látogató számláló

Íme a Star Wars: Rogue One szereplőgárdája

A Disney D23 Expóján ma bejelentették az első Star Wars spin-off főbb szereplőit: Felicity Jones, Diego Luna, Mads Mikkelsen, Forest Whitaker, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Jiang Wen, Alan Tudyk és Riz Ahmed.
A 2016. december 16-án érkező filmet Gareth Edwards (Godzilla [2014], Monsters) dirigálja. A forgatás már zajlik; a Pinewood Studios-ból jelentették, hogy már Halálcsillag díszlet is épült. 
A többi Star Wars-os bejegyzésünkért kattints ide!

sw-rogue-one-cast-photo.jpg


Dragon Ball-szinkron: interjú a közreműködőkkel

Az Egyesület a Magyar Szinkronért interjúkkal kényezteti a Dragon Ball- és szinkronrajongó közönséget. A nyár folyamán három interjút mutattak be: két színművésszel, Csőre Gáborral és Koltai Judittal, valamint a Dragon Ball Z szinkronrendezőjével, Gyenizse Andrással beszélgettek.
Folytatás ősszel. Addig is lájkoljátok az Internetes Szinkron Adatbázis (ISzDb) és az Egyesület a Magyar Szinkronért (EMSz) Facebook oldalát, nehogy lemaradjatok!


A tévében bővítik tovább Az oroszlánkirály univerzumát

lionguard_pic02.jpgAnimációs tévéfilm és rajzfilmsorozat formájában folytatódik Az oroszlánkirály a Disney csatornáin. A spin-off főszereplője Simba és Nala második gyermeke, Kion (Max Charles), valamint a hamarosan érkező rajzfilmek címét adó "The Lion Guard" csapata: Ono, a kócsag (Atticus Shaffer), Bunga, a méhészborz (Joshua Rush), Fuli, a gepárd (Diamond White) és Beshte, a víziló (Dusan Brown).

Simba (Matthew Broderick helyett Rob Lowe), Nala (Moira Kelly helyett Gabrielle Union), Mufasa (James Earl Jones), Timon (Nathan Lane helyett Kevin Schon), Pumbaa (Ernie Sabella), Rafiki (Robert Guillaume helyett Khary Payton), Zazu (Rowan Atkinson helyett Michael Gough) és Kion nővére, Simba és Nala elsőszülött gyermeke, Kiara tér vissza a kis képernyőn a korábbi filmekből. (Bár leírtam az eredeti hangokat, nyilván Magyarországon ez nem sokakat érdekel. Ami viszont sokkal inkább, az az, hogy ha lesz magyar változat, ott kik térnek vissza a korábbi hangok közül, és akiket nem lehet visszahívni, azokat kivel pótolják. Sinkovits Imrét pl. Vass Gábor váltotta Az oroszlánkirály extra változatában, de ezzel a döntéssel valahogy sosem voltam elégedett, már 12 évesen se - akkor jelent meg ugyanis az említett extra változat, amikor 12 voltam.)


Legenda (Legend) - magyar előzetes + plakát

Tom Hardy önmagában már nem elég? Akkor itt van belőle még egy.


Dínó tesó (The Good Dinosaur) - 2. magyar előzetes

Az első magyar előzetes ide kattintva tekinthető meg.
Tervezett hazai bemutató: 2015. december 3.


The Hateful Eight - teaser trailer + plakátok

A jövő év elején érkezik (a hazai mozikba is) Quentin Tarantino nyolcadik filmje, amely ismét egy western lesz, a zenéjét pedig nem más, mint Ennio Morricone szerzi, ami nem csak a zeneszerző személye miatt különleges, hanem azért is mert egy Tarantino-filmnek saját zenéje lesz.


Star Wars: Az ébredő Erő (Star Wars: The Force Awakens) - EW borító és képek

Ha a mai tagadhatatlanul fantasztikus bejelentés a magyarországi premierrel kapcsolatban nem lett volna elég, még néhány kép is érkezett a decemberi kasszarobbantó filmből.
Amennyiben lemaradtatok volna az új jelenetet tartalmazó tv spotról, ide kattintva megtekinthetitek azt. Itt pedig a 3D-s magyar előzetes látható.
Hazai bemutató tehát 2015. december 18-án. Tessék átjavítani a naptáratokban, ha eddig december 24. volt beírva!

sw7_ew_cover_2015aug.png


A Spectre előtt vásárolj be a korábbi Bond-filmek új kiadásából!

Novemberben érkezik az új Bond-kaland, a 007 Spectre - A Fantom visszatér, melynek alkalmából nem csak újra kiadják a korábbi filmeket DVD-n és BD-n, de különleges kiadások is jönnek - figyelembe véve a Spectre-t. A következőkben a Bontonfilm sajtóközleményét olvashatjátok.


Star Wars: Az ébredő Erő (Star Wars: The Force Awakens) - tv spot

Már rögtön az elején új képsorral jelentkezik az alábbi dél-koreai tévéreklám, mely a karácsonykor érkező filmet hivatott beharangozni. A következő előzetes elvileg valamikor az ősz folyamán érkezik, az előző pedig ide kattintva tekinthető meg, valamint van egy magyar feliratos werkünk is.


süti beállítások módosítása