (X-Men - Az elsők, Ha/Ver, Kick-Ass).

Kingsman-The-Secret-Service.jpg


Az élet könyve (The Book of Life) - magyar előzetes

Íme a Guillermo del Toro által bemutatandó animációs film szinkronizált előzetese.


Az ismeretlen Drakula (Dracula Untold) - plakát

Az elsőfilmes Gary Shore filmjének címszereplője Luke Evans. Tervezett hazai bemutató: 2014. október 2.

dracula_untold_poster1_620.jpg


Így neveld a sárkányodat 2. (How to Train Your Dragon 2) - a magyar hangok

Négy év telt el az első rész bemutatása óta, és öt év telt el a történet szerint. Vannak új szereplők, és vannak régiek. Vannak új hangok, és vannak régiek...
A film megtekinthető lesz szinkronizált (2D, 3D, 4DX), illetve eredeti nyelvű, felirat nélküli (3D) változatban.


süti beállítások módosítása