látogató számláló

A fekete ötven árnyalata (Fifty Shades of Black) - magyar előzetes + red band trailer + plakát

Ha ez lesz a világ legrosszabb paródiafilmje, valószínűleg még akkor is köröket fog verni az eredetire...


Játék: nyerj belépőt a Megjött Apuci (Daddy's Home) premier előtti vetítésére!

Will Ferrell legújabb vígjátékában egy galamblelkű rádiós nagyfőnököt alakít, aki nagyon szeretne felesége két gyerekének a legjobb nevelőapja lenni - de nem számít arra, hogy felbukkan a hiperlaza és élősködő vér szerinti apa (Mark Wahlberg), és így komoly versenyre kényszerül a gyerekek kegyeiért...
A Megjött Apuci c. filmet most 5 szerencsés ember (partnerével együtt) premier előtt megtekintheti a UIP-Duna Film jóvoltából.


Deadpool - 2. red band & green band trailer

Deadpool karácsonyi ajándéka végre megérkezett: íme a legújabb, felnőtteknek szóló előzetes és egy cenzúrázott változat.


Deadpool - trailer sneak peek

Holnap...


Zenei rovatunkban ezúttal: Star Wars - Stayin' Alive

A múlt héten mutattunk már egy Star Wars-os zenés produkciót Jimmy Fallon műsorából: akkor Az ébredő Erő szereplőit terelte össze, hogy előadják John Williams néhány szerzeményét (természetesen a Star Wars-ból). Az alábbi produkció egy picivel másabb...


Deadpool - IMAX trailer + plakát

Már nem kell sokat várni az új trailerre: december 25-én jön! Addig is nézzétek meg azt a kis teasert, amelyet a Star Wars: Az ébredő Erő amerikai IMAX vetítései előtt lehet látni, meg a Stan Lee cameóval díszített plakátot.
Egyébként 50 nap múlva itt a hazai premier.


Star Trek: Mindenen túl (Star Trek Beyond) - magyar előzetes

Avagy Űrszekerek: Halálos iramban.


Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból (Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows) - magyar előzetes + plakátok

Michelangelo, Donatello, Leonardo és Raphael nyáron visszatérnek a mozikba, hogy még nagyobb és még ádázabb gonosztevőkkel vegyék fel a harcot April O'Neil (Megan Fox), Vern Fenwick (Will Arnett) és egy újonc, a hokimaszkos igazságosztó, Casey Jones (Stephen Amell) oldalán. Miután Zúzó, a szupergonosz megszökik az őrizetből, összeáll Baxter Stockmannel, az őrült tudóssal, és két tökkelütött segéddel, Beboppal és Rocksteadyvel, hogy megvalósítsák a világuralomra törő ördögi tervet. Miközben a teknőcök Zúzóval és új csapatával küzdenek, egyszer csak szembe találják magukat egy még nagyobb gonosszal, akinek hasonlók a szándékai: a hírhedt Kranggal.


Star Wars: Az ébredő Erő (Star Wars: The Force Awakens) - a magyar hangok

Ahogy az sejthető volt, a magyar szinkront (is) hatalmas titoktartás övezi. Ami viszont engem meglepett, hogy ezt még a premier után is fenntartatja a Disney/Lucasfilm a szinkronstúdióval és a forgalmazóval, így kénytelen voltam a hallásomra, valamint az iszdb.hu, illetve a Szinkronjunkie blog munkatársainak munkájára hagyatkozni. Nyilván mondanom se kell, hogy aki még nem látta a filmet, az NE OLVASSON TOVÁBB!


Történelmet írt Magyarországon a Star Wars: Az ébredő Erő

Korábban soha nem látott érdeklődést váltott ki a hazai rajongókból  a Star Wars: Az ébredő Erő. Olyan jegyeladási  rekordok születtek alig három nap alatt, amit nehéz lesz túlszárnyalni: nyitó hétvégéjén a film 282.265 nézőt gyűjtött, akik 412.584.443 forintot hagytak a jegypénztáraknál. Ezzel több rekord is megdőlt:

  • Pénteken a valaha volt legnagyobb napi eredmény.
  • Szombaton (a péntekit megdöntve) újabb rekord a valaha egy napon legnézettebb film kategóriájában.
  • Az ébredő erő minden idők legnézettebb és legtöbb bevételét hozó nyitóhétvégéjét tudhatja maga mögött Magyarországon. A korábbi rekordot nézőszám alapján a Star Wars III. része, A Sith-ek bosszúja tartotta 244.444 nézővel, bevétel tekintetében pedig a Minyonok 284.342.228 forinttal.
  • A rekordok megdöntésére a filmnek csak három napja állt rendelkezésre, míg a korábbi listavezetők négy nap alatt gyűjtötték a nézőket és a bevételt.

A pozitív kritikák és a lelkes nézői visszajelzések alapján ez a szám folyamatosan növekszik, így az ünnepi hetekben a film további rekorddöntéseket könyvelhet majd el.


süti beállítások módosítása