látogató számláló

Amerika Kapitány: A tél katonája (Captain America: The Winter Soldier) - VHS trailer

Nem, az Amerika Kapitány második része nem fog megjelenni videokazettán, de még A galaxis őrzői sem (ez utóbbi Magyarországon Blu-rayen sem, de ez egy másik téma). Valakik viszont vették a fáradságot, és összedobtak A tél katonájának egy, a '80-as évek VHS kazettás előzeteseit idéző trailert.

Rajongj értünk Facebookon, hogy mielőbb értesülj az új előzetesekről és nyereményjátékainkról!


Exodus - Istenek és királyok (Exodus: Gods and Kings) - a magyar hangok

Vajon Ridley Scott Mózes-történetének magyar változatán a szinkron istenei és királyai dolgoztak? Lássuk!


Birdman - A mellőzés meglepő ereje (Birdman or The Unexpected Virtue of Ignorance) - magyar plakátok

A film magyar előzetese ide kattintva tekinthető meg.

Birdman_hun_p1_620.png


Ex Machina - magyar előzetes

Megérkezett Alex Garland (28 nappal később, Napfény, Ne engedj el, Dredd) robotos filmjének magyar előzetese. A film szinopszisa ide kattintva olvasható.


A Madagaszkár pingvinjei (Penguins of Madagascar) - magyar karakterplakátok

Magyar előzetesek itt és itt, a magyar hangok listája pedig itt.

madagaszkar_pingvinjei_p2_hun_620.jpg


A galaxis őrzői - itthon csak DVD-n

A galaxis őrzői december 15-én jelenik meg DVD-n kis hazánkban. A kiadó szerint azonban csak DVD-n. Blu-rayt, BD3D-t nem kapunk. Ám ez nem a Pro Video hibája, valószínűleg a Disney kavart be valahogy, így ennek fényében tessék kritizálni a magyar forgalmazót.
Amint lesz több információnk, megosztjuk veletek.

update: Hallottam egy olyan pletykát(!!!), hogy a Disney a rossz eladási adatok miatt abbahagyta a Magyarországra szánt Blu-ray lemezek gyártását. Ennek egyik első elszenvedője A galaxis őrzői, és ezt követi majd a többi Disney-, Pixar-, Marvel- és Star Wars-film, amelyek a jövőben kizárólag DVD-n jelennek majd meg itthon.
De ez nincs megerősítve.

update 2: Hivatalos: a Disney Blu-ray lemezei eltűnnek a magyar piacról.

GotG_BD_X.jpg


A hobbit: Az öt sereg csatája (The Hobbit: The Battle of the Five Armies) - trailer + bannerek

A héten érkezett három új banner, amely felvezette az alább látható előzetest.

Rajongj értünk Facebookon, hogy mielőbb értesülj az új előzetesekről és nyereményjátékainkról!


Star Wars VII. rész: megvan a hivatalos alcím!

És a logó.

Star Wars - The Force Awakens.jpg


Vadregény (Into the Woods) - trailer

A nagy sikerű musical alapján készült Disney-film új előzetesében már dalra fakadnak. A tegnap megjelent mozgó és nem mozgó karakterplakátok ide kattintva tekinthetők meg.
Tervezett hazai bemutató: 2015. január 1. 


Nagy szemek (Big Eyes) - magyar plakát

Tim Burton legújabb, megtörtént esetet feldolgozó filmjének előzetesét ide kattintva tudod megtekinteni, alább pedig a magyar plakátot.

NagySzemek_hun_p1_620.jpg


Vadregény (Into the Woods) - karakterplakátok + mozgó plakátok

Vannak karakterplakátjaink, melyek nem angol nyelvűek és vannak mozgó karakterplakátjaink, melyek lejátszható médiafájlok helyett rossz minőségű animált gifek, mert a Disney ezt a módszert választotta. A film előzetese ide kattintva tekinthető meg.
Tervezett hazai bemutató: 2015. január 1.

ITW_p2_620.jpg


Dumb és Dumber kettyó (Dumb and Dumber To) - magyar plakát

A film magyar előzetese ide kattintva tekinthető meg.

DumbTo_hun_p1_620.jpg


Minyonok (Minions) - magyar előzetes

A MINYONOK története az idők kezdetétől ered. A minyonok sárga egysejtű organizmusként kezdték, és fejlődtek a korokon át, és mindig a leggrúsabb gazdákat szolgálták. Mivel ezeket a gazdákat – a T-Rextől Napóleonig - folytonosan elveszítették, a minyonoknak most nincs kit szolgálniuk, és mély depresszióba zuhantak.
Ám egy Kevin nevű minyonnak van egy terve, és Stuarttal, a lázadó tinédzserrel és az imádnivaló kis Bobbal karöltve nekivágnak a világnak, hogy megkeressék azt az új gonosz főnököt, akit a fajtájuk követhet.
A trió izgalmas utazásba kezd, amely végül elvezet a következő lehetséges gazdájukhoz, a Bíbor Túlölőhöz*, a világ első női szupergonoszához. A jeges Antarktiszról a 60-as évek New Yorkjába utaznak, majd Londonban kötnek ki, ahol az eddigi legnagyobb kihívásukkal kell szembenézniük: meg kell menteniük a minyon fajt… a kipusztulástól.
Tervezett hazai bemutató: 2015. július 9.

Rajongj értünk Facebookon vagy Twitteren!

*Angolul ez Scarlett Overkill.


Chappie - trailer

Már meg is érkezett Neill Blomkamp (District 9, Elysium - Zárt világ) új sci-fi-komédiájának(?) első előzetese, amely a születésekor elrabolt Chappie-ről (Sharlto Copley) szól, aki történetesen egy robot.


Kritika: Csillagok között

Christopher Nolan legújabb filmjéről számolunk be nektek! 

Interstellar_p7.jpg


Minyonok (Minions) - trailer

Mindig is tudni szeretted volna, honnan jöttek a minyonok? Nos, nem a cukrászdából.
A magyar előzetes ide kattintva tekinthető meg.

Rajongj értünk Facebookon vagy Twitteren!


Zenei rovatunkban ezúttal...

Az OK Go ismét egy sajátos videoklippel állt elő, mint ahogy azt már megtette korábban néhányszor, pl. futópadon, kutyákkal, autóval stb. (Lásd a folytatásban és YouTube csatornájukon.)


A lázadó (Insurgent) - karakterplakátok + mozgó plakátok

2015. tavaszán érkezik A beavatott folytatása, A lázadó. Időközben forgalmazóváltás is történt itthon: ezt a filmet már nem a Pro Video (pontosabban a Pro Videóból kivált Freeman Film) fogja forgalmazni, hanem az InterCom. De vissza a lényeghez: az alábbiakban nyolc karakterplakátot, illetve azok mozgó változatait láthatjátok.
A filmet Robert Schwentke (Red, Az időutazó felesége, R.I.P.D. - Szellemzsaruk) rendezi. A történet két részre bontott befejezése, vagyis A hűséges 1. és 2. része 2016. március 18-án, illetve 2017. március 24-én kerül a mozikba.

Insurgent_p1_620.jpg


Chappie - plakát

Neil Blomkamp (District 9, Elysium - Zárt világ) legújabb filmjének első előzetese holnap érkezik. (Plakátokat az Comic-Conon is láthatott már a nagyérdemű. Íme.)

chappie_p1_620_1.jpg


Csillagok között (Interstellar) - IMAX plakát

A film előzetesei itt, itt és itt tekinthetők, meg a magyar hangokról pedig ide kattintva tájékozódhatsz.

Interstellar_p8_620.jpg


Elrabolva 3. (Tak3n) - magyar előzetes + plakát

Lenore-t (Famke Janssen) kinyírják. Képzelhetitek, mit művel ezután Bryan Mills (Liam Neeson).


Ex Machina - trailer + plakátok

Caleb (Domhnall Gleeson) 24 éves, és programozó a világ legnagyobb internetes cégénél. Megnyer egy versenyt, amelynek díja, hogy egy hetet tölthet egy privát hegyi nyaralóban, amely Nathannek (Oscar Isaac), a cég vezérigazgatójának tulajdona. Ám amikor Caleb megérkezik a mindentől távol eső luxusházba, rájön, hogy tulajdonképpen egy különös és lenyűgöző kísérletben kell részt vennie: kapcsolatba kell lépnie a világ első igazi mesterséges intelligenciájával, amely egy gyönyörű robotlány (Alicia Vikander) testében lakik...
Az Ex Machina izgalmas pszicho-thriller egy szerelmi háromszögbe ágyazva. Alex Garland, a 28 nappal később, a Dredd, a Napfény és a Ne engedj el forgatókönyvírójának filmje olyan nagy témákat jár körül érdekfeszítően, mint a tudat, az érzelem, a szexualitás, az igazság és a hazugságok természete.
Tervezett hazai bemutató: 2015. április 30.


Förtelmes főnökök 2. (Horrible Bosses 2) - a magyar hangok

Miután "leszámoltak" főnökeikkel, Kurt, Nick és Dale saját üzletbe kezdenének, de a dolgok nem mennek a terv szerint, ugyanis az egyik befektető átveri őket, így nem marad más, mint az emberablás emberrablás.


A Madagaszkár pingvinjei (Penguins of Madagascar) - a magyar hangok

A pingvinek a televíziók képernyője után ismét visszatérnek a gyöngyvászonra egy magánakcióval, ahol melléjük szegődik néhány új szereplő is.


süti beállítások módosítása