látogató számláló

Hatalmas Godzilla

A múlt hét nagy örömmel végződött néhány filmrajongó számára. Nagyon naggyal.


Godzilla - 2. magyar előzetes

Bryan Cranston sokadik születésnapján megérkezett a Godzilla második előzetesének szinkronizált változata, melyben ő is szerepel, és Rosta Sándor hangján szólal meg.

godzilla_pic_620.jpg


Sin City: Ölni tudnál érte (Sin City: A Dame to Kill For) - trailer

A magyar teaser plakát ide kattintva tekinthető meg.


Steven Soderbergh bemutatja: Psychos

Steven Soderbergh fogta Alfred Hitchcock Psycho c. filmjét és "összemashupolta" Gus Van Sant 1998-as változatával. Természetesen nem csak egy-két jelenetet, hanem a teljes filmet. Ezt ide kattintva tekinthetitek meg, alább pedig a Psycho/Psychos kulcsjelenetét.

psychos.jpg


Kiderült, hogyan tér vissza a Terminátor

A maga nemében egyedülálló film lesz a Terminator: Genesis, amely az időutazó kiborgról szóló sorozat ötödik része lesz. Jó ideje folynak a találgatások, mi lesz az új epizód: folytatás, előzményfilm (prequel) vagy reboot, azaz olyan mozi, amely új színészekkel elölről kezdi az egész történetet, ahogyan a Star Trek esetében is történt nagy sikerrel. Nos, a Moviehole értesülései szerint az új Terminátor-film 3 az 1-ben darab lesz, azaz egyszerre folytatás, előzményfilm és reboot. Ilyen még nem fordult elő a filmtörténetben.


Egy vicc és Woody Allen ihlette a Ted alkotójának új filmjét

Westernvígjátékkal áll elő a Family Guy és a Ted alkotója, Seth MacFarlane, aki titokban regényt is írt a produkció forgatókönyve alapján.


A galaxis őrzői (Guardians of the Galaxy) - magyar előzetes

Hm, mit is mondjak? A trailer még mindig baromi jó, de ez a szinkron... A szereposztás hagy némi kívánnivalót maga után, és a fordításon is lenne mit kozmetikázni. Persze tudom, mindig én vagyok, aki a YouTube csatornánk videói alatt is védi a szinkronmunkákat (nem végleges szereposztás és fordítás, ne ez alapján ítéljétek meg a végleges szinkront stb.), szóval maradjak csendben, de emellett már én sem tudok szó nélkül elmenni. Meg talán a film címét és a csapat nevét sem ártana egyeztetni. Inkább nézzétek meg még egyszer az eredeti nyelvű trailert!

AJÁNLOTT: James Gunn rendező A galaxis őrzői előzeteséről.

GotG_snapshot.jpg


Transformers: A kihalás kora (Transformers: Age of Extinction) - trailer + karakterplakátok

Megérkezett a Transformers várva várt(?) negyedik részének teljes előzetese, valamint van négy karakterplakátunk is.


Transformers: A kihalás kora (Transformers: Age of Extinction) - plakát

A film teljes előzetese helyi idő szerint szerdán, hajnali fél 3-tól lesz elérhető. Addig is ide kattintva megtekinthetitek a Super Bowl trailert, alább pedig az új posztert.

Transformers4_poster_02.jpg


A csodálatos Pókember 2. (The Amazing Spider-Man 2) - mozgó plakátok

Az Empire magazinnak köszönhetően látott napvilágot ez a két mozgó (és hangot adó) poszter.


300 - A birodalom hajnala (300: Rise of an Empire) - magyar plakátok

A főbb szereplők megkapták a maguk magyar nyelvű karakterplakátjait.

300ROAE_poster_hun_01.jpg


Oscar-díj 2014: a nyertesek

Úgy döntöttem, a DVDNEWS nem áll be a sorba, és kimarad az Oscar-díjat/gálát hájpoló filmes oldalak közül (ezért sem siettem ezzel a poszttal). De mivel mégiscsak a legnagyobb filmes díjról van szó, egy bejegyzést azért szánok rá, melyben megtalálhatjátok a jelöltek és a nyertesek listáját, valamint néhány képet a gála legjobb pillanatairól.

oscar_620.jpg


süti beállítások módosítása