látogató számláló

A galaxis őrzői (Guardians of the Galaxy) - a Gyűjtő karakterplakátja

"Szerezd meg hát mind!" A Gyűjtő szerepében Benicio Del Toro, magyar hangja Viczián Ottó.

GotG_k14_620.jpg


The Expendables - A feláldozhatók 3. (The Expendables 3) - magyar plakát

Délutáni izomszag. De hová tűnt a címből az angol névelő? Mindegy, inkább nézzétek meg a magyar előzetest még egyszer!

expendables3_hun_620_1.jpg


Rekordot dönt a hazai jegypénztáraknál A majmok bolygója - Forradalom

A nyár egyik legjobban várt sikerfilmje, A majmok bolygója – Forradalom (12) (Dawn of the Planet of the Apes) című 3D-s sci-fi akciófilm erősebben nyitott a hazai jegypénztáraknál, mint a 2011-ben bemutatott előzmény, A majmok bolygója: Lázadás. Ezzel a nyitással a film első helyen debütált a hazai mozis toplistán.


Förtelmes főnökök 2. (Horrible Bosses 2) - magyar előzetes

Kezdjük a pénteket a Förtelmes főnökök második részének szinkronizált előzetesével.


Exodus - Istenek és királyok (Exodus: Gods and Kings) - magyar előzetes

Ridley Scott új filmjének szinkronizált előzetese is megérkezett.

exodusphotos1_1.jpg


Holtodiglan (Gone Girl) - 2. magyar előzetes

Megérkezett a második előzetes szinkronizált változata.

gone_girl_1.jpg


Annabelle - teaser trailer

A Démonok között felettébb gyanús babája saját filmet kapott. Aztán jövő októberben - ahogy már korábban írtuk - jön a Démonok között második része.

update: Az Annabelle tervezett hazai bemutatója: 2014. október 16.

Annabelle_teaser.jpg


A galaxis őrzői (Guardians of the Galaxy) - új karakterplakátok #2

Első adag itt, második adag itt. Alább pedig a harmadik. (A szereplők magyar hangjairól pedig itt írtunk.)

GotG_k11_620.jpg


A galaxis őrzői (Guardians of the Galaxy) - új karakterplakátok

További karakterek kaptak saját plakátot. Az előző adagot ide kattintva tekintheted meg.

GotG_k8_620.jpg


Ouija - trailer + plakát

Előbb-utóbb minden Hasbro játékot meg fognak filmesíteni - aztán a végeredmény horrorisztikus lesz...


Sajtóközlemény: A majmok bolygója - Forradalom nem kerül a Cinema City hálózat mozijaiba

A bejegyzésben olvasható az InterCom és a Cinema City sajtóközleménye.


A Démonok között folytatódik

...majd jövő októberben The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist címmel, melyben visszatér Patrick Wilson és Vera Farmiga. Viszont a franchise(?) előbb kap egy spin-offot: az Annabelle-t idén októberben mutatják be John R. Leonetti, a Démonok között operatőrének rendezésében. Holnap pedig érkezik az első trailer.

annabelle_sneak_peek.jpg


Beperelték a Ted alkotóját

Bár a Ted című vígjáték már két éve bombasikernek bizonyult, valakiknek pont most jutott eszébe, hogy plágium miatt bepereljék a film alkotóját, SethMacFarlane-t, a Universal stúdiót és a Media Rights Capitalt. A Bengal Mangle Productions (BMP) állítása szerint Ted, az iszákos és trágár mackó az ő agyszüleményük jogosulatlan másolata.


Bosszúállók: Ultron kora az EW-ben

Végre nem csak lesifotókat láthatunk, hanem hivatalos képeket is, melyek egyikén megcsodálhatjátok Ultront és csapatát, bár a főgonosz arcát még nem leplezték le. Most pedig számoljunk lassan jövő májusig. (Reméljük, azért a Comic-Con után hamarosan mutatnak a halandóknak is valami mozgó anyagot.)

Stark-Tower.jpg


Dwayne Johnson üdvözli a magyarokat

A Herkules magyar előzetese ide kattintva tekinthető meg.

EGYÉB: Herkules-túltengés a magyar mozikban

dwayne_johnson_hungary.jpg


Hős6os (Big Hero 6) - trailer

Az a fránya Marvel-logo még mindig hiányzik nekem. Viszont figyeljétek az easter egget! (Vagy nézzétek meg az előzetes alatti képen.)


Horns - teaser trailer + plakát

Harry Potter maga az ördög? Joe Hill Szarvak című könyvéből Alexandre Aja (Sziklák szeme, Tükrök, Piranha 3D) rendezett filmet Daniel Radcliffe főszereplésével. (Ha a YouTube-ról törölnék a videót, ide kattintva meg lehet nézni.)


Hős6os (Big Hero 6) - tv spot

Hamarosan jön a film új, 2 perces előzetese, de addig is íme az első tévéreklám, amelyből nem tudunk meg sokkal többet, mint a teaser trailerből, de legalább van... A filmről egyébként volt ma egy másik bejegyzésünk is, amely a szereplők hangjáról szólt, és néhány karakterképet is tartalmazott.

BH6_k2.jpg


Jurassic World brossúra

Lássuk, mink van eddig a filmmel kapcsolatban: A Jurassic World egyik Velociraptorja?, Jurassic World - végre egy kis vér!, Jurassic World - videók a díszletből, Jurassic World - az első dinoszauruszos képA Jurassic Worldben lovagolnak majd a génmanipulált dinókon?, Még egy kis Jurassic World pletyka, Jurassic World - képek.

JW_brossura_01.jpg


InterCom: 2014. augusztusi megjelenések

Augusztusban megismerkedhetünk a lopás művészetével, Mr. Peabody és Sherman történelem leckét ad nekünk, Az ártatlanság kora bekékül, ismét fasírt hull az égből, a csajok pedig bosszút állnak. (Ez utóbbi egyébként 12. hete rajta van a hazai mozis nézettségi toplistán, és még mindig nem az utolsó helyen.)


A Hős6os hangjai

Aki szinkronnal fogja nézni a filmet, azt nyilván nem fogja érdekelni ez a bejegyzés, aki pedig eredeti hanggal nézi, azoknak nem tudom, mennyit segítenek ezek a nevek, de mivel néha emlékeztetni kell a közönséget ennek a filmnek a létezésére is, így kap egy bejegyzést: a Disney bejelentette a Big hero 6 című Marvel-képregény alapján készült animációs film néhány szereplőjének hangját, és új promóképeket is mellékeltek hozzá. A film magyar teaser trailerje ide kattintva tekinthető meg, a nemrég kiadott karakterplakátok pedig itt.


A majmok bolygója - Forradalom (Dawn of the Planet of the Apes) - a magyar hangok

Ezen a héten kerül bemutatásra Matt Reeves, a Cloverfield és az Engedj be! rendezőjének új alkotása, A majmok bolygója - Forradalom, melyről kritikánk ide kattintva olvasható. A film 3D és 2D szinkronos, illetve 3D OV (erdeti nyelvű, magyar felirat nélküli) formátumban lesz megtekinthető a mozikban. Lássuk, hogy néz ki a magyar változat!


A galaxis őrzői (Guardians of the Galaxy) - a magyar hangok

A magyar változattal kapcsolatos első szívroham a magyarított karakternevek olvasásakor ért egyeseket, a második pedig lehet, hogy most fogja. Íme a Marvel A galaxis őrzői c. filmjének magyar hangjai.


süti beállítások módosítása