látogató számláló

Dumb és Dumber kettyó (Dumb and Dumber To) - plakátok

Lucy az agyának 100%-át használja. Lloyd (Jim Carrey) és Harry (Jeff Daniels) 10%-ot se. (Trailer itt, nemzetközi trailer itt.)

DumbTo_Lucy_v1_620.jpg


Godzilla 4 év múlva pusztít újra

Godzilla-still.jpgMint azt tudjátok, a 2014-es Godzilla folytatódik, egészen pontosan kettő folytatás a jelenlegi terv, és ahogy azt már korábban írtuk, mindkét folytatás rendezői székébe az első részt is jegyző Gareth Edwards-ot szeretné ültetni a stúdió. Csakhogy ő egy ideig nem fog ráérni, mert egy másik univerzumban kalandozik.
Godzilla 2018. júniusában toppan be újra a mozikba (USA: 2018. június 8.), és hozza magával néhány régi haverját, akiket a Comic-Conon már bejelentettek: Mothra, Rodan és Ghidora fog feltűnni a vásznon a Szörnyek Királya mellett.
(Addig is, amíg a folytatásra és az első rész magyarországi DVD/Blu-ray megjelenésére várunk, kattintsatok ide, írjátok be a lakcímeteket, és élvezzétek, ahogy Godzilla letarolja a helyszínt!)


InterCom: 2014. szeptemberi megjelenések

Szeptemberben visszatérhetünk Rióba, megdönthetjük Hajnal Tímeát, Pókember folytatja a harcot, az anyák buliznak, a Grand Budapest Hotelben szintén zajlik az élet, a Szellemirtók pedig jubilál.


Pro Video: 2014. szeptemberi megjelenések

Matthew McConaughey és Woody Harrelson igazi detektívvé válik, Larry David törli az előzményeket, Hófehérke és Csipkerózsika ismét napvilágot lát, Violetta koncertezik, Grace Kelly elhagyja Hollywoodot, Kevin Costner pedig sportol.


Az útvesztő (The Maze Runner) - 2. magyar előzetes + plakát

Megérkezett a James Dashner nagy sikerű regénye alapján készült film második feliratos előzetese. Már csak bő egy hónap van a premierig.


A Warner-rekord

A Warner Bros. stúdiónak van oka a büszkesége: az Észak-Amerikai piacon máris elkönyvelhetett 2014-re egymilliárd dollár bevételt – és az önmagában óriási siker még csak a kezdet. Hisz ez az eredmény azt jelenti, hogy a Warner az egyetlen olyan stúdió, amely 14 éve minden évben elérte ezt az összeget: sőt, igazából az elmúlt 16 évben 15 alkalommal hoztak a filmjei ilyen csillagászati summát.


Hős6os (Big Hero 6) - 2. magyar előzetes

Aki korábban lemaradt róla, annak felhívnám a figyelmét az előzetesben látható easter egg-re. (Ami az előzetes alatti képen is megtekinthető.)


Mortdecai - teaser trailer

Johnny Depp eddigi legbajszosabb filmje. További szereplők: Ewan McGregor, Gwyneth Paltrow, Aubrey Plaza, Paul Bettany és Jeff Goldblum.

mortdecai_trailer.jpg


A Madagaszkár pingvinjei (Penguins of Madagascar) - magyar plakát

A film első magyar előzetese ide kattintva tekinthető meg.

madagaszkar_pingvinjei_p1_hun_620.jpg


A galaxis őrzői (Guardians of the Galaxy) - szinkronizált werkfilm

Egy rövid werkfilm erejéig bepillantást nyerhettek A galaxis őrzői kulisszái mögé. Külön felhívnám rá a figyelmet, hogy az alábbi videóban NEM a színészek végleges magyar hangjai hallhatók. A végleges szinkron-szereposztásról ide kattintva olvashatsz.

GotG_werk.jpg


Remember '94 - visszatekintés 20 évvel ezelőttre

Egy videó, amit ha megnézel, öregnek érzed magad.
Az oroszlánkirály, Forrest Gump, Inner Circle - "Games People Play", Earthworm Jim, A maszk, Csupasz pisztoly 33 ⅓, Babylon 5, A Flintstone család, Wyatt Earp, Vészhelyzet, A Kullancs, Warcraft, A holló, Beverly Hills-i zsaru 3., Aladdin (rajzfilmsorozat), Ace Ventura: Állati nyomozoo, Tekken, Ed Wood, Maverick, Rednex - "Cotton Eye Joe", Ponyvaregény, A remény rabjai, Scatman John - "The Scatman", Richie Rich, Dumb és Dumber, True Lies - Két tűz között, Jóbarátok, Időzsaru stb.

Igen, ez mind 20 évvel ezelőtt volt...


Torrente 5: Operación Eurovegas - trailer

Megérkezett a Torrente ötödik részének előzetese, melyben a címszereplőt kissé lefogyva láthatjuk. Mint bizonyára tudjátok, az író-rendező-főszereplő Santiago Segura igazából nem kövér, csak a szerep kedvéért szokott meghízni, majd utána lefogyni, de a szervezetét ez igencsak megviseli, így most úgy döntött, nem teszi ki magát ilyen durva változásnak, inkább megmagyarázza a filmben, hogy miért fogyott le Torrente.
Ha még emlékeztek, Segura két évvel ezelőtt a negyedik rész bemutatója okán Magyarországon járt, találkozott magyar hangjával, Csuja Imrével is - Segura szerint a magyar Torrente-hang még jobb is, mint az eredeti -, akinek ígért egy szerepet az ötödik részben. A filmes adatbázisok és a spanyol Wikipédia szerint "Csoki bácsi" valóban szerepel a filmben. (Ha szöveges szerepe lesz, kíváncsi vagyok, hogyan oldják meg a szinkronban. És vajon spanyolul mondta el a szövegét a forgatáson, vagy Santiago Segura szinkronizálta őt spanyolra?)
Ó, és még valami: Alec Baldwin is szerepel a filmben.

update: Csuja Imrét kihagyták a Torrente 5-ből.


A mindenség elmélete (The Theory of Everything) - magyar előzetes

Az ifjú Stephen Hawking (Eddie Redmayne) megismeri a szerelmet, majd hamarosan azt is, hogy milyen elveszíteni a mozgás és a beszéd képességét. De ez sem akadályozza meg abban, hogy családot alapítson, és az életét a tudománynak szentelje. A filmet James Marsh (Ember a magasban) rendezte.

theory_hawking.jpg


süti beállítások módosítása