látogató számláló

Ponyvaregény (Pulp Fiction) - újra a hazai mozikban!

Örülünk, Vincent?

A Pannonia Entertainment és a Freeway Entertainment újból elhozza nekünk Quentin Tarantino Oscar- és Arany Pálma-díjas klasszikusát. 

A Ponyvaregény digitálisan restaurált változatát augusztus 25-től vetítik országszerte a mozik. A premier héten Budapesten kizárólag a Corvin moziban lesz műsoron, majd szeptemberben a Művész Mozi és a Toldi Mozi és csatlakozik a vetítéssorozathoz. A Corvinban az eredeti magyar szinkronnal láthatják a nézők, a Művész és Toldi Moziban a feliratos verziót vetítik. Vidéken számos nagyvárosban műsoron lesz (szinkronnal), többek között Szegeden, Szolnokon, Pécsett, Debrecenben, Miskolcon és Salgótarjánban is.

Ez a bemutató illeszkedik az elmúlt két év mozipremier-sorozatába, melynek keretében olyan kultikus filmek tértek vissza igazi otthonukba, a mozikba, mint az Alien-filmek, a 2001: Űrodüsszeia, a Volt egyszer egy vadnyugat, a Vissza a jövőbe, a Keresztapa, az 1959-es Ben-Hur, a Terminátor és számos további alkotás. A sorozat szeptember végén a több mint hetven éve készült Casablancával folytatódik majd.

ponyvaregeny_2016_hun_p1.png


süti beállítások módosítása