látogató számláló

Kritika: A majmok bolygója - Forradalom (Dawn of the Planet of the Apes)

2011-ben a Lázadás új alapokra helyezte A majmok bolygója franchise-t. Persze mint minden újító, a Lázadás is kapott hideget és meleget is egyben. De úgy tűnt, hogy sok embernek bejött a reboot - közöttük nekem is -, így a stúdió berendelte a második részt is, a Forradalmat. És milyen jól is tette! A Forradalom minden tekintetben jobb, mint az elődje.

dawn-of-planet-of-apes02.jpg


Rendíthetetlen (Unbroken) - magyar előzetes

Angelina Jolie második rendezése az egykori olimpikonról és világháborús hősről, Louis Zamperiniről szól. Sajnos ő már nem érhette meg a róla szóló film bemutatóját, ugyanis 2014. július 2-án, 97 éves korában elhunyt. Nyugodjék békében!
A film megvalósítása egyébként már régóta váratott magára: a Universal az '50-es években vásárolta meg egy Zamperini-film elkészítésének jogait, és Tony Curtis nagyon akarta a főszerepet, de idáig nem lett belőle semmi.
Tervezett hazai bemutató: 2015. január 8. 2015. február 5.


Szellemirtók (Ghostbusters) - 30. évfordulós trailer

A Szellemirtók bemutatásának 30. évfordulója alkalmából az amerikai közönség ismét gyöngyvásznon láthatja a filmet, melyet aztán szeptemberben újra kiadnak Blu-rayen is, többek között az egyébként 25. évfordulóját ünneplő második résszel egybecsomagolva egy ünnepi pakkban, melyhez egy szobor is jár (lásd alább). Ez pediglen a 30. évfordulós előzetes.


Lucy - magyar plakát

Változás történt Scarlett Johansson magyar hangját illetően a Marvel-filmekhez képest, amely lehet, hogy végleges, lehet, hogy nem... Itt írtunk erről.

lucy_phun_620.jpg


The Expendables - A feláldozhatók 3. (The Expendables 3) - plakátok

A film legutóbbi magyar előzetese ide kattintva érhető el.

EX3_p20_620.jpg


Pro Video: 2014. augusztusi megjelenések

Veronica Roth beavat minket a titokba, hogy ki szabotálja Arnold Schwarzenegger új filmjeit, közben Aaron Paul dobja a methet, mert már speedre van szüksége. És míg Amerika Kapitány új ellenséggel néz szembe, Johnny Depp képernyőkímélő akar lenni mindenkinél.


Tini nindzsa teknőcök (Teenage Mutant Ninja Turtles) - mozgó plakátok

A film legújabb magyar előzetese ide kattintva érhető el.


Chris Pratt az EW-ben

Az Empire magazinhoz hasonlóan az Entertainment Weekly is a címlapján reklámozza A galaxis őrzőit, ahogy az egy ennyire várós filmnél sejthető volt. Bár ők nem csoportképekkel készültek, hanem csak Chris Pratt és egy mosómedve van a borítón. Alább ezt a címlapot és a színésszel készült további fotókat láthatjátok. (Facebook oldalunkon pedig megtekinthettek egy rakás új képet a filmből, ide kattintva meg a legújabb előzetest.)

GotG-EW-cover.jpg


A majmok bolygója: a Lázadás és a Forradalom között - rövidfilmek

A majmok bolygója - Lázadás azzal fejeződött be, hogy a halálos vírus terjedni kezdett. Most három rövidfilmből megtudhatjátok, mi történt az ezt követő 10 évben, ami pedig ezután történik, azt július 17-től láthatjátok A majmok bolygója - Forradalom c. filmben.


Exodus - Istenek és királyok (Exodus: Gods and Kings) - trailer + plakátok

Megérkezett Ridley Scott legújabb filmjének első előzetese, amely egy sokak által ismert történetet dolgoz fel Christian Bale, Sigourney Weaver, Aaron Paul, John Turturro, Joel Edgerton és Ben Kingsley főszereplésével.


Játék: nyerj belépőt A megtisztulás éjszakája: Anarchia premier előtti vetítésére!

Amerika Új Alapító Atyái meghívnak téged az éves Megtisztulás ünnepére. Ezen az éjszakán minden bűn törvényessé válik 12 órára.
Míg az előző rész, A bűn éjszakája egy család sorsát követte nyomon a Megtisztulás végzetes éjszakáján, ez a film egy csapat véletlenül összeverődött ember viszontagságainak krónikája a bűn éjszakáján a pokollá változott városban, ahol minden sarkon újabb veszély, és újabb fordulat leselkedik...
A megtisztulás éjszakája: Anarchia c. filmet most 3 szerencsés ember (párjával együtt) premier előtt megtekintheti a UIP-Duna Film jóvoltából.

purge2_fb_cover.jpg


A galaxis őrzői (Guardians of the Galaxy) - magyar karakterplakátok

A legújabb, új jelenetekkel ellátott előzetest ajánlom szíves figyelmetekbe.

GotG_hun_k1.jpg


A galaxis őrzői (Guardians of the Galaxy) - trailer

Új trailert kapott a film, ami új jeleneteket is jelent. A filmzenealbum borítóját láttátok már? És a tracklistet? Klikk ide! A beígért exkluzív, 17 perces IMAX 3D jelenet vetítése egyébként megtörtént, és a közönségnek tetszettek a látottak. A magyar karakterplakátok a végleges, magyarított karakternevekkel ide kattintva tekinthetők meg.


A Jurassic World egyik Velociraptorja?

Állítólag ez az animatronikus raptor az új JP-filmhez készült. A felhasználó, aki feltöltötte az Istagramra, a következőt írta a képről:

This is an actual Velociraptor for the upcoming film Jurassic World! #jurassicworld #dinosaur #universalstudios #StevenSpielberg #Velociraptor #HYPE

Ha ez valóban igaz, akkor egy hatalmas plusz ponttal indul nálam a film, hiszen búcsút inthetünk a Jurassic Park 3. rusnya dizájnú, tarajos raptorjainak. De azért még ne kezdjünk túlságosan örülni, hiszen nem biztos, hogy hihetünk a feltöltőnek.

JW_raptor.jpg


Sharknado 2: The Second One - trailer

A teaser trailer után végre megérkezett a teljes trailer is. Reméljük, az ADS Service bevállalja a magyarországi mozibemutatót.


Holtodiglan (Gone Girl) - 2. trailer + plakátok

A film első magyar előzetese ide kattintva tekinthető meg.


Lucy - a magyar hangok

Scarlett Johansson állandónak mondható magyar hangja, Csondor Kata, aki pl. a Marvel-filmekben is szinkronizálta, tartósan külföldön tartózkodik, így Nikodém Zsigmond szinkronrendező feltette a kérdést blogján: ki legyen Scarlett Johansson magyar hangja? És persze ki legyen Morgan Freemané? Most kiderül, milyen döntés született.


Star Wars - Birodalmi repülőtér Frankfurtban

A videó feltöltője szerint ez egy kiszivárgott felvétel a Star Wars VII. forgatásáról, amely a Földön is játszódik, és a Birodalom a frankfurti repteret használja.

EGYÉB: További szereplőkkel bővült a messzi-messzi galaxis


Avengers: Age of Ultron - képek a forgatásról

Valaki összegyűjtött több, mint 100 képet a Bosszúállók második részének forgatásáról. Óvatosságra intek mindenkit, hiszen a képek spoileresek lehetnek. A címszereplőről annyit megjegyeznék, hogy Ultron feje nem csak egy sisak lesz. Lesz arca, szájmozgása, mimikája, és ezek megalkotásához természetesen James Spader arcjátékát veszik alapul.


További szereplőkkel bővült a messzi-messzi galaxis

A már korábban bejelentett, és az azután bejelentett szereplőkhöz két feltörekvő tehetség is csatlakozott a VII. részben: Pip Andersen és Crystal Clarke


süti beállítások módosítása