látogató számláló

Terminátor vs. Terminátor

Egy új plakát, egy szpot és egy hír, amely SPOILERES lehet.


Még több Indominus Rex

A jószágról itt írtunk korábban az akkor rendelkezésre álló információk alapján. Most a Park oldalán megjelent néhány hivatalos adat az Indominus Rexről. Ide kattintva megtekinthető. (Amennyiben nem a dinoszaurusz lapjára vinne a link, itt megtekinthető a tárolt változat.)

indominus_620.jpg


Játék: nyerj belépőt a Rendíthetetlen premier előtti vetítésére!

Az Oscar-díjas Angelina Jolie a rendezője és a producere ennek a nagyszabású drámának, amely Louis "Louie" Zamperini olimpikon és háborús hős hihetetlen életét követi nyomon. Louie két társával együtt túléli egy repülőgép lezuhanását a második világháborúban, és 47 napig hánykolódnak egy tutajon, majd elfogja őket a japán hadsereg, és fogolytáborba kerülnek.
A Rendíthetetlen c. filmet most 3 szerencsés ember (partnerével együtt) premier előtt megtekintheti a UIP-Duna Film jóvoltából.


Ted 2 - magyar előzetes

Az eredeti nyelvű változat ide kattintva tekinthető meg.


Ted 2 - trailer + plakát

Ahogy ígértük, meg is érkezett az előzetes, és a plakát is itt van még egyszer. Magyar előzetes nem tudom, mikor lesz, de előzetes korhatár-besorolása már január 19. óta van.

update: Szinkronizált előzetes itt.


A cipőbűvölő (The Cobbler) - magyar előzetes

Adam Sandler ebben a filmben egy magányos New York-i cipészt alakít, aki hirtelen ráeszmél, hogy elment mellette az élet. Amikor rálel a családi örökségre, amely mágikus módon lehetővé teszi, hogy "mások cipőjében járjon", minden megváltozik...


Fantasztikus négyes (Fantastic Four) - magyar előzetes

Az erő krónikája rendezője, Josh Trank ezúttal fiatal, tehetséges színészekkel – Miles Teller (Whiplash), Jamie Bell (Snowpiercer), Kate Mara (Kártyavár) és Michael B. Jordan (A megálló) – álmodta újra a Marvel egyik leghíresebb szuperhős csapatának eredetét.
A Marvel egyik legsikeresebb, legrégebben futó szuperhős-csapatának négy különc főszereplője átsodródik egy alternatív univerzumba, és ott meghökkentő átalakuláson megy keresztül. Az életük visszavonhatatlanul megváltozik: először rá kell jönniük, mit kezdjenek különös, új erejükkel, azután meg kell tanulniuk, hogyan használják azt, végül össze kell fogniuk, hogy megmentsék a Földet egy egykori baráttól, aki mára ellenség lett.


Leleplezték a Jurassic World mutáns dinóját

Újabb titokra derült fény a Jurassic Worlddel kapcsolatban. Az egyik főszereplő, Bryce Dallas Howard elárulta, milyen lesz az a genetikailag módosított dinoszaurusz, amely miatt elszabadul a pokol az őslényparkban.


Casting: Szellemirtó nők és Chris Pratt, mint Indiana Jones

Korábban már írtunk róla, hogy rebootolják a Szellemirtókat, nem is akárhogy: egy női csapattal. Nos, tegnap kiderült, kikből áll majd ez a bizonyos csapat. Talán nem meglepő, hogy Paul Feig (Női szervek, Koszorúslányok, A kém) filmjében Melissa McCarthy főszerepet kap. Mellette pedig ott lesz Kristen Wiig (Walter Mitty titkos élete, Koszorúslányok), valamint Leslie Jones és Kate McKinnon, akiket leginkább a Saturday Night Live-ból ismerhet a közönség. 
A film premierdátumot is kapott: 2016. július 22.

ghostbusters_cast.jpg


Ted 2 - plakát

Csütörtökön jön a trailer is.
Tervezett hazai bemutató: 2015. július 16.

ted2_p1_620.jpg


Fantasztikus négyes (Fantastic Four) - teaser trailer + plakát

Megérkezett a Josh Trank-féle reboot első teasere, amely talán nem is ígér olyan rossz filmet, mint amilyenre számítottunk. A főszerepben Miles Teller (Whiplash), Michael B. Jordan (Az erő krónikája, A megálló), Kate Mara (Transzcendens) és Jamie Bell (Hipervándor, Billy Elliot), valamint Toby Kebbell (A majmok bolygója - Forradalom, Spíler), mint Doctor Doom.


Kritika: Kódjátszma

A Kódjátszma tipikusan az a film, ami az Oscarra készült. Hogy ettől rossz-e? Nem. Sőt kimondottan jó! Nem az a fajta film, ami semmibe veszi a nézők igényeit, hanem pont az ellentéte: szórakoztatja őket, sőt még mondanivalóval is rendelkezik. A film Alan Turing matematikusról szól. Na, nem kell megijedni, ha nem tudjuk, egyből kiről is van szó, a film szépen elmeséli az életét, és leginkább a második világháború ideje alatt zajló életébe nyerünk betekintést, ugyanis ez a Turing az a Turing, aki feltörte a nácik Enigma-kódját és ezzel két évvel rövidítette le a háborút, mellyel emberek milliót mentette meg. 

kodjatszma_620.jpg


Emma Watson és a Szörnyeteg

Mint korábban már megírtuk, a Disney "élőszereplősíti" A Szépség és a Szörnyeteg c. 1991-es rajzfilmjüket, amelyet annak idején 6 Oscar-díjra jelöltek és ebből kettőt meg is kapott. A filmet az a Bill Condon rendezi, akinek a nevéhez olyan filmek fűződnek, mint a Dreamgirls és az Alkonyat: Hajnalhasadás 1. és 2. része.
Emma Watson pedig nemrég a Facebookon jelentette be, hogy ő alakítja az egyik címszereplőt - nem nehéz kitalálni, hogy melyiket.
"A hatéves énem a plafonon van - a szívem majd' szétrobban. Itt az ideje énekleckéket venni." - írja közösségi oldalán.
A forgatókönyvért Stephen Chbosky (Bohém élet, Egy különc srác feljegyzései) és Evan Spiliotipoulos (Micimackó és a zelefánt, A kis hableány - A kezdet kezdete, Csingiling és az elveszett kincs, Herkules) felel.

emma_watson_620.jpg


süti beállítások módosítása