látogató számláló

Smaug pusztasága az otthonodban

A kaland folytatódik! Zsákos Bilbó, a hobbit, Gandalf, a mágus és a 13 törp, élükön Tölgypajzsos Thorinnal, folytatják útjukat, hogy visszahódítsák az erebori Törp Királyságot. Útközben találkoznak az alakváltó Beornnal, a Bakacsinerdő óriáspókjaival, a Legolas által vezetett erdei tündékkel, Tauriellel és Thranduil királlyal, valamint egy Bard nevű titokzatos férfival, aki becsempészi őket Tóvárosba. Végül, amikor megérkeznek a Magányos Hegyhez, szembenéznek legnagyobb ellenségükkel is: Smauggal, a sárkánnyal.


James Gunn rendező A galaxis őrzői előzeteséről

Ha ez a film nem lesz sikeres, az emberi faj megérett a pusztulásra. Helyi idő szerint szerda hajnalban mutatták be A galaxis őrzői előzetesét, és a rendezőt meg is interjúvolták, mit kell tudni a trailerről. Uga-csaka!

James Gunn és Vin Diesel.


A Gravitáció speciális effektjei

A 10 Oscar-díjra jelölt, valamint 4 BAFTA-díjat, és további számos elismerést begyűjtő Gravitáció nemrég jelent meg négy különböző kiadásban. Bizonyára sokan vannak köztetek, akiket érdekel, hogyan hozták létre a film fantasztikus látványvilágát. Nos, az alábbi videóban kaphattok egy kis bepillantást, miképp varázsolták az űrt Sandra Bullock és George Clooney köré.

gravity_vfx.jpg


Godzilla - plakát

Nagy. NAGY. NAGY.
A film első szinkronizált előzetese ide kattintva tekinthető meg.

godzilla_poster4.jpg


Újabb zűr az űrben?

Nem, nem a Gravitációt folytatják. Jön a Space Jam 2. A főszereplő (természetesen a Bolondos Dallamok figuráin kívül) LeBron James lesz. A kosaras egyik nagy álma, ahogy azt 2012-ben tweetelte, hogy folytassák az 1996-os filmet. Úgy látszik, most sínen van a produkció, és ő maga kapta a főszerepet. (Remélem, egy Michael Jordan-cameóra azért futja. No meg persze Bill Murray is felbukkanhatna. :) Zenét!

update: Eddig tartott az öröm. Nem lesz Space Jam 2. (Forrás.)


A galaxis őrzői (Guardians of the Galaxy) - plakát

A marketinggépezet egyértelműen beindult: volt trailer, voltak karakterbemutatók, és a magyar előzetes is lassan, de biztosan közeledik. És azt hiszem, ez a plakát rendelkezik az egyik legjobb tagline-nal.

ui.: Hamarosan megjelenik a Thor: Sötét világ DVD-n, BD-n, és BD3D-n. (Borítók.) Ne felejtsétek el megnézni a stáblista utáni jelenetet, amely A galaxis őrzőit vezeti fel.

guardians_of_the_galaxy_poster.jpg


300 - A birodalom hajnala (300: Rise of an Empire) - magyar plakát

Az első magyar előzetes itt, a második itt tekinthető meg, és elvileg hamarosan jön egy újabb.

300_birodalom_poster.jpg


A csodálatos Pókember és a Zöld Manó

Érkezett egy kép, melyen megcsodálhatjuk A csodálatos Pókember 2. egyik negatív figuráját (Dane DeHaan). A magyar előzetesek itt és itt tekinthetők meg, a Super Bowl trailer pedig itt.

green_goblin.jpg


Jupiter felemelkedése (Jupiter Ascending) - magyar előzetes

A Wachowski fivérek (sic!) új filmje. A nagy kérdés: vajon Sean Bean karaktere életben marad?
Tervezett hazai bemutató: 2014. július 31.

jupiter_ascending_620_1.jpg


A galaxis őrzői bemutatkoznak

Tegnap hajnalban debütált a film első előzetese (melyet ide kattintva tudtok megtekinteni, az én példámat követve nagyon sokszor), most pedig elkezdték bemutatni a karaktereket, hogy a következő hónapokban mindenki tudatába beivódjon. Én pedig hagyom, hadd ivódjon. :)


Casting: A fantasztikus négyes, Terminator: Genesis

A Fox nyilvánvalóan nem akarja elveszíteni A fantasztikus négyes jogait, így belevágtak a reboot elkészítésébe, amely 2015. június 19-én érkezik, Josh Trank (Az erő krónikája) rendezésében. Most kiderült, kik lesznek a címszereplők: Reed Richards/Mr. Fantastic: Miles Teller, Susan Storm/Láthatatlan Lány: Kate Mara, Johnny Storm/Fáklya: Michael B. Jordan (próbáld meg bemagyarázni, hogy testvérek), Ben Grimm/Lény: Jamie Bell. (A forgatás kezdésének dátumáról itt írtunk.)

Mivel Emilia Clarke és Jason Clarke után kifogytak a Clarke-okból, a Terminator: Genesis címre hallgató előzményfilmben Kyle Reese szerepét nem más kapta, mint Jai Courtney, aki többek közt a Die Hard - Drágább, mint az életed c. filmben már megmutatta tehetségét. (A forgatás kezdésének dátumáról szintén itt írtunk.)

terminator_fantastic4.jpg


A galaxis őrzői (Guardians of the Galaxy) - trailer

Hát, ezt is megértük: megérkezett az első előzetes. Ha eddig azt hittétek, hogy a Marvel filmjei furák, akkor még nem láttatok semmit! James Gunn író-rendező nem kisebb feladatra vállalkozott, mint hogy elkészítse a (2008-ban a Vasemberrel indult) Marvel Cinematic Universe első sci-fi/akció/vígjáték/szuperhős-izéjét. (És a trailer alapján sikerült is neki.) A főbb szerepekben: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel (hangja), Bradley Cooper (hangja), Lee Pace, Karen Gillan, Benicio Del Toro, John C. Reilly, Djimon Hounsou, Michael Rooker és Glenn Close.
(Most lehet vitázni, hogy ennek van-e jobb szereplőgárdája vagy A Grand Budapest Hotelnek, esetleg az X-Men: Az eljövendő múlt napjainak.)

AJÁNLOTT: James Gunn rendező A galaxis őrzői előzeteséről.

GotG_Marvel_620.jpg

Az előzetesben hallható: Blue Swede - Hooked on a Feeling és Nine Inch Nails - Love Is Not Enough


A galaxis őrzői (Guardians of the Galaxy) - sneak peek

Ízlelgessétek! Hamarosan jön az igazi trailer. (Ami már el is érhető ide kattintva.)

Guardians-of-the-Galaxy-Hi-Res-Photo-3.jpg


A galaxis őrzői (Guardians of the Galaxy) - képek

Három új kép érkezett a várva várt trailer előtt, amely Chris Pratt prezentálásában, Jimmy Kimmel műsorában debütál (kezdés: ottani idő szerint kedden 23:35-kor).
De messze van még augusztus...

Guardians-of-the-Galaxy-Hi-Res-Photo-1.jpg


Műkincsvadászok (The Monuments Men) - a magyar hangok

Mióta Szabó Sipos Barnabás kiszállt a szinkronszakmából, George Clooney magyarítását enyhe káosz jellemzi, és még azt sem lehet kijelenteni, hogy a végleges szinkronokban ugyanazt a hangot halljuk viszont, aki az adott film előzetesében megszólaltatta. Akit zavar ez a változatosság (vagy csak maga a szinkron létezése), a Műkincsvadászok c. filmet megtekintheti eredeti nyelven, magyar felirat nélkül a következő mozikban: CC Aréna, CC Mom, CC Debrecen, CC Szeged és Toldi.


A Bosszúállók Dél-Afrikában

Ahogy már korábban is írtuk, megkezdődött a Bosszúállók második részének forgatása Johannesburgban (a sztori egy része ott játszódik). Most két rövid videó érkezett a helyszínről.
update: Dél-Korában, egészen pontosan Szöulban is forgatni fognak, valamint az olaszországi Aosta-völgyben is.

ui.: Ha emlékeztek, volt egy Comic-Con trailerünk a filmhez, amit ide kattintva tudtok megtekinteni.


Hajnal Tímea megdönti a rekordot!

Ahogy egy kritikus írta: feltámadt a magyar vígjáték.


süti beállítások módosítása