látogató számláló

Zenei rovatunkban ezúttal...

Hugh Laurie, Stephen Fry és a The Beatles. (A dalt az élő közönség is ugyanebben a formában hallotta.)


Smaug pusztasága és lemezek sokasága

A bővített változat 25 percnyi még soha nem látott jelenetet és a forgatásról szóló több órányi lenyűgöző bemutatót tartalmaz.


Hős6os (Big Hero 6) - magyar plakátok

A film magyar előzetesei ide és ide kattintva tekinthetők meg. Egy új japán plakát, melynek nem készült magyar változata - és eddig angolul se láttam -, ide kattintva tekinthető meg.

BH6_hun_p5_620.jpg


Asterix - Az istenek otthona (Astérix: Le domaine des dieux) - magyar előzetes

Kedvenc galljaink karácsonykor visszatérnek a mozikba, 3D-ben.


Rendíthetetlen (Unbroken) - 2. trailer + plakátok

Angelina Jolie legújabb rendezésének hazai premierje 2015. január 8-ról átkerült február 5-re. (Az első magyar feliratos előzetes ide kattintva tekinthető meg.)


Harag (Fury) - a magyar hangok

Vajon lesz okunk haragudni a magyar szinkronra?


John Wick - magyar plakát

A film magyar előzetese ide kattintva tekinthető meg.

JohnWick_p1_hun_620.jpg


Csillagok között (Interstellar) - magyar plakát

Magyar előzetes itt, itt és itt.

Interstellar_p1_hun_620.jpg


87 BOUNCES

Egy kosárlabda átpattog a filmtörténelem egy szeletén.


Förtelmes főnökök 2. (Horrible Bosses 2) - 2. magyar előzetes + plakát

A plakátunk ugyan nem magyar, de az előzetesünk bizony az.

update: Már a plakát is magyar.


Annie - magyar előzetes

A nagy sikerű musical filmváltozata hamarosan a mozikban. A főszerepben Jamie Foxx, Cameron Diaz, Rose Byrne, Bobby Cannavale és A messzi dél vadjai c. filmmel Oscar-jelölést elért 11 éves Quvenzhané Wallis.


Blackhat - magyar előzetes + plakát

Se egy "Feketekalap", se egy "Hacker-hajsza" cím? Valami itt nagyon gyanús...


Pro Video: 2014. novemberi megjelenések

Smaug pusztasága bővül, Adam Sandler és Drew Barrymore kavar; Amadeus, Al Pacino, Robert De Niro, Clint Eastwood és A halott menyasszony bekékül, Eastwood még egy musicalt is bedob, a repcsik ismét felszállnak, kicsit visszaköszön augusztus, megismerhetjük a született bűnözőket - például Melissa McCarthyt -, és a január két arcát.


Gingerclown 3D - USA trailer

Hatvani Balázs első mozifilmje, a Gingerclown 3D novemberben jelenik meg DVD-n az USA-ban, a Lionsgate égisze alatt.

Gingerclown_US_banner.jpg


Így készült a szöktetős jelenet az X-Men - Az eljövendő múlt napjaiban

A film megjelent DVD-n, BD-n, BD3D-n és fémdobozos BD3D-n. A bővített, "vadócabb" változat vélhetően jövő nyáron érkezik.

x_quicksilver.jpg


A hobbit: Az öt sereg csatája (The Hobbit: The Battle of the Five Armies) - plakátok + bannerek

Az előző kollekció után most kaptunk két további plakátot és három bannert.

update: További plakátokkal és bannerekkel bővült a bejegyzés.

Hobbit3_p15_620.jpg


InterCom: 2014. decemberi megjelenések

Cameron Diaz és Jason Segel videózik, a pelyhes megint hull, a Sátán pedig távozik - vagy nem.


A boszorkányvadászok már vuduzni is fognak

Javában tartanak a nagy sikerű Boszorkányvadászok című horrorvígjáték folytatásának előkészületei. Tommy Wirkola, az előző rész rendezője ezúttal csak a forgatókönyv megírását vállalta el, de azt ígéri, meglepetésben így sem lesz hiány. "Teljesen átmegyünk vuduba, a producerek imádják az ötletet, jövőre kezdődik a forgatás" - árulta el a norvég filmes. A vudura való utalás azt jelentheti, hogy életre keltett halottak, azaz zombik képezhetik a fő problémaforrást a folytatásban, ami nem állna messze Wirkolától, hiszen a szertelenül vidám Náci zombik című kultfilmmel lett világhírű.


Jurassic World - plakát

Bejövős. Remélem, ez a plakát azt jelenti, hogy közeleg a trailer is.

jurassic_world_p2_620.jpg


Játék: nyerj belépőt Az ismeretlen Drakula premier előtti vetítésére!

1462-ben járunk, amikor Erdély már jó ideje élvezi azt a békét, amelyet a harcedzett III. Vlad havasalföldi fejedelem és szeretett felesége, Mirena bölcs és igazságos uralkodása biztosít. Ügyes politikájukkal elérték, hogy országuk ne sodródjon háborúba, és népük védett legyen a hatalmas Ottomán Birodalomtól, amely világuralomra tör.
Ám amikor II. Mehmed szultán ezer havasalföldi fiút követel - köztük Vlad gyermekét, Ingerast -, hogy janicsáriskolába küldje őket, a fejedelemnek döntenie kell: követi apja példáját, és odaadja a fiát a szultánnak, vagy egy szörny segítségét kéri, hogy legyőzhesse a törököket, ezzel örök kárhozatra ítélve önnön lelkét.
Az ismeretlen Drakula c. filmet most 3 szerencsés ember (partnerével együtt) premier előtt megtekintheti a UIP-Duna Film jóvoltából.


A hobbit: Az öt sereg csatája (The Hobbit: The Battle of the Five Armies) - karakterplakátok

Amíg az új trailerre - az első magyarul itt -, meg a film premierjére várunk, az alkotók néhány karakterplakáttal próbálják csillapítani az éhségünket.

update: Új plakátok és bannerek érkeztek. Klikk ide!

hobbit3_p12_620.jpg


A mindenség elmélete (The Theory of Everything) - 2. magyar előzetes

1963-ban a hírneves Cambridge-i Egyetemen Stephen Hawking, az ifjú kozmológus öles léptekkel halad a tudomány útján, és feltett szándéka, hogy talál egy „egyszerű, meggyőző magyarázatot” az univerzumra. Saját világa is kitárul, amikor fülig beleszeret egy bölcsész lányba, Jane Wilde-ba. Ám egy szerencsétlen baleset után ez az egészséges, aktív fiatalember 21 évesen megrázó diagnózissal kénytelen szembesülni: motoros neuronbetegség támadta meg végtagjait és képességeit, amely fokozatosan korlátozni fogja beszédében és mozgásában, és két éven belül bele fog halni.
Jane szeretete, támogatása és elszántsága megingathatatlan, és a pár összeházasodik. Újdonsült feleségével az oldalán Stephen nem hajlandó tudomásul venni a diagnózist. Jane arra bátorítja Stephent, hogy fejezze be doktorátusát, melynek tárgya első elmélete az univerzum keletkezéséről. Családot alapítanak, és frissen szerzett, széles körben ünnepelt doktori címével felfegyverkezve Stephen belevág legambiciózusabb tudományos munkájába, melynek tárgya az, amiből neki oly kevés adatott: az idő. Miközben a teste egyre szűkebb korlátok közé kerül, szelleme túlszárnyal az elméleti fizika határain...


Kritika: Az éhezők viadala - Futótűz

Most láttam másodjára a filmet. Első megnézésre nekem nem tetszett. Egyszerűen úgy éreztem, hogy újrahasznosították az első filmet, és megpróbálták ugyanazt lenyomni a torkomon, csak rosszabbul. De most, hogy olvastam a könyvet, kicsit másképp látom a film helyzetét.

Catching_Fire_620.jpg


InterCom: 2014. novemberi megjelenések

Gareth Evans ismét rajtaüt, Jack Bauer újabb 24 órát kap, Hablaty megint sárkányt nevel, Ethan Hawke időhurokba kerül, a majmok pedig továbbra is uralkodni akarnak.


süti beállítások módosítása