látogató számláló

Leonardo DiCaprio 24 árnyalata

Billy Milligan a '70-es években elrabolt, majd megerőszakolt három nőt, ám kiderült, hogy a tettekért nem (kizárólag) Billy a felelős, hanem a különböző korú, nemű és jellemű személyiségei, melyből legalább 24 lakozott benne. Ezek közül Adalana, a leszbikus nő vállalta magára a nemi erőszakot, a rablást pedig Ragen nevű személyisége ismerte be, aki egy jugoszláv kommunista.

Daniel Keyes két regényt írt Milligan életéből (Szép álmokat, Billy!, Billy Milligan háborúi), Leonardo DiCaprio pedig majd' két évtizede el akarja játszani ezt a szerepet. Nos, úgy tűnik, álma megvalósulhat, ugyanis aláírt a regényeket megfilmesítő The Crowded Room főszerepére. A forgatókönyvet Jason Smilovic és Todd Katzberg írja. Leo producerként is részt vesz a munkálatokban saját produkciós cégén (Appian Way) keresztül.

De ne feledjük, hogy előtte még megskalpolja egy medve Alejandro González Iñárritu (Birdman) a jövő év elején érkező The Revenant c. filmjében, amely szintén igaz történeten alapul.

dicaprio_620.jpg


Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron) - Natasha, Fury és Thor karakterplakát

Korábbi plakátok: Hulk, Vasember, és a csapat (egyik verzió, másik verzió).

avengers2_p15_620.jpg


Új magyar előzetesek (2015. február 27.)

Chappie - 1. és 2. szinkronizált előzetes; Hitman - A 47-es ügynök (Hitman: Agent 47); Argo 2.; A tenger szívében (In the Heart of the Sea); Snoopy és Charlie Brown - A Peanuts film (The Peanuts Movie); Torrente 5. - A kezdő tizenegy (Torrente V: Misión Eurovegas).


Jégvarázs - Party láz (Frozen Fever) - trailer

Jelenetképeket már mutattunk, ide kattintva megnézheted.


Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron) - Hulk karakterplakát

Gyűlnek a plakátok: a csapat, megint a csapat, Vasember és most Hulk.

avengers2_p14_620.jpg


Halálos iramban 7. (Furious 7) - magyar plakát

A film magyar előzetesei itt és itt tekinthetők meg.

furious7_hun_p1_620.jpg


Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron) - Vasember karakterplakát

Plakát plakát hátán. (Ez két link volt, csak szólok.) Ja, és RDJ arra kéri a rajongókat, hogy ne mondják el senkinek, de nagy bejelentés jön 8 nap múlva. (És a március 3-i trailer premier állítólag cáfolva lett.)

avengers2_p13_620.jpg


Pro Video: 2015. márciusi megjelenések

Márciusban gyűjthetjük a delfineket, újabb förtelmes főnököket ismerhetünk meg, éhezhetünk Jennifer Lawrence-szel, a csillagok közé emelkedhetünk Christopher Nolannel és amnéziásak lehetünk Nicole Kidmannel.


Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron) - plakát

Még egy plakát érkezett a Bosszúállók második részéhez. A film (mellék)szereplőiről a tegnapi plakátnál írtam pár sort.

avengers2_p12_620.jpg


Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron) - plakát

Megérkezett a hivatalos plakát, a következő trailer pedig március 3-án esedékes.
Külön említésre méltó nevek a plakáton: Stellan Skarsgård (Erik Selvig), Hayley Atwell (Peggy Carter), Anthony Mackie (Sam Wilson/Sólyom), Idris Elba (Heimdall) és Danny Elfman, aki, mint tudjuk a 2003-as Hulk és a Sam Raimi-féle Pókember-trilógia zenei témáinak szerzője. Viszont felmerül a kérdés: ha a Bosszúállók: Ultron kora zeneszerzője Brian Tyler, a Hulk nem része a Marvel Moziverzumnak és Elfman zenéjét már A csodálatos Pókembernél sem használták, most pedig megint rebootolják Spidey-t, akkor vajon mit keres ott Danny Elfman neve?
Ja, és hol van Tom Hiddleston, aki állítólag szintén megjelenik a filmben? (Hacsak nem egy nyúlfarknyi stáblistás jelenetben, mert akkor érthető, hogy nem írták rá a plakátra a nevét.)
Az biztos, hogy már tűkön ülve várjuk ezt az (állítólag) 2 óra 40 perces filmet! (Magyar előzetes itt található.)
ui.: Még egy információmorzsa Pókemberről itt.

avengers_p2_620.jpg


Oscar-díj 2015: a nyertesek

Lássuk, kik lettek gazdagabb egy-két díjjal - és kik nem!

oscars_nph_620.jpg


süti beállítások módosítása