látogató számláló

A hobbit: Az öt sereg csatája (The Hobbit: The Battle of the Five Armies) - magyar plakát

A teaser trailer ide kattintva tekinthető meg.

hobbit3_p1_hun_620.jpg


Csillagok között (Interstellar) - 3. magyar előzetes

Megérkezett Christopher Nolan új filmjének legújabb magyar előzetese is. Aki eredeti nyelven szeretné megtekinteni, kattintson ide.
Tervezett hazai bemutató: 2014. november 6.

interstellar_trailer3.jpg


A mindenség elmélete (The Theory of Everything) - trailer

Mindenki ismeri Stephen Hawkingot. Aki pedig mégsem, (és a többiek is) 2015. január 22-től megnézhetik az életéről szóló filmet a hazai mozikban. A főbb szerepekben Eddie Redmayne, Felicity Jones, Emily Watson, Charlie Cox és David Thewlis látható. A rendezői székben James Marsh (Ember a magasban) ült


SpongyaBob: Ki a vízből! (The SpongeBob Movie: Sponge Out Of Water) - magyar plakát

A film magyar előzetese ide kattintva tekinthető meg.

spongyabob_hun_620.jpg


The Expendables - A feláldozhatók 3. (The Expendables 3) - a magyar hangok

Aki látta a trailereket, nagy meglepetés nem érheti, amikor a szinkronhangok listáját olvassa, így az sem, hogy van egy szinkronhang-ismétlődés a franchise-on belül, amely várható volt. (Viszont van egy másik, ami nem volt várható...)


DC Comics: Batman v Superman előrébb hozva, 9 új dátum bejelentve

Mindenkit meglepett, amikor kiderült, hogy az Amerika Kapitány harmadik részét és a Batman v Superman: Dawn of Justice c. filmet ugyanazon a napon szeretné bemutatni a két nagy képregénykiadó filmes részlege. Tudtuk, vagy legalábbis sejtettük, hogy valakinek "inába száll a bátorsága", ám Kevin Feige, a Marvel Studios fejese többször is elmondta, hogy eszükben sincs megfutamodni.

batman_v_superman_c.jpg


A vihar magja (Into the Storm) - 2. magyar előzetes + plakát

Az első előzetessel ellentétben ez már szinkront is kapott. Közben játszhattok a filmmel kapcsolatos nyereményjátékunkon is, melyet ide kattintva érhettek el. És a mai napon a magyar hangok listája is megérkezett, amely ide klikkelve érhető el.


A galaxis őrzői (Guardians of the Galaxy) - 3. magyar előzetes

8 nappal a hazai premier előtt érkezett egy újabb szinkronizált előzetes. Erre nem számítottam! A két korábbi előzetes ide és ide kattintva tekinthető meg, a film végleges magyar hangjainak listájáért pedig klikk ide!

GotG_pic_620.jpg


A vihar magja (Into the Storm) - a magyar hangok

Az iCarly rajongói csalódni fognak, A hobbit-fanok viszont nem. Közben megy a filmhez kapcsolódó nyereményjátékunk is, melyet ide kattintva érhettek el.

Vihar_FBcover.jpg


Játék: nyerj "A vihar magja" ajándéktárgyakat!

Egy kisvároshoz tornádó közelít. Sőt, nemcsak egy tornádó – egy különleges légköri jelenségnek köszönhetően egy sor forgószél támad egymás után ugyanarra a pontra. A városon kiszámíthatatlan és halálos erejű ciklonok söpörnek végig. Aki tud, menekül, aki elkésett vele, az biztos menedéket keres. De olyanok is akadnak, akik megpróbálnak bejutni a tornádó legközepébe – számukra ez a mindent elsöprő vihar életük kivételes lehetősége. Talán még az életüket is odaadnák érte...
Ha szerencsés vagy, a MozICom jóvoltából most A vihar magja ajándéktárgyakat nyerhetsz!

ViharMagja_nyeremeny.jpg


Tini nindzsa teknőcök (Teenage Mutant Ninja Turtles) - a magyar hangok

A ronda CGI-teknősök végleges magyar hangokat kaptak. És a többi szereplő is. Lássuk!


A galaxis őrzői (Guardians of the Galaxy) - 2. magyar előzetes

Bár már június óta új előzetessel reklámozzák a mozikban a filmet, online csak 10 nappal a premier előtt lett elérhető a második, és 8 nappal a bemutatót megelőzően a harmadik magyar előzetes. A végleges magyar hangok listája ide kattintva olvasható el.
Mint nyilván tudjátok, az USA-ban már lezajlott a premier, és a nyitóhétvégén 94 millió dollárt gyűjtött, ez 2014 harmadik legjobb nyitánya az Államokban. Csupán az Amerika Kapitány: A tél katonája (95 millió) és a Transformers: A kihalás kora (100 millió) előzte meg, de tekintve, hogy nem folytatásról van szó, és nem egy komoly hangvételű sci-fi, egyáltalán nem rossz indítás.
A film költségvetése 170 millió dollár volt. Ebből már - külfölddel együtt - visszahozott 160 millió 400 ezer dollárt.

GotG_620.jpg


SpongyaBob: Ki a vízből! (The SpongeBob Movie: Sponge Out Of Water) - magyar előzetes

Ez a CGI mozgásban még borzalmasabb, mint állóképen.
Hazai bemutató: 2015. február 12.

spongyabob2_hun.jpg


süti beállítások módosítása