látogató számláló

Whiplash - magyar előzetes

Most bezzeg maradt az eredeti cím. Tényleg nem értem a logikát bizonyos döntések mögött...
Tervezett hazai bemutató: 2015. február 5.


Ant-Man - teaser trailer

Megérkezett a Marvel Moziverzum 2. fázisát lezáró film első előzetese. Ja, hogy már nem Edgar Wright csinálja? Akkor talán azért ilyen sz... szerencsétlen.
Az Ant-Man plakátja ide kattintva tekinthető meg, a kapcsolódó Entertainment Weekly címlap pedig itt.
Tervezett hazai bemutató: 2015. július 23.


Ant-Man - EW borító

A poszter után, de még a trailer előtt érkezett egy Entertainment Weekly borító, melyen Paul Rudd látható a Hangya-szerkóban.

ant-man_ew_cover.png


Ant-Man - plakát

A hangyányi és az emberi méretű trailer-beharangozó után most itt az első*, "minimál dizájnos" plakát is, amelyet hamarosan követ az első teljes trailer is. (A kép klikkre kevésbé lesz apró.)

ant_man_p2_620.jpg

*Igazából a második plakát, mert a Comic-Conra is készült egy.


Terminator Genisys - kép

A film első magyar előzetese ide kattintva tekinthető meg.

terminator_genesis_03_620.jpg


20th Century Fox: Gambit, Assassin’s Creed, A majmok bolygója és egyéb dátumok

A 20th Century Fox bejelentette, hogy 5,5 milliárd dolláros bevétellel zárta a 2014-es évet, és a Dagobert bácsi-féle fürdőzés közben voltak olyan rendesek, hogy bedobtak néhány várva várt és/vagy új premierdátumot is. 


Kritika: Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje)

Riggan Thomas (Michael Keaton) egy kiöregedett, halványuló csillag a hollywoodi sztárok között, akinek volt három kitűnő szuperhős filmje (Birdman 1-2-3) és azóta a nevét se lehet hallani. De Riggan nem az a belenyugvó típus és a nagy visszatérésen dolgozik, mégpedig egy Broadway színdarabbal akarja visszaszerezni a hírnevét, aminek Riggan az egyik főszereplője és rendezője is. Ám a visszatérést nehezíti, hogy a kritikusok, de még a munkatársak is elég szkeptikusan állnak a dologhoz. Sőt Riggannek még saját magát is le kell győzni, saját belső hangját, magát Birdmant. 


süti beállítások módosítása