látogató számláló

Kit/mit láttunk a Star Wars: Az ébredő erő előzetesében

A film magyar előzetese ide kattintva tekinthető meg.

11_bb-8.jpg


Törésvonal (San Andreas) - teaser trailer

Nem kell ahhoz hegyeknek omlania, hogy szikla legyen egy katasztrófafilmben. (Sajnálom, ennél rosszabb bevezető nem jutott eszembe!)


Dumb és Dumber kettyó - Úgy kell ez mindenkinek, mint az anyatej

Eljött a várva várt nap: Dumb és Dumber 20 év után visszatért a mozikba! És határozottan kijelenthetjük, hogy a dilinyós páros mit sem változott az évek múlása alatt: sem bölcsebbek, sem okosabbak nem lettek az IQ-bajnokok. Szerencsére! Mert így még agyamentebbek, elvetemültebbek és kiszámíthatatlanabbak minden rajongó nagy örömére.


Jim Carrey és az undi hot-dog

A héten a magyar mozikba is berobban Blökimobiljával Dumb és Dumber. A totál dilis páros kemény 2 évtized után visszatér, és még elvetemültebbek, még idiótábbak, mint valaha. A kattant párost megformáló Jim Carrey és Jeff Daniels számos interjúban elmesélte, mekkora élmény volt az első találkozás, amikor 20 év után megint együtt volt a banda, és mindent ott folytattak, ahol abbahagyták.


A hobbit: Az öt sereg csatája (The Hobbit: The Battle of the Five Armies) - a magyar hangok

Utolsó fejezetéhez ért A hobbit-trilógia. Nem is szaporítanám tovább a szót, lássuk a magyar hangok listáját!


Hamupipőke (Cinderella) - magyar előzetes

Kenneth Branagh filmjének főbb szereplői: Lily James, Cate Blanchett, Richard Madden, Hayley Atwell, Stellan Skarsgård, valamint Helena Bonham Carter.

Rajongj értünk Facebookon, Instagramon vagy Twitteren!


Kódjátszma (The Imitation Game) - magyar előzetes

Benedict Cumberbatch, a kódfejtő.

Rajongj értünk Facebookon, Instagramon vagy Twitteren!


Játék: nyerj belépőt A hetedik fiú premier előtti vetítésére!

Egy régmúlt korban gonosz erő készül elszabadulni, mely újra felszítja a háborúságot az emberiség és a természetfeletti erők között. Gregory Mester egy lovag, aki századokkal ezelőtt foglyul ejtette a gonosz erőkkel bíró boszorkányt, Malkin Anyát. Azonban a boszorkány megszökött, és most bosszút forral. Malkin Anya összehívja a követőit minden inkarnációjából, és szörnyű haragját a gyanútlan világra akarja zúdítani. Csak egy valaki állhat az útjába: Gregory Mester.
Gregory szemtől szembe kerül a gonosszal, melynek eljövetelétől mindig is rettegett. A következő teliholdig meg kell tennie azt, ami általában évekig tart: be kell tanítania új tanítványát, Tom Wardot, hogy legyőzhesse a semmihez sem fogható sötét mágiát. Az emberiség utolsó reménye a hetedik fiú hetedik fia.
A hetedik fiú c. filmet most 3 szerencsés ember (partnerével együtt) premier előtt megtekintheti a UIP-Duna Film jóvoltából.

seventhson_fb.jpg


Blackhat - a magyar hangok

Nagy volt a riadalom, amikor megjelent a film magyar előzetese, ugyanis Thor Vasember magyar hangján szólalt meg. Sajnos még mindig nem egyértelmű mindenki számára, hogy egy előzetes szinkronja csak az előzetes szinkronja, és nem lehet belőle meszemenő következtetéseket levonni. No, de a kérdés még mindig az, hogy végül Fekete Ernő vagy Nagy Ervin állt a mikrofon mögé. Esetleg valaki más?


süti beállítások módosítása