látogató számláló

A visszatérő (The Revenant) - plakát

A visszatérő című film Leonardo DiCaprio és Tom Hardy főszereplésével készült, az Oscar-díjas Alejandro González Iñárritu (Birdman) rendezésében, bár ezeket az információkat a plakát alkotói valamiért nem szerették volna közölni...
Azt azonban ráírták, hogy igaz történet alapján készült, és hogy mit jelent a címben szereplő kifejezés, melyet a magyar cím nem igazán ad vissza, bár nem tudom, mit lehetett volna helyette alkalmazni.
Az első magyar előzetes ide kattintva tekinthető meg, a második pedig hamarosan jön.

revenant_p1_620.png


Star Wars: Az ébredő Erő (Star Wars: The Force Awakens) - AMC plakát

Ahogy a plakát alján láthatjátok, ez a poszter egy négyes sorozat első darabja. A művész, Dan Mumford még három ilyen plakáttal lepi meg a rajongókat, melyeket az AMC mozik látogatói haza is vihetnek.
A film legújabb előzetese ide kattintva nézhető meg.

sw7_p3.jpg


Libabőr (Goosebumps) - magyar előzetes + plakát

Halloween előtt kerül a mozikba Jack Black legújabb filmje, melyben R.L. Stine-t, a Libabőr-könyvek íróját alakítja, aki a könyveinek lapjai közt tartja a szellemeket és egyéb rémségeket. És ahogy az lenni szokott, a teremtmények véletlenül elszabadulnak...
A szinkront választóknak mondom: a filmben már Kálloy Molnár Péter szinkronizálja a főszereplőt.


A tengernél (By the Sea) - magyar előzetes

Roland, az amerikai író, és felesége, Vanessa egy csendes, idilli tengerparti üdülőbe érkeznek a ’70-es évek Franciaországában. Házasságuk a jelek szerint válságban van. Ahogy egyre több időt töltenek a többi utazóval, köztük Leával és Francois-val, az újdonsült házasokkal, vagy Michellel és Patrice-szal, a két helybélivel, az amerikai pár lassan szembenéz saját élete megoldatlan problémáival.
Stílusában és témaválasztásában a ’60-as, ’70-es évek európai mozija és színháza inspirálta Angelina Jolie harmadik rendezését. Partnerei a filmben Brad Pitt mellett Mélanie Laurent, Melvil Poupaud, Niels Arestrup és Richard Bohringer.

Hamarosan jegyeket nyerhettek a film premier előtti vetítésére. Figyeljétek a blogot és/vagy a Facebook oldalunkat.


Az ébredő Erő előre megdöntött minden rekordot

A nemzetközi jegyelővétellel egy időben hétfő reggel Magyarországon is elindult a mozijegyek értékesítése, mely korábban soha nem látott érdeklődést váltott ki a hazai rajongókból. Olyan jegyeladási rekord született két nap alatt, amit nehéz lesz túlszárnyalni: eddig 42 235 jegyet vásároltak meg elővételben a Star Wars: Az ébredő Erő filmre, és ez a szám folyamatosan növekszik.


Így reagálnak napjaink tinédzserei a Vissza a jövőbe 2. részének jövőjére

Ma van AZ a nap! És holnaptól már a múlt lesz a jövő...


Star Wars: Az ébredő Erő (Star Wars: The Force Awakens) - trailer

Két teaser trailer és hosszú várakozás után végre itt van! Nem is szaporítom tovább a szót, nézzétek meg az előzetest!


süti beállítások módosítása