látogató számláló

X-Men - Az eljövendő múlt napjai: A "vadócabb" változat

Az X-Men - Az eljövendő múlt napjai c. film Vadóc (Anna Paquin) jeleneteivel bővített változata, melyet "Rogue Cut" névre kereszteltek, várhatóan jövő nyáron érkezeik. Ez a verzió mintegy 10 perccel lesz hosszabb a moziváltozatnál - ami egyébként hamarosan a boltok polcaira kerül -, és Vadóc karakterére koncentrál majd. Simon Kinberg, a film forgatókönyvírója azt is elárulta, hogy ebben a változatban más karakterek is nagyobb szerepet kapnak majd.

Közben az is kiderült, hogy a film 2016-os folytatását, az X-Men - Apokalipszist szintén Bryan Singer rendezi, és a szereplők fiatalabb énjeiről fog szólni. Elképzelhető, hogy több, eddig a filmekben fiatal változatban nem látott karakter is megjelenhet majd, ezért néhány szereplőt (pl. Küklopsz, Ciklon, Jean Grey) újra kell majd castingolni.


Kingsman - A titkos szolgálat (Kingsman: The Secret Service) - 2. trailer

Matthew Vaughn (Kick-Ass, X-Men - Az elsők) új filmjének első magyar előzetese ide kattintva tekinthető meg.


Blackhat - trailer

Michael Mann (Közellenségek, Miami Vice, Collateral) hat év kihagyás utáni első mozifilmes rendezésében hackerek fenyegetik a világot, ezért egy börtönviselt cyberbűnözőt (Chris Hemsworth) - aki szabadidejében valószínűleg modellkedéssel foglalkozott - kérnek meg rá, hogy állítsa meg őket.


Pro Video: 2014. októberi megjelenések

Októberben gigantikus szörnyek csapnak össze, Tom Cruise-nál hiba kerül a mátrixba, Beowulf mélységet kap, a vámpír interjút ad, Angelina Jolie pedig szarvakkal ijesztget.


Az ismeretlen Drakula (Dracula Untold) - a magyar hangok

Hogy megvédje családját és birodalmát, Vlad Tepes szövetséget köt a természetfeletti, sötét erőkkel. Lássuk, kinek a hangján teszi ezt.

DraculaUntold_h.jpg


Jupiter felemelkedése (Jupiter Ascending) - 3. trailer

A film két korábbi, magyar előzetese ide és ide kattintva tekinthető meg.

jupiter_ascending_640.jpg


Hős6os (Big Hero 6) - 2. trailer

A legfrissebb magyar előzetes ide kattintva érhető el.


Csillagok között (Interstellar) - mindenféle képanyag

A múlt héten indítottunk egy Empire borítóval, majd jött négy plakát (első, második, harmadik, negyedik), most pedig elétek tárunk még néhány képet az egyébként 169 perces Csillagok között c. Christopher Nolan-filmből.

Interstellar_b1_620.jpg


Kritika: Sin City - Ölni tudnál érte

Nos, mielőtt belevágnék a közepébe, szeretnék pár szót ejteni Robert Rodriguezről. Rodrigueznek megvolt a maga fénykora, ezt az időszakot én a Desperado-tól egészen a Sin City - A bűn városáig tartom nyilván. Jó volt, szép volt, de sajnos elmúlt. A Sin City második részére úgy ültem be, hogy ha most nem alkot nagyot Rodriguez, akkor a saját kedvenc rendezőim listájáról kihúzom. Ugyanis amit az utóbbi négy évben leművelt az szörnyű volt!  Kezdve a Machete baromságtól egészen a Kémkölykök negyedik részéig. A Machete egy jó film lett volna, ha Rodriguez nem esik át a ló túlsó oldalára. És sajnos átesett és a Machete második része is ezt bizonyította. De, hogy konkrét legyek, arról van szó, hogy annyit hülyült, olyan sok szar filmet nézett (ZS-kategóriás grindhouse jellegű filmet), amiből ötletet merített a Machete első és második részéhez, hogy végül ő is lecsúszott arra a szintre. Egyedül a Sin City második része mentheti meg. De vajon megmentette-e?

SinCity2_Marv.jpg


Káprázatos holdvilág (Magic in the Moonlight) - magyar előzetes + plakát

Woody Allen legújabb romantikus vígjátékában az 1920-as évek fényűző dél-francia Riviérájára kalauzolja a nézőt, ahol megmagyarázhatatlan események sorozata után a szemlélő már maga sem tudja biztosan, hogy mi a káprázat, és mi a valóság.


Doboztrollok (The Boxtrolls) - magyar plakát

A film magyar előzeteseit ide, ide és ide kattintva tekinthető meg, a szereplők magyar hangjairól pedig itt olvashatsz.

Doboztrollok_p1_hun_620.jpg


Nem durvulnak A szürke ötven árnyalata-filmben

Kihagyták a legkeményebb erotikus jeleneteket A szürke ötven árnyalata filmváltozatából, hogy minél szélesebb közönséghez eljuthasson a produkció. Erről Jamie Dornan, a főszereplő számolt be.


A bolygó legnagyobb ragadozója szerepel a Jurassic Worldben

Sokáig töprengtek a rajongók, milyen meglepetéssel fog előhozakodni a Jurassic World című dinós produkció, amivel überelheti a sorozat előző részeit. A raptorok már megvoltak, a T-Rexnek is főszerep jutott, és repülő ragadozó gyíkok is megkeserítették már a hősök életét.


Az ismeretlen Drakula (Dracula Untold) - magyar plakát

A film magyar előzetesei itt és itt tekinthetők meg.

Ismeretlen_Drakula_p1_hun_620.jpg


A hobbit: Smaug pusztasága - bővített változat (The Hobbit: The Desolation of Smaug) - trailer

A hobbit-trilógia középső darabjának 25 perccel bővített változata november 4-én jelenik meg az USA-ban. A magyarországi megjelenésről egyelőre nincs információm, de minden bizonnyal nem marad ki a novemberi megjelenések közül.


Jurassic World - kép

Colin Trovorrow rendező ismét megosztott egy képet a jövő nyáron érkező Jurassic World kapcsán, amely vagy szimplán marketingfogás, vagy annak ellenére, hogy az "A" helyszínen egy új, működő park nyílt a film története szerint, a kutya nem foglalkozott azzal a táblával, amit Dennis Nedry 1993-ban kidöntött. Trevorrow csak ennyit írt a képhez: "Ősz."

autumn_colin_trevorrow.jpg


A szomszéd fiú (The Boy Next Door) - magyar előzetes

A Parajelenségek- és A gonosz háza-filmeket gyártó Blumhouse Productions új pszichothrillere azt vizsgálja, mi történhet olyankor, ha egy tiltott vonzalom túl messzire megy.
A férjétől frissen elvált Claire (Jennifer Lopez) józan ítélőképességét elveszítve egyéjszakás kalandba bonyolódik tinédzser fiának legjobb barátjával, Noah-val (Ryan Guzman). A bajok akkor kezdődnek, amikor Claire megpróbál hirtelen véget vetni a fiú vonzalmának, mert attól tart, hogy Noah rajongása túl hevessé vált...

BoyNextDoor.jpg


süti beállítások módosítása