látogató számláló

Grumpy Cat’s Worst Christmas Ever - trailer

Igen, Grumpy Cat, vagyis Tardar Sauce lány cica, ha eddig nem tudtad volna, és a filmben Aubrey Plaza szólaltatja meg. És ha már itt tartunk, már most látszik, hogy mennyit és mekkora költségvetésből dolgoztak, hiszen fantasztikus szájmozgást animáltak a macskának. Igaz, hogy eredetileg olyan Grumpy Cat-filmet terveztek, mint a Garfield mozifilm, vagyis full CGI macska és hús-vér emberek, de ki tudja, mi történhetett... Nem is csoda, hogy csak tévéfilm lett belőle. De vajon van akkora rajongótábora ennek a jószágnak, hogy elég jegyet el lehetett volna adni a mozikban a most elkészült filmre? Úgy tűnik, a döntnökök nem bíznak a fanok erejében. Talán Grumpy Cat kiment már a divatból.
A film egyik forgatókönyvírója Tim Hill, aki íróként részt vett többek közt a SpongyaBob - A mozifilmben, valamint a SpongyaBob Kockanadrág és a Rocko c. rajzfilmsorozatokban, rendezőként pedig például a Garfield 2, az Alvin és a mókusok és a Hopp fűződik a nevéhez. Viszont azt, hogy az alábbi valamit ki rendezte, egyelőre nem sikerült kiderítenem.


Halálos iramban 7. (Furious 7) - magyar előzetes

Ahogy ígértem, a magyar előzetes is megérkezett.


Halálos iramban 7. (Furious 7) - trailer

E hónap végén lesz 1 éve, hogy Paul Walker tragikus hirtelenséggel elhunyt. A baleset után egy időre leállt a film forgatása, és az idén nyárra tervezett bemutató átkerült jövő tavaszra (tervezett hazai bemutató: 2015. április 2.), hogy befejezhessék a filmet, melybe Paul Walker testvérei is beszálltak. Most pedig megérkezett az első trailer, melyet - ha minden igaz - hamarosan követ a magyar nyelvű is. (Ami meg is történt azóta. Klikk!)


Minyonok (Minions) - plakát

Hamarosan érkezik az első, 2 és fél perces trailer is.

minions_p1_620.jpg


Terminator: Genisys - képek + storyboard

A tegnapi lelombozó címlapok mellé további lelombozó képeket hozott az Entertainment Weekly, melyeken láthatjuk Jai Courtney fejét, Arnold Schwarzeneggert, Jai Courtney fejét, futurisztikus vízipuskákat, Jai Courtney fejét, egy kulisszák mögötti fotót, valamint néhány kockát a storyboardból.
De ejtsünk néhány szót a történetről is. SPOILERES lehet. Az új film - amely egy trilógia nyitódarabja - szerint Sarah Connor (Emilia Clarke) szüleit meggyilkolta egy visszaküldött terminátor, amikor a lány 9 éves volt. Ekkor a jövőből egy testőrt kapott maga mellé, mit ad Isten, egy terminátort (Arnold Schwarzenegger), akit Sarah a faterjának szólít. Ennek köszönhetően, mármint nem annak, hogy faternak szólítja, hanem hogy egy terminátor a pótpapa, Sarah meglehetősen ért a fegyverekhez, viszont nem éppen társasági lény. Titeket is felcsigázott a sztori, ugye? És akkor most jöjjenek a képek.

T5_01.jpg


Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron) - magyar előzetes

A szinkronról fontos tudni, hogy Ultront valószínűleg Hirtling István magyaríthatja majd - ha a Disney-nek nem lesz más a véleménye -, de mivel a trailer szinkronjának felvételekor nem ért rá, ezért az előzetesben Bolba Tamás szinkronizálja. Ő valószínűleg éppen arra járt, mert hogy nem hangszín alapján választották Aladdin magyar hangját, az tuti.

Rajongj értünk Facebookon vagy Twitteren!


SpongyaBob: Ki a vízből! (The SpongeBob Movie: Sponge Out Of Water) - 2. magyar előzetes + plakátok

A plakátok egyelőre csak angol nyelvűek és igazából ugyanannak a plakátnak két (nem is annyira) különböző verziójáról van szó. Az előzetes viszont magyar nyelvű. A figurák pedig 3D-sek és iszonyatosak.


Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. rész (The Hunger Games: Mockingjay - Part 1) - végső trailer

Kevesebb, mint egy hónap, és meg lehet rohamozni a mozikat, jegyet kérve Az éhezők viadala: A kiválasztott 1. részére. A legutóbbi magyar előzetes ide kattintva érhető el.

EGYÉB: Könyvkritika: Suzanne Collins - A kiválasztott


Terminator: Genisys - EW borítók

Sarah Connor (Emilia Clarke) és Kyle Reese (Jai Courtney), valamint John Connor (Jason Clarke) és ??? (Matt Smith) az Entertainment Weekly címlapján.

EGYÉB: A Terminátor másképp öregszik

Terminator5_EW02.jpg


Rendíthetetlen (Unbroken) - 2. magyar előzetes

Az Oscar-díjas Angelina Jolie a rendezője és a producere ennek a nagyszabású drámának, amely Louis "Louie" Zamperini olimpikon és háborús hős hihetetlen életét követi nyomon. Louie két társával együtt túléli egy repülőgép lezuhanását a második világháborúban, és 47 napig hánykolódnak egy tutajon, majd elfogja őket a japán hadsereg, és fogolytáborba kerülnek.
Tervezett hazai bemutató: 2014. február 5.


Csillagok között (Interstellar) - London premier élőben

Jövő héten érkezik a hazai mozikba Christopher Nolan várva várt filmje, a Csillagok között, melynek ma tartják az európai premierjét Londonban. Az alkotók és a filmet gyártó stúdió különleges közvetítéssel készültek az eseményre, amelyet élőben követhettek.


Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron) - filmklip + teaser trailer

A Comic-Conon résztvevők híresztelték, hogy egy különleges súlyemelő versenyt láttak az ott levetített előzetesben. Most ezt is megnézhetitek.

EGYÉB: Marvel Cinematic Universe: Phase 3 - címek, dátumok és logók

Rajongj értünk Facebookon vagy Twitteren!


Marvel Cinematic Universe: Phase 3 - címek, dátumok és logók

Friss és ropogós logók, dátummal együtt. A harmadik fázisban is el leszünk látva filmekkel.

MarvelStudios_logo_620.jpg


Videoklip: Pitbull - Celebrate

Hát... legalább vannak benne pingvinek. (Magyar előzetesek itt és itt.)


Csillagok között (Interstellar) - a magyar hangok

Sajnos Fülöp Zsigmond, Michael Caine állandó magyar hangja 2014. október 10-én elhunyt. Ezt a munkát még meg tudta csinálni, de valószínűleg most hallhatjuk őt utoljára szinkronban.

Interstellar_p7_620.jpg


Halálos iramban 7. (Furious 7) - plakát + banner

Már csak 5 napot kell várni, aztán jön az első előzetes. (A banner klikkre nagyobb lesz.)

furious7_p1_620.jpg


süti beállítások módosítása