látogató számláló

Néhány dolog a Jurassic World c. filmről

Ha tisztában szeretnél lenni a magyar hangokkal, kattints ide, ha pedig a magyar előzetesekre vagy kíváncsi, a bejegyzés végén megtalálod őket. További videókat ide kattintva találsz.


Bíborhegy (Crimson Peak) - 2. magyar előzetes + plakát

Az első magyar előzetes ide kattintva tekinthető meg.


Ted 2 - magyar plakát

A magyar előzetes ide kattintva tekinthető meg, a felnőtteknek szóló trailer pedig itt.

ted2_hun_p1_1200.jpg


Jurassic World - tv spotok

A magyar hangok listája után most jöjjön néhány - emlékeim szerint eddig általam még meg nem osztott - tv spot, köztük a magyar tévéreklámok is. Ha szeretnétek a moziban élvezni a filmet, akkor ezeket a videókat inkább ne indítsátok el. Már csak 14 nap a premierig.


Jurassic World - a magyar hangok

Chris Pratt magyar hangja nem meglepő, B.D. Wong Jurassic Parkos szinkronhangja, Felföldi László pedig sajnos elhunyt, és hangszínben egy éles váltás követi. A részleteket a bejegyzésben olvashatjátok.


Erős nyitást várnak a Jurassic Worldtől

Valószínűleg 100 millió dollár körül fog nyitni a Jurassic World, ami azt jelenti, hogy ekkora összbevételt várnak tőle az első hétvégén Észak-Amerikában. A dinós szuperfilm az első öt olyan produkció között van, amelyre a legtöbb jegyet rendelték a Fandango elővétel-portálon. Phil Contrino, a BoxOffice.com alelnöke és vezetőelemzője azt mondta a Varietynek, hogy az előzetesek nagyon jól előkészítették a terepet a siker számára.


3D trailer: Star Wars - Az ébredő Erő (Star Wars: The Force Awakens) - 2. magyar előzetes

A mozikban már látható 3D-ben a magyar szinkronos előzetes, és most otthon is megnézhetitek. Ehhez nem kell más, mint egy számítógép vagy okostelefon és egy piros-kék színszűrős szemüveg, vagy egy 3D-s okostévé a hozzá tartozó aktív vagy passzív szemüveggel. A magyar előzetes 2D-s verziója ide kattintva tekinthető meg.
Hazai bemutató: 2015. december 18.


süti beállítások módosítása