látogató számláló

Kritika: Az éhezők viadala

Enyhén spoileres!

JLaw-Katniss.jpg


Csillagok között (Interstellar) - plakát

Mondtam, hogy minden napra jut egy. (Keddi, szerdai, csütörtöki.)

Interstellar_p5_620.jpg


Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. rész (The Hunger Games: Mockingjay - Part 1) - magyar plakát

A legfrissebb előzetes ide kattintva tekinthető meg.

Ehezok_Kivalasztott1_p2_hun_620.png


Amnézia (Before I Go to Sleep) - magyar plakát

Tudja valaki, hogy miért nem a regény magyar címét kapta a film is? Senki? Én sem...
A plakát után megtaláljátok az (egyelőre) eredeti nyelvű trailert.

Amnezia_p1_hun_620.jpg


Big Eyes - trailer

Tim Burton ezúttal kilép a fantáziavilágból, és egy valós, az '50-es években induló történetet mutat be: Margaret Keane (Amy Adams) festményeit férje, Walter Keane (Christoph Waltz) a saját nevével látja el, mivel egy férfi alkotása könnyebben és drágábban adható el. Később ebből családi, aztán jogi vita kerekedik.

Tim_Burton_Big_Eyes.jpg


Ilyen lesz az új Popeye

Ha eddig nem értesültél volna róla, Genndy Tartakovsky (Hotel Transylvania, Dexter laboratóriuma, Pindúr pandúrok, Csillagok háborúja: Klónok háborúja) és a Sony Pictures Animation a 3D-s Popeye c. animációs filmen dolgozik. Íme egy tesztvideó. Ahogy a bevezetőben is elhangzik, ez nem egy filmrészlet, nem egy trailer, csupán egy animációs teszt, ami azt mutatja, milyen lehet majd a végleges film.


Breaking: 2016-ban jön a Deadpool mozifilm!

A 20th Century Fox bejelentette, hogy a várva várt Deadpool-film premierdátumot kapott: 2016. február 12.
A címszereplőt várhatóan - akárcsak az alábbi tesztvideóban - Ryan Reynolds alakítja, és valószínűleg Tim Miller rendezi - akárcsak az alábbi videót. A forgatókönyvért, ha minden igaz, Rhett Reese és Paul Wernick, a Zombieland írói felelnek.
Reméljük, a stúdió engedi, hogy az alkotók kitörjenek a PG-13 korlátai közül - és mondjuk az R-besorolásig merészkedjenek -, ahogy Miller, Reese és Wernick szeretné, és ahogy a rajongók is szeretnék.

Közben a Fox babrált néhány más dátummal is: a Michael Fassbender főszereplésével készülő Assassin's Creed 2015. augusztus 7-ről eltolódott egy meg nem nevezett dátumra, A fantasztikus négyes (r.: Josh Trank) 2015. június 19-ről augusztus 7-re került át.

update: A Deadpool-film állítólag csak PG-13 besorolású lesz.

Deadpool.jpg


Insidious: Chapter 3 - plakát

James Wan a tavalyi év során rendezőként két sikeres produkciót is elénk tárt, így nem volt kérdés, hogy mindegyiket folytatják. A Démonok között második része jövő októberben jön, az előzményfilmje, az Annabelle a jövő hónapban, az Insidious harmadik része pedig jövő nyáron. Ennek rendezését Wan már nem vállalta, hiszen a Halálos iramban 7-tel van elfoglalva, így a rendezői székbe Leigh Whannell, az Insidious-széria egyik írója és mellékszereplője ült. Íme az első poszter.

Insidious3_p1_620.png


Csillagok között (Interstellar) - plakát

Minden napra jut egy.

Interstellar_p4_620.jpg


Godzilla és a "kék sugár" - hamarosan a boltok polcain!

A szuper látványos kalandfilmben Godzilla™, a világ leghíresebb szörnye gonosz lényekkel száll szembe, akik az emberiség tudományos arroganciája miatt pusztulással fenyegetnek minket.
Részletek a hazai megjelenésről a bejegyzésben.

Godzilla_kek-sugar.jpg


Star Wars: VII. rész - filmklip

J.J. Abrams rejtegette az eltűnt Batmobile-t.


Délibáb - előzetes + plakát

A magyar pusztán játszódó film egy afrikai futballista történetét meséli el, aki menekülni kényszerül a hatóságok elől egy eladott mérkőzést követően. Francis egy világtól elzárt tanyán talál menedéket mélyen a puszta szívében, ám hamarosan rádöbben, hogy a tanya valójában egy modern kori rabszolgatelep. Megjelenésével felkavarja a helyiek életét, az apátiába süllyedt foglyok a megmentőt, a kiskirályként uralkodó Cisco a riválist látja benne. Francis azonban nem vágyik a hős szerepére, az első adandó alkalommal menekülni próbál, de a puszta csalóka tájain lehetetlen eligazodni. Szökési kísérlete miatt a rabszolgák közé kerül, és akaratán kívül mégis lázadó válik belőle. Életének legkeményebb meccse kezdődik, melynek tétje nemcsak a szabadság, hanem maga a túlélés. A Délibáb a magyar mozi hagyományait és a western műfaját ötvöző mese a mai Magyarországról, rasszizmusról, egyenlőségről, hatalomról, szabadságról.


November Man - magyar előzetes + plakát

Peter Devereaux-t (Pierce Brosnan), a rendkívül veszélyes ex-CIA ügynököt egykor a legjobb kémek között tartották számon. Akik ismerték, csak úgy nevezték, November Man: ahol feltűnt a vérprofi CIA-s mérhetetlen pusztítást hagyott maga mögött. És most újra vissza kell szállnia a játszmába: védelmére kel egy szemtanúnak, Alice Fourniernak (Olga Kurylenko), akit az ügynökség kész megölni, nehogy fény derüljön egy évtizede őrzött titkos összeesküvésre.
Peter maga is célponttá válik. Egykori barátját, legtehetségesebb tanítványát, David Masont (Luke Bracey) küldik a nyomába, hogy végleg kiiktassa őt. A macska-egér játszmában Devereaux már nem tudja, kiben bízhat. Itt már nincsenek szabályok, nincsenek szövetségesek. Az egykori legjobb kém egyszemélyes háborúban veszi fel a harcot: miközben igyekszik megvédeni pártfogoltját, a CIA korrupt ügynökeit is ki kell iktatnia.


Harag (Fury) - plakát

A magyar előzetes ide kattintva tekinthető meg.

Fury_p6_620.jpg


Csillagok között (Interstellar) - plakát

Tegnap már érkezett egy új plakát (és egy Empire borító), most pedig egy újabb poszterrel bővült Christopher Nolan legújabb filmjének marketinganyaga. Magyar előzetesek még mindig itt, itt és itt.


A bíró (The Judge) - 2. trailer

Mindenki várta azt a meglepetést, amit Robert Downey Jr. tegnap beígért. Tette mindezt úgy, hogy a mellékelt képen ugyanazt a Black Sabbath-os pólót viseli, amit a Bosszúállókban is. Így aztán egyből mindenki arra számított - én is -, hogy a Bosszúállók: Ultron kora előzetesét kapjuk. De valahol azért éreztük, hogy nem így lesz, és igazunk lett. A bíró c. filmjének (első magyar előzetes és magyar plakát itt) második előzetesét hozta.
Úgy tűnik, a Bosszúállók: Ultron kora előzetesének marad az október.


A bíró (The Judge) - magyar előzetes + plakát

Hank Palmer ügyvéd (Robert Downey Jr.) az apját (Robert Duvall) - a címszereplő bírót - védi, akit gyilkossággal vádolnak. Októbertől a hazai mozikban is.


Into the Woods - plakát

Előzetesünk már volt a filmhez itt, ahol le is írtuk dióhéjban (meg itt is), hogy mit kell tudni róla. Most pedig csodáljátok meg ezt a plakátot, melyen egy Meryl Streep-Helena Bonham Carter mashup próbálja elnyerni a moziba járók pénzét bizalmát, ha már a grafikusokét nem tudta.
ui.: Azt mondják, akik már látták a színpadi musicalt, hogy eredeti formájában kicsit durva lenne Disney-alkotásnak, így valószínűleg egy lebutított verziót vittek filmre.
Tervezett hazai bemutató: 2015. január 1.

Into_the_Woods_p1_620.jpg


Piszkos pénz (The Drop) - magyar előzetes + plakát

James Gandolfini utolsó filmje Magyarországon is bemutatásra kerül. Íme a feliratos előzetes.


Annabelle - magyar előzetes + plakát

Démonok között az egyik kedvenc horrorfilmem lett, így kíváncsian várom a második részét (tervezett bemutató: 2015. október 23.), ugyanakkor az Annabelle c. filmnek sem a híre, sem az előzetese nem csigázott fel annyira, hogy moziban akarjam nézni, ahogy a Démonok között esetében tettem.

update: A film végleges 18-as korhatárt kapott.


Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron) - hivatalos szinopszis

Ha minden igaz, októberben érkezik az első hivatalos előzetes, így nem kell arra várnunk, hogy végre valaki feltöltse a kamerás verziót, ám előtte még a Disney közzétette a film tartalomleírását.


Csillagok között (Interstellar) - Empire borító

A film legújabb plakátja ide kattintva tekinthető meg, a magyar előzetesek itt, itt és itt.

Interstellar_Empire.jpg


Csillagok között (Interstellar) - plakát

A magyar előzetesek itt, itt és itt tekinthetők meg, az Empire magazin kapcsolódó borítója pedig itt.

Interstellar_p2_512.jpg


Az ismeretlen Drakula (Dracula Untold) - plakát

A legújabb magyar előzetes ide kattintva tekinthető meg, az eggyel régebbi pedig itt.

DraculaUntold_p3_620.jpg


A hobbit: Az öt sereg csatája (The Hobbit: The Battle of the Five Armies) - giga-banner

Az első magyar előzetes ide kattintva tekinthető meg. (Kattints a képre a nagyobb mérethez!)


süti beállítások módosítása