látogató számláló

Holtodiglan (Gone Girl) - magyar plakát

A film két magyar előzetese megtekinthető itt és itt.

holtodiglan_hun_620.png


A mindenség elmélete (The Theory of Everything) - plakát

A film magyar előzetese ide kattintva megtekinthető.

theory_of_everything_p1_620.jpg


Annabelle - trailer

Tervezett hazai bemutató: 2014. október 16.


The Hateful Eight - teaser trailer

Quentin Tarantino legújabb filmjének forgatókönyvét anno kiszivárogtatták, ezért úgy döntött, nem készíti el a The Hateful Eight c. filmet. Aztán lenyugodott, és mégis rávette magát, majd bejelentette, hogy 2015-ben már láthatjuk is a mozikban. A múlt héten pedig az is kiderült, hogy a Sin City: Ölni tudnál érte amerikai vetítései előtt látható lesz egy teaser trailer, amely az internetre nem kerül fel - gondolta ő, de ezt is kiszivárogtatták.
Többekben felmerült a kérdés, hogy mégis mi látható majd a teaserben, ha még egy képkockát se forgattak le. Nos, az alábbiakban kiderül.


A Madagaszkár pingvinjei (Penguins of Madagascar) - 2. magyar előzetes

A pingvinek a tévék képernyői után újra a nagy vásznon keverednek kalandokba, ahol szövetséget kötnek egy menő kémszervezettel, az Északi Széllel, melynek vezetője... (ja, nem, ez túl titkos információ, nem mondhatjuk el), hogy együtt szálljanak szembe a mindenre képes főgonosszal...


Játék: nyerj Need for Speed cuccokat!

Tobey Marshall bosszút akar állni a gazdag és öntelt Dino Brewsteren, amiért az a nyakába varrt egy bűntényt, amit nem ő követett el. Tobey a képességei legvégső határait is kész feszegetni: benevez egy Amerikát átszelő, őrült autóversenyre, amelyen a világ legegzotikusabb járművei vesznek részt – ahol eszméletlen sebesség, veszély és akció várja.
A Need for Speed c. film DVD és BD3D megjelenése kapcsán a Pro Video jóvoltából most Need for Speed ajándékcsomagot nyerhetsz!

NFS_nyeremeny_n.jpg


Automata - trailer + plakátok

Tegye fel a kezét, akinek nem az Elysium ugrott be a plakátok láttán!


Ant-Man - forgatási képek és videók

A 2 napja forgó Marvel-filmhez az első hivatalos kép után érkeznek a lesifotók és -videók.








Ant-Man_SDCCposter_r.jpg


Úgy fent, mint lent (As Above, So Below) - trailer + plakátok

"Párizs utcái alatt több mérföldnyi zegzugos katakombarendszer húzódik, ahol számtalan lélek lelt örök otthonra. Amikor egy csapat kutató bemerészkedik a feltérképezetlen csont-útvesztőbe, rábukkannak a titokra, melyet a holtak városa őriz...
A Karantén és az Ördög rendezőjének új pszichothrillere vérfagyasztó utazás az őrületbe és borzalomba; az emberi lélek mélyére hatol, hogy feltárja a személyes démonokat, melyek mindannyiunkat kísértenek." - áll a magyar szinopszisban.
A UIP-Duna Film ugyanis ismét egy horror/thriller bemutatására vállalkozik - bár magyar előzetesünk és plakátunk még nincs hozzá. Hogy jól teszik-e, az hamarosan kiderül, ugyanis a napokban kezdik bemutatni a filmet néhány országban, az USA-ba pedig augusztus 29-én ér el. Az viszont aggasztó, hogy Magyarországon szűk 3 hónapot fog késni, és ez könnyen a nézettség rovására mehet fog menni. De miért nincs ennek a filmnek red band trailerje? És miért erőltetik még mindig a found footage-filmeket?
Tervezett hazai bemutató: 2014. november 13.
FIGYELEM! A film mégsem lesz bemutatva a hazai mozikban!

update: Már red band trailer is van.


A hobbit: Az öt sereg csatája (The Hobbit: The Battle of the Five Armies) - magyar előzetes + plakát

Végre a magyar változat is megérkezett. Bár lehet, hogy egyszerre túl sok lesz a jóból: a magyar szinkronhoz ugyanis magyar felirat is társul. Az előzetes alatt pedig megtekinthetitek a magyar plakátot, ha esetleg korábban lemaradtatok róla.


Játék: nyerj belépőt a Tini nindzsa teknőcök premier előtti vetítésére!

Sötétség borítja be New York Cityt, amint Zúzó és a gonosz Talpas Klán vasmarkába fog mindenkit a rendőrségtől a politikusokig. A jövő kilátástalan, amíg négy számkivetett fivér váratlanul elő nem jön a csatornából... Ők lesznek a Tini Nindzsa Teknőcök. A Teknőcöknek össze kell dolgozniuk a rettenthetetlen riporternővel, Aprillel és poéngyáros operatőrével, Vern Fenwickkel, hogy megmentsék a várost, és leleplezzék Zúzó ördögi tervét...
A Tini nindzsa teknőcök c. filmet most 3 szerencsés ember (partnerével együtt) premier előtt megtekintheti a UIP-Duna Film jóvoltából.

TMNT_banner.jpg


Ant-Man - az első kép

Tegnap indult a felvétel, és már meg is érkezett az első hivatalos forgatási fotó a Marvel Hangyájának San Francisco-i forgatásáról, amelyen Scott Lang (Paul Rudd) bámul a távolba.
További szereplők: Michael Douglas, Evangeline Lilly, Corey Stoll, Bobby Cannavale, Michael Peña, Abby Ryder Fortson, Judy Greer, David Dastmalchian, Wood Harris, John SlatteryT.I. és Gregg Turkington.
A film rendezője - jelenleg - Peyton Reed.

EGYÉB: A hangyákkal csak a baj van...

Ant-Man_first_1024.jpg


Doboztrollok (The Boxtrolls) - a magyar hangok

Sajthidán, a bájos, macskaköves utcácskák alatt laknak a Doboztrollok, ezek az undok szörnyek, akik éjszaka előmásznak a csatornákból, és ellopják azt, ami a városlakók szemében a legértékesebb: a gyerekeiket és a sajtjaikat. Legalábbis így tartja a legenda, amiben az itteniek mindig is hittek...
A Coraline és a titkos ajtó és a ParaNorman alkotóinak legújabb filmje Alan Snow gyerekkönyve alapján.
Tervezett hazai bemutató: 2014. október 23.


Kamuzsaruk (Let's Be Cops) - magyar előzetes + plakát

Két jó haver (Damon Wayans Jr. és Jake Johnson) az évszázad ugratására készül. Szerintük egy nagy poén érdekében nem ciki rendőrnek öltözni, és kicsit járőrözni békés környékükön: a zsaruknak úgysincs soha semmi dolga arrafelé. Kivéve most...


22 Jump Street - A túlkoros osztag (22 Jump Street) - a magyar hangok

A LEGO kaland, a Derült égből fasírt és a 21 Jump Street rendezőpárosa, Phil Lord és Chris Miller, valamint a két főszereplő, Jonah Hill és Channing Tatum ismét bebizonyították, hogy mesteri szinten értenek a nevettetéshez, a popkulturális utalásokhoz, a remek akciójelenetekhez és az abszurd humorhoz. De kik tolmácsolják mindezt a szinkronrajongóknak?


Marvel Cinematic Universe: nyitóhétvégék Magyarországon

Végre bemutatták itthon is a Marvel eddigi talán legfurább filmjét, amely az egész világon hatalmas siker, a nézők és a kritikusok körében egyaránt.
A galaxis őrzői történetesen a Marvel moziverzumának 10. darabja, így most egy tízes listán - mert húszason nehéz lenne - bemutatom, hányan érdeklődtek ezen filmek iránt az első hazai hétvégéjükön, vagyis a magyar mozikban töltött első négy napjukon. A táblázat előtt csak annyit, hogy Magyarországon 2014-ben A galaxis őrzői nyitott a legtöbb nézővel. A következő a Transformers: A kihalás kora (72.157 néző) és a harmadik helyen az Így neveld a sárkányodat 2. (66.179 néző).

# cím hétvégi nézőszám hazai nyitóhétvége
1. Vasember 3. 92.243 néző 2013. április 25-28.
2. A galaxis őrzői 79.923 néző* 2014. augusztus 14-17.
3. Bosszúállók 74.608 néző 2012. április 26-29.
4. Thor: Sötét világ 69.535 néző 2013. november 14-17.
5. Amerika Kapitány: A tél katonája 52.603 néző 2014. április 10-13.
6. Vasember 2. 42.689 néző 2010. április 29-május 2.
7. Thor 32.537 néző 2011. április 28-május 1.
8. Vasember 30.910 néző 2008. április 30-május 3.
9. Amerika Kapitány: Az első bosszúálló 30.046 néző 2011. augusztus 4-7.
10. A hihetetlen Hulk 17.362 néző 2008. június. 12-15.

*Ebből ~23 ezer néző a premier napján váltott jegyet a filmre, ami az idei év legjobb nyitónapja.
Forrás: Filmforgalmazók Egyesülete, UIP-Duna Film


süti beállítások módosítása