látogató számláló

InterCom: 2015. január-februári megjelenések

Jonah Hill és Channing Tatum főiskolára megy, Denzel Washington védelmez, akcióba lendülnek a kamuzsaruk, Ben Affleck feleségének nyoma vész, megismerhetjük az útvesztőt és kinyithatjuk az élet könyvét.


SpongyaBob: Ki a vízből! (The SpongeBob Movie: Sponge Out Of Water) - a magyar hangok

Rádiós műsorvezetők összejöttek SpongyaBob mozifilmet szinkronizálni.


Holnapolisz (Tomorrowland) - magyar előzetes

Brad Bird (A hihetetlen család, L'ecsó, Mission: Impossible - Fantom protokoll) filmje hamarosan a mozikban. Igen, tudom: a magyar cím... Inkább örüljünk, hogy Szabó Sipos Barnabás visszatért és ő szinkronizálja George Clooney-t.


Agymanók (Inside Out) - 2. magyar előzetes

Az első magyar előzetes ide kattintva tekinthető meg.


Oscar-díj 2015: a jelöltek

De hol A LEGO-kaland? És a magyar Oscar-jelölés?


Hol készült Stephen Hawking magyar gépi hangja?

A jövő héten kerül bemutatásra A mindenség elmélete c. film, amely Stephen Hawking első felesége, Jane Hawking könyve alapján készült. (A könyv a premier napján, január 22-én Magyarországon is megjelenik.)
A film magyar szinkronjának kapcsán már említve lett, hogy a filmbéli Hawking professzor gépe különleges magyar hangot kapott. A folytatásban a BME Távközlési és Médiainformatikai Tanszék Beszédkommunikáció és Intelligens Interakciók Laboratóriumának vezetőjétől, Németh Gézától olvashattok egy rövid cikket erről.


A kém (Spy) - magyar előzetes

Ahogy tegnap ígértem, megérkezett a hazánkban is forgatott vígjáték szinkronizált előzetese.


2001: Űrodüsszeia - 2015. március 12-től újra a mozikban

Valamikor a távoli múltban, az emberiség hajnalán a különös, fekete monolittal való találkozásnak köszönhetően a majomemberek fölfedezik a tüzet és az eszközhasználatot. Évezredekkel később amerikai kutatók hasonló oszlopra bukkannak a Holdon, amely rejtélyes rádiójelet sugároz a Jupiter felé. Űrexpedíció indul útnak, hogy megvizsgálja, kinek szólhat az üzenet. A hosszú út alatt a fedélzeti komputer meghibásodik, és ez a legénység életébe kerül. Az egyetlen túlélő a visszatérés reménye nélkül mégis megpróbálja teljesíteni a küldetést.

urodusszeia_620.jpg


A kém (Spy) - trailerek + plakát

Megérkezett a Magyarországon forgatott A kém c. film két előzetese. Egy green band trailer alább és egy red band trailer a nagyoknak a folytatásban, valamint egy plakát. A főszerepben Melissa McCarthy, Jude Law, Jason Statham és Rose Byrne.

update: Szinkronizált előzetes holnapra várható.


Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron) - 2. trailer

Az első trailer magyar változata ide kattintva tekinthető meg.


A lázadó (Insurgent) - magyar előzetesek

Tervezett hazai bemutató: 2015. március 19.

update (2015. 01. 27.): Jogtulajdonos-változás miatt a filmet itthon mégsem az InterCom mutatja be - az alábbi előzeteseket még ők adták ki -, hanem a Big Bang Media. A bemutató dátuma változatlan.


Rendíthetetlen (Unbroken) - a magyar hangok

Angelina Jolie Louis Zamperiniről készített filmet, melynek bemutatását az amerikai olimpikon és háborús hős már nem érhette meg, ugyanis 2014. július 2-án, 97 éves korában elhunyt. Nyugodjék békében! A forgatókönyvet Laura Hillenbrand könyve alapján Joel Coen, Ethan Coen, Richard LaGravenese és William Nicholson írta.
A film megvalósítása az '50-es évek óta váratott magára, ekkor vásárolta meg a Universal egy Zamperini-film elkészítésének jogait, és Tony Curtis nagyon akarta a főszerepet, de idáig nem lett belőle semmi.


süti beállítások módosítása