látogató számláló

Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron) - tv spot

A friss magyar szinkronos előzetes (és a magyar plakátok) után most jöjjön egy eredeti nyelvű anyag: a legújabb tévéreklám, tele új jelenetekkel.


Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron) - 2. magyar előzetes + magyar plakátok

Elnézést a plakátok minőségéért, egyelőre csak ilyenekhez jutottam hozzá, de hivatalos magyar plakátokról van szó, nem kell megijedni. Egyébként kedvesek, hogy a közös plakáton a főszereplők nevét rányomták Vízió fejére, mintha csak egy jelentéktelen robot lenne a többi közül a háttérben - no nem mintha látszana az arca.

update: A plakátok jobb minőségűre cserélve, illetve ha rájuk klikkeltek, megnézhetitek őket nagyobb méretben.


Játék: nyerj belépőt A szomszéd fiú premier előtti vetítésére!

A férjétől frissen elvált Claire (Jennifer Lopez) józan ítélőképességét elveszítve egy éjszakás kalandba bonyolódik tinédzser fiának legjobb barátjával, akit Ryan Guzman alakít. A bajok akkor kezdődnek, amikor Claire megpróbál hirtelen véget vetni a fiú vonzalmának, mert attól tart, hogy Noah rajongása túl hevessé vált...
A szomszéd fiú c. filmet most 3 szerencsés ember (partnerével együtt) premier előtt megtekintheti a UIP-Duna Film jóvoltából.


Pixel (Pixels) - trailer

Támadnak a klasszikus videojátékok... Egy rövidfilm, amely mozifilmmé fejlődött Chris Columbus (Reszkessetek, betörők! 1-2, Harry Potter 1-2, Áldatlan állapotban) rendezésében, és olyan nevek szerepelnek benne, mint Peter Dinklage, Sean Bean, Michelle Monaghan, Josh Gad és *dobpergés* Adam Sandler.


Poltergeist: Kopogó szellem (Poltergeist) - magyar előzetes

Mi van, ha paranormális jelenségeket észlelünk a házunkban? És mi van, ha ezt egyszer Steven Spielberg már nagyon jól megcsinálta, és most Sam Raimi (Gonosz halott-filmek, Démoni doboz, Pokolba taszítva) rátette a kezét, mint producer?
Tervezett hazai bemutató: 2015. július 30.


Spectre - plakátok

Már csak az év végéig kell várni a 007-es legújabb kalandjára.

spectre_p2_620.jpg


Az EMSz 2015-ös szinkronos közönségtalálkozója

2015. április 19-én, vasárnap 13 óra 30 perctől az Internetes Szinkron Adatbázis (iszdb.hu) támogatója és üzemeltetője, az Egyesület a Magyar Szinkronért közönségtalálkozót tart a Platánus Hotel Madrid termében, melyen a szinkronkészítésben közreműködő szakmabeliekkel (színészekkel és stábtagokkal) is találkozhatnak az érdeklődők.


Halálos iramban 7. (Furious 7) - a magyar hangok

Egy sorozat, amely a jelenlegi álláspont szerint csak a 10. résznél áll meg, de mégis hiányérzete lesz a rajongóknak...


Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron) - Ultron karakterplakát

Maradt még valaki, aki nem kapott posztert? (A többi karakter plakát ezen a linken található.)

avengers2_p22_620.jpg


süti beállítások módosítása