látogató számláló

Játék: nyerj páros belépőt a "Jason Bourne" premier előtti vetítésére!

Matt Damon visszatér legikonikusabb szerepében, mint Jason Bourne. A Bourne csapda és A Bourne ultimátum rendezője, Paul Greengrass állt ismét a kamerák mögé a nagysikerű akció sorozat újabb izgalmas, látványos fejezetéhez, melyben a CIA leghalálosabb ügynöke előjön az árnyékból.
A Jason Bourne c. filmet most 5 szerencsés ember (partnerével együtt) premier előtt megtekintheti a UIP-Duna Film jóvoltából. Feltételek a folytatásban.

jason_bourne_banner.png

Nyerj páros belépőt a Jason Bourne premier előtti vetítésére, amely 2016. július 27-én este lesz egy budapesti moziban! Ahhoz, hogy részt vegyél a játékban, lájkold Facebook oldalunkat, oszd meg ezt a blogbejegyzést a saját üzenőfaladon a #nyereményjáték hashtaggel, és küldd el e-mailben (teljes neveddel együtt) a dvdnews@indamail.hu címre, hogy "Nyerni szeretnék!". A levél tárgya "Ügynök" legyen (idézőjel nélkül).

A leveleket július 24-én éjfélig várjuk, másnap sorsolunk és e-mailben értesítjük a nyerteseket.
Figyelem! Csak pontos névvel és tárggyal ellátott leveleket fogadunk el. Egy játékos csak egyszer, egy e-mail címről játszhat. A jelentkezést kizárólag e-mailben fogadjuk el.
Ha valami esetleg nem érthető, kérdezzetek bátran akár itt, akár Facebook oldalunkon.
Sok szerencsét mindenkinek!

Rajongj értünk Facebookon vagy Twitteren!

jasonbourne_hun_p1_620.jpg


süti beállítások módosítása