látogató számláló

Könyvkritika: Suzanne Collins - A kiválasztott

Az éhezők viadalának harmadik kötete kivesézve. (Első kötet, második kötet.)

mockingjay.jpg


Insidious: Chapter 3 - trailer

A rendezői székben ezúttal Leigh Whannell, az előző Insidious-filmek és a Fűrész írója. A történet az első rész előtt játszódik.


A Terminátor másképp öregszik

Újabb adalékkal szolgált James Cameron, miért játszhatja hitelesen a 67 éves Arnold Schwarzenegger a Terminátort a sorozat következő részében. (A filmet nem Cameron rendezi, de kreatív tanácsadóként részt vesz az elkészítésében.)


Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron) - teaser trailer + plakát

Azt hiszem, a film- és képregényfilm-rajongók elég nagy része várt erre a pillanatra, és a Comic-Conon bemutatott, de képpel együtt ki nem szivárogtatott teaser csak rátett egy lapáttal. A lényeg, hogy már nézhető - mivel valaki kiszivárogtatta és a Marvel ezért egy héttel a tervezett premier előtt hivatalosan is kitette - és nagyon sokszor újranézhető a Bosszúállók: Ultron kora első előzetese, aztán már csak jövő májusig kell vágnunk a centit...
Tervezett hazai bemutató: 2015. május 7.

A Marvel reakciója az előzetes kiszivárogtatására:

"Dammit, Hydra."

A magyar előzetesben - amely reméljük, hamarosan érkezik - Bolba Tamás szinkronizálja Ultront, de a végleges szinkronban Hirtling István lehet a befutó, aki az előzetes szinkronizálásakor nem ért rá.

Rajongj értünk Facebookon vagy Twitteren!


Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron) - képek

Az első mozgóképes anyagra már csak a jövő hét elejéig kell várni, ugyanis akkor, egészen pontosan A S.H.I.E.L.D. ügynökei következő epizódjával érkezik a trailer. De addig is itt van belőle két kép: az egyiken Ultron, a másikon pedig a Hulkbuster páncél.
Tervezett hazai bemutató: 2015. május 7.


Into the Woods - EW borítók

Johnny Depp, a farkas és Lilla Crawford, mint Piroska. Meryl Streep, a boszorkány és Mackenzie Mauzy, mint Aranyhaj. Anna Kendrick, mint Hamupipőke és Chris Pine, a herceg. James Corden, a pék és Emily Blunt, mint a felesége.
A film első előzetese ide kattintva tekinthető meg.
Tervezett hazai bemutató: 2015. január 1.

woods_EW01.jpg


Amnézia (Before I Go to Sleep) - a magyar hangok

A nevek alapján úgy tűnik, jó szinkront fogunk kapni, így nem lesz szükségünk amnéziára...


Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. rész (The Hunger Games: Mockingjay - Part 1) - 2. magyar előzetes

A kiválasztott első részében felsorakoznak a felkelők Katniss mögött, aki önkéntelenül is a lázadás szimbólumává vált. Snow elnök mindent megtesz, hogy megtörje és elnyomja a Poszáta követőit.


A Walt Disney bemutatja: Moana

A Disney legendás rendezőpárosa, John Musker és Ron Clements (A kis hableány, Aladdin, Herkules, A kincses bolygó, A hercegnő és a béka) 2009 után először ismét rendezői székbe ül: legújabb produkciójuk címe Moana. A stúdió 56. egész estés animációs "nagyfilmje" - az 55. a Zootopia, az 54. a Hős6os, az 53. a Jégvarázs - 2016 végén kerül a mozikba. Ám ezúttal már a Musker-Clements duó is lemond a hagyományos rajzfilmről és CGI-ra váltanak.
A film története szerint Moana a Csendes-óceán déli részén egy mesebeli sziget keresésére indul. Útja során mellészegődik egy félisten, Maui is, és együtt bejárják a nyílt óceánt. Akciódús útjuk során hatalmas vízi lényekkel találkoznak, valamint megismerik az alvilágot és az ősi kultúrát.

update: Maui hangja Dwayne Johnson lesz, Moanát pedig Auli'i Cravalho szólaltatja meg. A concept art után láthattok egy képet a két figura végleges kinézetéről is.


süti beállítások módosítása