látogató számláló

Kötéltánc (The Walk) - plakátok

Magyar előzetes itt, a magyar hangok listája pedig itt.

thewalk_p4_n.jpg


Mentőexpedíció (The Martian) - plakátok

Kritika itt, nyereményjáték itt, a magyar hangok listája pedig itt.

martian_p6_620.jpg


Aljas nyolcas (The Hateful Eight) - magyar előzetes

Létezhet, hogy egy amerikai filmet itthon előbb mutatnak be, mint a világon szinte bárhol? Nos, Quentin Tarantino nyolcadik filmjét 2016. január 7-én mutatják be Magyarországon. Előtte gyakorlatilag csak az USA küldi a mozikba, limitált ideig 2015. december 25-én. Aztán jövünk mi, majd a többi ország - ha ez nem változik addig.
A videó után a hivatalos magyar szinopszist is elolvashatjátok.


Kritika: Mentőexpedíció (The Martian)

A film Andy Weir könyve alapján készült, ami kis hazánkban is megjelent A marsi címmel. A könyv hatalmas sikert aratott, így nem volt kérdés, hogy megfilmesítésre kerüljön az alapkoncepció. Bár én nem olvastam a könyvet, így nem tudom azzal összehasonlítani, de más sci-fi filmekkel már sokkal inkább.

martian_620.jpg


Vissza a jövőbe (Back to the Future) - újra a magyar mozikban!

Az előző bejegyzésünkben már írtunk róla, hogy a tengerentúlon mivel készülnek Marty McFly jövőbe - vagyis a mi jelenünkbe - érkezésének napjára, de azért a magyar rajongók sem maradnak program nélkül. A Pannonia Entertainment elhozza ugyanis a Vissza a jövőbe első részét (és ha minden jól megy, később a másik kettőt is) a magyar mozikba, méghozzá szinkronizálva. (Azt egyelőre ne kérdezzétek, melyik szinkronnal.)
A film a kiválasztott filmszínházakban lesz látható, Budapesten például kizárólag a Corvin moziban. Premier 2015. október 15-én.

update: A klasszikus szinkronnal lesz bemutatva.


Vissza a jövőbe 2. (Back to the Future Part II) - #BTTF2015 plakát

2015. október 21-én, egy ikonikus napon az USA-ban egy napra újra a mozikba kerül a Vissza a jövőbe-trilógia középső darabja.
Egy nappal előtte megjelenik BD-n a teljes trilógia kétféle kiadásban, vadiúj extrákkal, valamint szintén 21-én érkezik BD-n a Back in Time c. dokumentumfilm, melynek az előzetese ide kattintva tekinthető meg. (Magyarországot természetesen egyik dolog sem érinti.)

ui.: A Pannonia Entertainment újra bemutatja a kiválasztott magyar mozikban a Vissza a jövőbe első részét. A film október 15-től lesz látható limitált ideig, szinkronizálva. (Előzetes.)

bttf2015_poster.png


Jurassic város (Age of Dinosaurs) - magyar előzetes

Nézzétek meg ezt az előzetest! Ugye, hogy nem is volt rossz film a Jurassic World?


Bíborhegy (Crimson Peak) - a magyar hangok

Egy családi tragédiát követően az ambiciózus írónő hányódik a gyerekkori barátja iránt érzett szerelem és egy rejtélyes idegen csábítása között. A múltja szellemei elől menekülve kiköt egy házban, amely lélegzik, vérzik és emlékezik.
A következőkben pedig megtudhatjátok, kik segítenek a magyarításban.


Játék: nyerj Mentőexpedíció ajándéktárgyat!

A Marson hatalmas homokvihar készül. A NASA űrhajósai biztonsági okokból azonnal elhagyják a bolygót: halott társuk testét sincs már idejük megkeresni.
Nem is találnák. Mark Watney (Matt Damon) ugyanis nem halt meg; csak a szkafanderébe épített adó meghibásodása miatt hiszik a többiek, hogy nem élte túl az első szélrohamokat.
A mérnök-botanikus mindent elkövet a túlélése érdekében: gépeket szerkeszt, élelmiszert termel, vizet gyárt, és amikor a Földi irányítók felfedezik, hogy él, felkészül a mentőexpedíció fogadására.
De az expedíció négy év múlva érkezik, méghozzá az ellenséges bolygó egy egészen másik pontjára. Neki 3200 kilométert kell utazni, hogy fogadhassa őket: egyedül, megfelelő felszerelés nélkül, végtelen magányban.
Ha szerencsés vagy, a MozICom jóvoltából most Mentőexpedíció ajándéktárgyat nyerhetsz.

martian_banner.png


süti beállítások módosítása