látogató számláló

Doctor Strange - EW borító

Megérkezett az első hivatalos fotó a Benedict Cumberbatch által alakított Doctor Strange-ről.
Tervezett hazai bemutató: 2016. november 10.

doctorstrange_ewcover.jpg


A fekete ötven árnyalata (Fifty Shades of Black) - magyar előzetes + red band trailer + plakát

Ha ez lesz a világ legrosszabb paródiafilmje, valószínűleg még akkor is köröket fog verni az eredetire...


Játék: nyerj belépőt a Megjött Apuci (Daddy's Home) premier előtti vetítésére!

Will Ferrell legújabb vígjátékában egy galamblelkű rádiós nagyfőnököt alakít, aki nagyon szeretne felesége két gyerekének a legjobb nevelőapja lenni - de nem számít arra, hogy felbukkan a hiperlaza és élősködő vér szerinti apa (Mark Wahlberg), és így komoly versenyre kényszerül a gyerekek kegyeiért...
A Megjött Apuci c. filmet most 5 szerencsés ember (partnerével együtt) premier előtt megtekintheti a UIP-Duna Film jóvoltából.


Deadpool - 2. red band & green band trailer

Deadpool karácsonyi ajándéka végre megérkezett: íme a legújabb, felnőtteknek szóló előzetes és egy cenzúrázott változat.


Deadpool - trailer sneak peek

Holnap...


Zenei rovatunkban ezúttal: Star Wars - Stayin' Alive

A múlt héten mutattunk már egy Star Wars-os zenés produkciót Jimmy Fallon műsorából: akkor Az ébredő Erő szereplőit terelte össze, hogy előadják John Williams néhány szerzeményét (természetesen a Star Wars-ból). Az alábbi produkció egy picivel másabb...


Deadpool - IMAX trailer + plakát

Már nem kell sokat várni az új trailerre: december 25-én jön! Addig is nézzétek meg azt a kis teasert, amelyet a Star Wars: Az ébredő Erő amerikai IMAX vetítései előtt lehet látni, meg a Stan Lee cameóval díszített plakátot.
Egyébként 50 nap múlva itt a hazai premier.


Star Trek: Mindenen túl (Star Trek Beyond) - magyar előzetes

Avagy Űrszekerek: Halálos iramban.


Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból (Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows) - magyar előzetes + plakátok

Michelangelo, Donatello, Leonardo és Raphael nyáron visszatérnek a mozikba, hogy még nagyobb és még ádázabb gonosztevőkkel vegyék fel a harcot April O'Neil (Megan Fox), Vern Fenwick (Will Arnett) és egy újonc, a hokimaszkos igazságosztó, Casey Jones (Stephen Amell) oldalán. Miután Zúzó, a szupergonosz megszökik az őrizetből, összeáll Baxter Stockmannel, az őrült tudóssal, és két tökkelütött segéddel, Beboppal és Rocksteadyvel, hogy megvalósítsák a világuralomra törő ördögi tervet. Miközben a teknőcök Zúzóval és új csapatával küzdenek, egyszer csak szembe találják magukat egy még nagyobb gonosszal, akinek hasonlók a szándékai: a hírhedt Kranggal.


Star Wars: Az ébredő Erő (Star Wars: The Force Awakens) - a magyar hangok

Ahogy az sejthető volt, a magyar szinkront (is) hatalmas titoktartás övezi. Ami viszont engem meglepett, hogy ezt még a premier után is fenntartatja a Disney/Lucasfilm a szinkronstúdióval és a forgalmazóval, így kénytelen voltam a hallásomra, valamint az iszdb.hu, illetve a Szinkronjunkie blog munkatársainak munkájára hagyatkozni. Nyilván mondanom se kell, hogy aki még nem látta a filmet, az NE OLVASSON TOVÁBB!


Történelmet írt Magyarországon a Star Wars: Az ébredő Erő

Korábban soha nem látott érdeklődést váltott ki a hazai rajongókból  a Star Wars: Az ébredő Erő. Olyan jegyeladási  rekordok születtek alig három nap alatt, amit nehéz lesz túlszárnyalni: nyitó hétvégéjén a film 282.265 nézőt gyűjtött, akik 412.584.443 forintot hagytak a jegypénztáraknál. Ezzel több rekord is megdőlt:

  • Pénteken a valaha volt legnagyobb napi eredmény.
  • Szombaton (a péntekit megdöntve) újabb rekord a valaha egy napon legnézettebb film kategóriájában.
  • Az ébredő erő minden idők legnézettebb és legtöbb bevételét hozó nyitóhétvégéjét tudhatja maga mögött Magyarországon. A korábbi rekordot nézőszám alapján a Star Wars III. része, A Sith-ek bosszúja tartotta 244.444 nézővel, bevétel tekintetében pedig a Minyonok 284.342.228 forinttal.
  • A rekordok megdöntésére a filmnek csak három napja állt rendelkezésre, míg a korábbi listavezetők négy nap alatt gyűjtötték a nézőket és a bevételt.

A pozitív kritikák és a lelkes nézői visszajelzések alapján ez a szám folyamatosan növekszik, így az ünnepi hetekben a film további rekorddöntéseket könyvelhet majd el.


Star Wars: Az ébredő Erő (Star Wars: The Force Awakens) - magyar plakát

Ezzel a poszterrel még tartoztam nektek, így egy kicsit késve, de megosztom veletek.

sw7_hun_k6_jpg.jpg


Deadpool - plakát + magyar plakát

Kezdjük a magyar plakáttal, melyről az is kiderül - egy rövid fejszámolás segítségével -, hogy 55 nap múlva itt a hazai premier! Meg az is, hogy nem egyszerű átültetni magyarra ezt a tagline-t.
Alatta pedig egy új angol nyelvű posztert is találtok.
Ha még nem láttad, vagy újra szeretnéd nézni a korhatáros előzetest, ide kattintva megteheted. December 25-én pedig jön a következő trailer.

deadpool_hun_p1.jpg


Amerika Kapitány: Polgárháború (Captain America: Civil War) - magyar előzetes

Aki szeretné moziban látni az előzetest - melynek szinkronja csak az előzetes szinkronja, nem a filmé(!!!) -, a Star Wars: Az ébredő Erő előtt elcsípheti.


Szellemirtók (Ghostbusters) - plakátok

Én megértem, hogy Rick Moranis nem akar ebben szerepelni... De az tény, hogy némelyik plakát egész jól sikerült.

ghostbusters2016_p4.jpg


Pro Video: 2016. januári megjelenések

Karácsony után elmúlik a vásárlási láz, ehhez a kiadók is igazodnak.


Kritika: Star Wars - Az ébredő Erő (Star Wars: The Force Awakens)

Feltámadt egy ősi erő!

SPOILERMENTES KRITIKA 

Megtartották a legújabb Star Wars epizód magyarországi sajtóvetítését, melyen mi is képviseltettük magunkat. Spoilerektől mentes kritika következik, de azért mindenki csak a saját felelősségére olvassa el.

sw7_pic_han_leia_620.jpg


3D-ben tér vissza a nagyvászonra 25 éves Terminátor 2

Jövőre lesz 25 éves a Terminátor 2. - Az ítélet napja c. film. Ennek alkalmából a DMG Entertainment és a Studiocanal összeállt James Cameronnal, hogy az ő vezetésével és felügyeletével elkészítsék a film digitálisan felújított 3D-s változatát, amelyet világszerte bemutatnak majd a mozik - reméljük, a magyar mozik is. A konvertálást a StereoD végzi majd, melynek többek közt a Titanic és a Jurrassic Park 3D-s, amúgy jól sikerült konverzióját köszönhetjük. (De Az ébredő Erő 3D-s változatát is ők készítették, továbbá a Star Wars: Rogue One-t, illetve a Star Wars VIII. epizódját is ők fogják 3D-be konvertálni.)

"A Terminátor 2. jövőre lesz 25 éves, és ez nagyszerű alkalom arra, hogy újra bemutassuk, ám ezúttal 3D-ben" - mondta James Cameron, majd hozzátette: "Ha eddig nem láttad, ez lesz az a verzió, amit látni akarsz és amire emlékezni akarsz".

t2_pic.jpg


Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts and Where to Find Them) - plakát

A tegnap bemutatott első előzetes ide kattintva tekinthető meg.

fantastic_beasts_p1.jpg


Batman Superman ellen - Az igazság hajnala (Batman v Superman: Dawn of Justice) - plakátok

A legújabb előzetest - egyelőre eredeti nyelven - ide kattintva tekinthetitek meg.

bvs_p5.jpg


Zenei rovatunkban ezúttal: Jimmy Fallon, The Roots & Az ébredő Erő szereplői

Ha minden jól megy, holnap már a filmről alkotott véleményünket is meg tudjuk veletek osztani.


Aljas nyolcas (The Hateful Eight) - 2. magyar előzetes + plakát

Hazai bemutató: 2016. január 7.


Zootropolis - Állati nagy balhé (Zootopia) - 2. magyar előzetes + plakátok

A filmhez készült, más filmeket parodizáló (pl. Star Wars: Az ébredő Erő, Jurassic World, A szürke ötven árnyalata stb.) plakátokat ide kattintva nézheted meg, a magyar plakátokat pedig az előzetes után.


Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts and Where to Find Them) - teaser trailer

Visszatérünk a Harry Potter világába, csak egy kicsit korábbra...


Deadpool - plakát

Deadpool adventi kalendáriuma a mai nappal indul és december 25-ig tart, amikor is jön az új trailer. Addig pedig minden nap hoz valami meglepetést a filmmel kapcsolatban - ennek kapcsán ajánlott a plakát utáni videó.
A kalendárium mai ablaka mögött a film új plakátja lapult.

deadpool_p4_1.png


süti beállítások módosítása