látogató számláló

Céges honlapja nyílt a Jurassic Worldnek

Új céges honlap jelent meg a neten, amely a Masrani Global nevű multi tevékenységét mutatja be. Közelebbről megnézve kiderül, hogy a Jurassic World című szuperprodukció promóciójáról van szó: Simon Masrani a film egyik fontos szereplője, ő hozza létre ugyanis az őslényparkot.


A rossz hangulat szülte a Terminátort

Ha a fiatal James Cameron nem megy Rómába náthásan, talán sosem születik meg a Terminátor. A rendező még harminc sem volt, amikor az olasz fővárosba utazott, ahol nyelvismeret nélkül, betegen nagyon kellemetlenül érezte magát. Annyira idegennek látta a várost, hogy az jutott eszébe, így érezheti magát egy olyan személy, aki hirtelen a jövőből csöppent oda.


A hobbit: Az öt sereg csatája (The Hobbit: The Battle of the Five Armies) - 2. magyar előzetes

Alig egy hónap múlva a történet véget ért. Illetve nem egészen, mert egy év múlva minden bizonnyal jön a bővített változat. (A Smaug pusztasága bővített változata már kapható.)

Rajongj értünk Facebookon, hogy mielőbb értesülj az új előzetesekről és nyereményjátékainkról!


Paul Walker el akart búcsúzni Hollywoodtól

Csak most derült ki, hogy Paul Walker, a Halálos iramban-sorozat sztárja ott akarta hagyni Hollywodot. A tavaly autóbalesetben 40 évesen elhunyt színész édesapja most árulta el, hogy Walker nem szerette, hogy állandóan forgatnia kell, és a munka helyett inkább lányával szeretett volna foglalkozni.


Jurassic World - mindjárt itt van...

...az első trailer. 


A galaxis őrzői - nesztek, itt egy DVD!

Nyilván már senkinek nem kell elmagyarázni, hogy mire utal a bejegyzés címe, de akinek mégis, az kattintson ide, hogy elolvassa a Disney Blu-ray lemezeit érintő közleményt. Most pedig lássuk a kiadvány tartalmát!


Peanuts - trailer

Jövőre lesz 65 éve, hogy a Peanuts első kockái megjelentek, a Jégkorszakot, a Riót és a Hortont készítő Blue Sky Studios pedig ezen évforduló alkalmából mutatja be a Peanuts c. animációs filmet, melyben CGI figurák láthatók ugyan, ám nem a már rengetegszer látott, és kissé unalmas módon, hanem Charles M. Schulz rajzstílusát megtartva, persze a kor követelményeinek megfelelően, 3D-ben.

EGYÉB: Jön Snoopy!


A galaxis őrzői (Guardians of the Galaxy) - bakiparádé

Mondhatnám, hogy egyik szemünk sír, mert az őrzők valóban nem jelennek meg Blu-ray lemezen kis hazánkban, a másik pedig nevet mert végre kiderült, hogy miért nem, de az igazság az, hogy mindkét szemünk sír. (Akinek nem inge... De azért vannak még filmekért pénzt adó emberek Magyarországon, ami nagyon helyes! Bárcsak többen lennénk...)
Ha már mást nem tehetünk, legalább az alábbi videón nevessen az egyik szemünk, melyben olyan is van, amire nem számítottatok, maximum reménykedhettetek benne: Rocket Mordály és Groot is belekontárkodik a felvételbe. Nem, nem Bradley Cooper és Vin Diesel, hanem Mordály és Groot!


Hamupipőke (Cinderella) - trailer + plakát

Már esett róla szó, hogy a Disney egyik jelenlegi projektje - a magyar filmrajongók szívatásán kívül - az "élőszereplősítsük a klasszikus rajzfilmjeinket". Ennek részese a Hamupipőke is, melynek filmváltozatát Kenneth Branagh (Thor, Jack Ryan: Árnyékügynök, Hamlet) rendezte, a főbb szerepekben pedig Lily James, Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Richard Madden, Hayley Atwell és Stellan Skarsgård látható.
A filmhez megérkezett az első előzetes (magyar teaser itt) és a legújabb plakát is.


Hivatalos: a Disney Blu-ray lemezei eltűnnek a magyar piacról

Az elmúlt napokban olvashattatok róla néhányszor, hogy az év talán legjobban várt Blu-ray megjelenése hazánkat nem érinti. Meglepő módon többen kapták fel a fejüket, mint az a formátum hazai potenciális vásárlói rétegét ismerve várható volt. A galaxis őrzői tehát nem jelenik meg BD-n, illetve BD3D-n, sem decemberben, sem máskor. Továbbá a Disney-, a Pixar, a Marvel- és a Star Wars-filmek Blu-rayen történő megjelenésére se számítsunk ezentúl. Íme a honi forgalmazó, a Pro Video közleménye:


"Én vagyok Groot" - 15 nyelven

Egy extra A galaxis őrzői BD-ről. Mármint nem a magyar BD-ről, mert az nem lesz. Viszont ebben a videóban legalább benne vagyunk.


Pro Video: 2014. decemberi megjelenések

Az év egyik legnagyobb sikere és legjobban várt megjelenése mellé egy szomorú hír is társul, melyről korábban már olvashattatok.


Dumb és Dumber kettyó (Dumb and Dumber To) - a magyar hangok

Dumb és Dumber kettyó a tengerentúlon az első hétvégéjén lenyomta a Disney Hős6os c. animációs filmjét, amely a második hétvégét töltötte az amerikai mozikban. December közepén pedig meglátjuk, hogy 20 év kihagyás után milyen sikerrel indul Magyarországon Jim Carrey és Jeff Daniels legendásan bolond párosa.
Bár két évtized alatt a magyar szöveg írója és a szinkronrendező lecserélődött, szerencsére van néhány visszatérő párosítás - a főszereplőkön kívül is.


A galaxis őrzői (Guardians of the Galaxy) - tánc

A filmből - érthető okokból - kimaradt felvétel.
A galaxis őrzői december 15-től Magyarországon is megvásárolható - kizárólag DVD-n.


A hetedik fiú (Seventh Son) - 3. magyar előzetes + plakát

Miközben várva várt Blu-ray megjelenések maradnak el, A hetedik fiú hazai rajongóinak abban a szerencsés helyzetben lehet részük, hogy már jóval az USA premier (2015. február 6.) előtt, 2014. december 25-én láthatják a mozikban. Íme a legújabb szinkronizált előzetes és a magyar plakát, végleges korhatárral ellátva.


Kingsman - A titkos szolgálat (Kingsman: The Secret Service) - 2. magyar előzetes

Matthew Vaughn (Kick-Ass, X-Men - Az elsők) új filmjének első magyar előzetese ide kattintva tekinthető meg.


Bérhaverok (The Wedding Ringer) - magyar előzetes

Doug (Josh Gad) házasodni készül, ám haverok híján kénytelen bérelni néhányat, hogy jó benyomást tegyen menyasszonya (Kaley Cuoco) családjára.


süti beállítások módosítása