látogató számláló

Jurassic Goat

Ez lesz abból, ha a Jurassic Parkban a kecskék kerülnek a középpontba. Persze nem úgy, mint a T-rex karámjában...


Herkules (Hercules) - mozgó plakát

Meg hangos is. Meg 4K-ban nézhető is. A film magyar előzetese ide kattintva tekinthető meg.

EGYÉB: Herkules minden mennyiségben


A védelmező (The Equalizer) - magyar előzetes

Rajongj értünk Facebookon vagy Twitteren!


Szexvideó (Sex Tape) - magyar plakátok

A szinkronizált előzetest ide kattintva tudjátok megtekinteni, az új, felnőtteknek szóló trailert pedig itt.

sex_tape_p2_hun_620.jpg


Batman v Superman: Dawn of Justice - kép

Az USA Today közölte ezt az új képet a filmmel kapcsolatban, ahol azt is leírják, miért "v" van a címben "vs." helyett. A Justice League rajongói plakátokat láttátok már?

usatoday_superman.jpg


A majmok bolygója - Forradalom (Dawn of the Planet of the Apes) - magyar plakátok

Van két új magyar plakátunk, végleges korhatárral és egy ocsmányul odagányolt lebegő fejjel ellátva. Végső magyar trailer itt.

DOTPOTA_p3_hun_620.jpg


Még több bűbáj

Jöhet a második rész? Már 4-5 évvel ezelőtt is szó volt róla, hogy folytatják a 2007-es Bűbájt, melyben a rajzolt világ szereplői a valóságba kerültek. Írója is volt Jessie Nelson (Nevem Sam, Édesek és mostohák) személyében, a rendezői posztra pedig Anne Fletchert (27 idegen igen, Nász-ajánlat, Step Up) jelölték ki.
Aztán a projekt valamiért eltűnt, de most a munkálatok új írókkal folytatódnak: J. David Stem és David N. Weiss (akik többek közt a Shrek 2, a Hupikék törpikék 1-2., a Jimmy Neutron, a csodagyerek és a Fecsegő tipegők írói voltak) szkriptelik a filmet.
A rendezőről és a bemutató dátumáról egyelőre nem nyilatkoztak. Az viszont jó lenne, ha Alan Menken visszatérne, aki az első rész betétdalainak zeneszerzője volt - és még rengeteg népszerű Disney-betétdal zeneszerzője. (Meg a nagy sikerű Rémségek kicsiny boltja c. musicalé is. Ajánlom megtekintésre a musical alapján készült filmet, ha eddig kimaradt az életedből.)


Sherlock különkiadással tér vissza, majd egy 4. évaddal

Legutóbb (is) sok minden történt Sherlockkal: visszatért a halálból - ki tudja, hogyan -, barátja megnősült, találkozott egy újabb ádáz ellenséggel, és volt egy értelmezhetetlen cameo is az utolsó epizód végén. 2015. januárjában pedig megkezdődik egy különkiadás forgatása, később pedig, de még abban az évben egy újabb háromrészes évadé is.

Sherlock_2_620349.jpg


Sírok között (A Walk Among the Tombstones) - magyar előzetes

A Lawrence Block regénye alapján készült filmben Matthew Scudder magánynyomozót (Liam Neeson) megbízza egy drogbáró, hogy megtudja, ki rabolta el és ölte meg a feleségét.
Tervezett hazai bemutató: 2014. szeptember 18.

sirok_kozott_620.jpg


Förtelmes főnökök 2. (Horrible Bosses 2) - teaser trailer

Kurt (Jason Sudeikis), Nick (Jason Bateman) és Dale (Charlie Day) saját üzletbe kezdenének, de a dolgok nem mennek a terv szerint, ugyanis az egyik befektető átveri őket, így nem marad más, mint az emberrablás. A folytatásban visszatér Jennifer Aniston, Kevin Spacey és Jamie Foxx, valamint csatlakozik hozzájuk Chris Pine és Christoph Waltz.


Exodus - Istenek és királyok (Exodus: Gods and Kings) - képek

Ridley Scott ismét visszaugrik az időben. Nem, még mindig nem az Alien újabb prequeljéről van szó, hanem a Bibliáról. A trailer már egy hete megkapta a korhatár-besorolást Amerikában, így valószínűleg nincs messze, addig viszont van néhány új képünk. Egyiptombú' ki!

exodus01_620.jpg


22 Jump Street - A túlkoros osztag (22 Jump Street) - 2. magyar előzetes

Sajnos a magyar forgalmazó - ki tudja, milyen okok miatt - eléggé eltolta a film hazai premierjét, így nálunk augusztus 21-től, tehát valamivel több, mint 2 hónappal az amerikai premier után látható majd a mozikban. Addig is itt van egy új magyar előzetes.

22JS.jpg


Az ismeretlen Drakula (Dracula Untold) - magyar előzetes

A sok tinivámpír után jó lenne valami vérbeli - érted, vérbeli - vámpíros filmet látni. Egyébként lehet, hogy megtalálták Drakula sírját.

Dracula_Untold.jpg


Tini nindzsa teknőcök (Teenage Mutant Ninja Turtles) - 2. magyar előzetes

A film új karakterplakátjai ide kattintva tekinthetők meg. Legalább most már nem azt mondják be, hogy "Michael Bay filmje", mint legutóbb, bármi is az igazság...

TMNT_trailer_2.jpg


A galaxis őrzői (Guardians of the Galaxy) - karakterplakátok

Azt már tudjuk, hogy James Gunn szereti tartani a kapcsolatot a rajongókkal, gyakorlatilag nap mint nap posztol valami érdekeset a filmmel kapcsolatban, amitől egyre inkább várjuk - valaki meg nyilván egyre inkább unja -, és a hozzászólásokra is szívesen válaszol.
A film utómunkálatai még nincsenek kész teljesen, de azon nem kell meglepődni, hogy egy hónappal a premier előtt még csiszolgatják a látványt, hangot stb. Hamarosan megtudhatjuk tehát (Magyarországon két héttel az amerikaiak után), hogy James Gunn csak a közönséghez ért-e, vagy egy igazi nyári (Marvel-)blockbusterrel is tud bánni. Sőt az amerikaiak pedig már július 7-én megtekinthetnek egy 17 perces részletet IMAX 3D-ben.
A korábban bemutatott karakterplakátok után a rendező ma prezentált még hármat. Itt Rocket Mordály és Groot már külön-külön látható, Gamora pedig felvett egy új pozíciót.

02_3.jpg


süti beállítások módosítása