látogató számláló

Hitman - A 47-es ügynök (Hitman: Agent 47) - magyar plakátok

A magyar előzetes ide kattintva tekinthető meg.

hitman47_p1_620.jpg


Fantasztikus négyes (Fantastic Four) - magyar plakátok

A magyar előzetes ide kattintva tekinthető meg.

f4_hun_p1_620.jpg


Itt az új Vissza a jövőbe-film teaserje

A Halálos iramban rajongói valószínűleg nagyon utálni fognak, amikor azt mondom, hogy örülök, hogy az alábbi filmet soha nem fogjuk látni, és örülök, hogy Vin Dieselt soha nem fogjuk BTTF-filmben látni, mert az alábbi pillanatok maximum csak poénnak jók.
Szerencsére tényleg csak egy áprilisi tréfáról van szó, annak viszont nem rossz, mert egész jól összerakták. (Tudom, hogy már másodika van, de még nem mindenhol.)


Hivatalos: a Deadpool-mozi a felnőtteknek készül

Nem, ez nem április tréfa! Amit Ryan Reynolds a nap korábbi részében tweetelt, na az volt az április tréfa. Ezennel hivatalossá vált, hogy R besorolást kap a Deadpool-film. Nézzétek meg a bejelentést, melyben a címszereplő is feltűnik.


A Disney/Pixar bemutatja: X-Wings

A Cars, a Planes, a Boats és a Trains alkotóitól.


Star Wars: Az ébredő Erő (Star Wars: The Force Awakens) - sneak peek

Már csak egy hónapot kell kibírni az új trailer megjelenéséig (amely a Bosszúállók: Ultron kora előtt lesz), ám ezt a várakozást enyhítendő, bedobtak egy ilyen mozgóképes anyagot. Az első magyar előzetes egyébként ide kattintva tekinthető meg.


Mission: Impossible - Titkos nemzet (Mission: Impossible - Rogue Nation) - magyar előzetes

Ethan és csapata eddigi leglehetetlenebb küldetésükkel néznek szembe. A Szindikátus, egy különleges felkészültségű, nemzetközi bűnszervezet az Impossible Mission Force elpusztítására készül.


Jurassic World - tv spot

Találkoztam már olyan emberekkel, akik feltették a kérdést: a tudósok honnan tudják, hogy azt a dinoszauruszt hogy hívták 65 millió évvel ezelőtt?
De most nem ezért vagyunk itt, hanem mert van egy új tévéreklámunk néhány új jelenettel.


süti beállítások módosítása