látogató számláló

Áldás a horrorra - forog a Démonok között folytatása

A paranormális ügyek legsikeresebb, legelszántabb kutatói visszatérnek. És úgy tűnik, félnek egy kicsit. A Démonok között (The Conjuring) Ed és Lorraine Warren valós és vérfagyasztó kalandjainak egyike alapján készült. A film 2013 egyik nagy sikere volt, és sokan minden idők egyik legjobb horrorjai közé sorolják. A hivatásos démonűző párost Patrick Wilson és Vera Farmiga keltette életre, a rendező pedig a horrorszakértő James Wan volt. A héten mindhárman újra találkoztak: elkezdődött a folytatás elkészítése. És úgy tűnik, semmit nem bíztak a véletlenre.

conjuring2_title.jpg


Kötéltánc (The Walk) - a magyar hangok

Azt már tudjuk, hogy Philippe Petit mutatványa hogyan végződött, de vajon ki az őt alakító Joseph Gordon-Levitt magyar hangja?


Mentőexpedíció (The Martian) - a magyar hangok

Hamarosan jelentkezünk egy, a filmhez kapcsolódó nyereményjátékkal is. Figyeljétek Facebook oldalunkat!


Matt Damon már nem festi a haját az új Bourne-filmben

Ősz hajjal lesz látható Matt Damon a következő Bourne-film főszerepében, ám ez nem a maszkmesternek köszönhető, éppen ellenkezőleg: a rendező arra kérte a színészt, ezúttal ne fesse be a haját. A 44 éves Damon ugyanis évek óta őszül, ám mivel egy hollywoodi sztár nem engedheti meg magának, hogy az öregedés jeleit mutassa, rendszeresen szőkére színezte tincseit.


Dínó tesó (The Good Dinosaur) - nemzetközi trailer + plakát

A Dínó tesó új előzetesében már beszélnek is a szereplők. Ez valamiért az előző két trailerben (egyik, másik) elmaradt - na jó, az egyikben volt egy "hahó" meg egy "hű".
Nemrég láthattatok egy új plakátot is (és annak mozgó verzióját), most pedig érkezett egy még újabb plakát, ami viszont nem mozog.


Zootropolis - Állati nagy balhé (Zootopia) - plakát

A Disney Zootopia c. animációs filmje, amely Európában több helyen - tehát nem csak nálunk - a Zootropolis címet kapta, várhatóan 2016. március 10-től 2016. március 3-tól lesz látható a hazai mozikban. Szinkronizált előzetest már mutattunk nektek, most pedig megérkezett az első poszter is. Külön felhívnám a figyelmeteket a márkákra a képen! (Kattintásra nagyobb lesz.)

zootopia_p1.jpg


Angry Birds - A film (The Angry Birds Movie) - magyar előzetes + plakát

2016-ban morcos madarak röppenek be a mozikba, 3D-ben.


Kötéltánc (The Walk) - magyar előzetes + plakát

Joseph Gordon-Levitt a mennybe megy. Na jó, nem, csak nagyon magasra. Robert Zemeckis (Vissza a jövőbe-trilógia, Forrest Gump) új, igaz történeten alapuló filmjének középpontjában Philippe Petit kötéltáncos 1974-es mutatványa áll, amikor is egy, a World Trade Center ikertornyai között kifeszített acélkábelen sétálgatott 45 percig - engedély nélkül.


A Christmas Horror Story - trailer + plakát

Ha már készülünk a karácsonyra, akkor csináljuk rendesen: a Krampusz magyar előzetese után nézzétek meg az A Christmas Horror Story trailerét is, amelyben, mit ad isten, szintén van Krampusz. Meg Télapó. Meg zombi manók. Ja, meg William Shatner.
Kevésbé tűnik színvonalasnak, mint a Krampusz, de legalább annyira beteg, ha nem jobban.


Krampusz (Krampus) - magyar előzetes

Idén nem a Télapó jön! Családi film karácsonyra...
Tervezett hazai bemutató: 2015. december 3.


süti beállítások módosítása