látogató számláló

Batman v Superman: Dawn of Justice - Aquaman lelepleződött

Zack Snyder posztolta az alábbi képet "There is only one true King. #unitetheseven" szöveggel. A film 2016. márciusának végén érkezik, az első trailert pedig ígérték már A hobbit: Az öt sereg csatája elé és más időpontokra is, de még mindig semmi. (Lehet, hogy az idei Comic-Conra tartogatják?)
Aquaman (Jason Momoa) önálló filmjének premierjét 2018. júliusára tűzték ki.

bvs-aquaman01.jpg


A Disney ötven árnyalata

Hamupipőke is szereti, ha a herceg durvul. (Ha valakit az eredeti érdekel - mármint a Hamupipőkéből, nem a másikból - akkor ide és ide kattintva tekintheti meg a magyar előzeteseket.)


Arany Málna-díj 2015: a jelöltek és a díjazottak

A legjobbak díjazásának előfutáraként idén is kiosztották a legrosszabbaknak járó "elismeréséket", ám idén bevezettek egy új kategóriát: a korábbi Razzie-díjukat és/vagy jelölésüket jóvátevő filmesek díját.

razzie.jpg


Sosem látott siker nálunk A szürke ötven árnyalata

Rekordszámú nézőt és rekordbevételt mondhat magáénak Magyarországon A szürke ötven árnyalata című erotikus film. Eddig csaknem 240 ezer nézőnél tart és 316 millió forintos bevételt hozott. Hiába oszlanak meg a vélemények a világsikert aratott bestsellerről és a belőle készült filmről, úgy tűnik, a produkciót a nagyközönség mindenképpen látni akarja.


Jurassic World trailer - kicsit másképp

Motorozás, kalóz, Arnold Schwarzenegger, Jeff Goldblum, Justin Bieber... Csupa férfias dolog.
Az eredeti előzetesek itt és itt tekinthetők meg.


Rövidfilmek: Bear & Spider

Joel Edgerton​ (Exodus - Istenek és királyok, A dolog​ [2011], A nagy Gatsby) bátyjának (Nash Edgerton) fekete humorral operáló rövidfilmjei egy medvéről, egy pókról és két rosszul sikerült meglepiről...
(Az egyik kisfilmben a fiatalabbik Edgerton-tesó is szerepel.)


Március 15-én indul a Kossuthkifli!

Március 15-én, vasárnap este kerül a megújuló Duna képernyőjére Rudolf Péter rendezésében a Fehér Béla lebilincselő regényéből készült hatrészes tévésorozat, a Kossuthkifli. A közel 200 helyszínen forgatott, több mint 100 színészt felvonultató, hatrészes, epizódonként 52 perces kosztümös széria főszereplői Lengyel Tamás, Nagy-Kálózy Eszter, Trokán Nóra, Kálloy Molnár Péter, Reviczky Gábor, Haumann Péter és Kőszegi Ákos.


A szürke ötven árnyalata - minden idők legjobb hétvégi eredménye Magyarországon

A folytatásban a UIP-Duna Film közleménye olvasható.


süti beállítások módosítása