látogató számláló

Végre otthon! (Home) - plakátok

A Galaxis legidegesítőbben optimista űrlénye - akit az sem lendít ki mindent átfogó boldogságából, hogy saját népe üldözi keresztül a világűrön -, a Földön bujkál. Egy mogorva, magányos és makacs kamaszlány talál rá, és bár sem a világlátásukban, sem a végtagjaik számában nincs bennük semmi közös, mégis társulnak. Igaz, csak azért, mert muszáj. A jövevény üldözői rájuk találnak, és a nyomukba vetik magukat. Mit tehetnének erre ők? Menekülnek, és közben azon törik a fejüket, hogyan menthetnék meg a bolygót, melyet már mindketten otthonuknak éreznek.
Magyar előzetesek itt és itt, a Majdnem otthon című előzmény-rövidfilm itt, korábbi magyar plakát itt, mozgó magyar plakátok pedig itt találhatók.

vegreotthon_hun_p2_620.png


Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron) - Higanyszál és Skarlát Boszorkány karakterplakát

A korábbi plakátokat ezen a linken nézheted meg, a legújabb előzetest pedig itt. (Az új előzetes ideiglenes magyar korhatára még várat magára, így annak a bemutatása még egy kicsit odébb van.)

avengers2_p20_620.jpg


Star Wars: az első spin-off alcíme és a VIII. rész bemutatója

Nemrég bejelentették, hogy a Gareth Edwards (Godzilla, Monsters) rendezésében készülő spin-off a Rogue One alcímet kapta. A film 2016. december 16-án kerül bemutatásra, a forgatás idén nyáron kezdődik Londonban. A forgatókönyv megírásáért az Egy fiúról Oscar-jelölt forgatókönyvírója, Chris Weitz felel, az első bejelentett szereplő pedig a frissen Oscar-díjra jelölt Felicity Jones (A mindenség elmélete).

A VIII. rész 2017. május 26-án kerül bemutatásra. A filmet Rian Johnson (Looper - A jövő gyilkosa) írja és rendezi. De persze előtte lesz még egy VII. rész, melynek első magyar előzetese ide kattintva tekinthető meg, a következő előzetes pedig - ha minden igaz -, a Bosszúállók: Ultron kora előtt debütál majd.

sw_logo2_620.jpg


Tim Burton és a repülő elefánt

Aki követi a blogunkat, azt egy korábbi bejegyzésünk után nem érheti meglepetésként, hogy a Disney élőszereplősíti a Dumbót is. Most az is kiderül, ki kapja a rendezői széket. Nos, a címből már rájöhettetek, hogy Tim Burtonről van szó. A forgatókönyvet pedig Ehren Kruger (A kör, Transformers 2-3-4.) írja. A címszereplőt - egyértelműen - CGI segítségével keltik életre.

Az egeres cég következő élőszereplősített meséje, a Hamupipőke hamarosan látható a hazai mozikban, kísérőfilmként pedig a Jégvarázs - Party láz c. rövidfilmet vetítik le előtte.

burton_dumbo.jpg


Pro Video: 2015. áprilisi megjelenések

Jim Carrey és Jeff Daniels ismét megőrül, Benedict Cumberbatch kódot fejt, A hobbit-trilógia lezárul, a Gravitáció pedig különlegesebb lesz.


Végre otthon! (Home) - mozgó magyar plakátok

A sima magyar plakát ide kattintva tekinthető meg.


Agymanók (Inside Out) - 2. trailer + az eredeti hangok

A legújabb előzetes alatt megismerheted a szereplők eredeti hangját adó színészeket. A magyar előzetesek itt és itt találhatók.


Holnapolisz (Tomorrowland) - 2. trailer

Az új plakát után az ígért trailer is megérkezett.


Végre otthon! (Home) - magyar plakát

A magyar előzeteseket itt és itt találod, az előzmény-rövidfilmet pedig itt.

vegreotthon_hun_p1_620.jpg


süti beállítások módosítása