látogató számláló

Mel Gibson újra a mozikban!

Hamarosan két filmjét is láthatjuk a hazai vásznakon.

Az év végén alig több, mint egy hónap különbséggel kétszer is találkozhatunk Mel Gibson nevével a magyarországi mozikban: először Az utolsó emberig főszereplőjeként (hazai bemutató: 2016. november 17.), aztán A fegyvertelen katona rendezőjeként (tervezett hazai bemutató: 2016. december 29.).

Előbbiben egy volt elítélt (Gibson) próbálja megmenteni lányát (Erin Moriarty) a drogdílerektől, akik megpróbálják megölni őt. Utóbbiban, az igaz történet alapján készült A fegyvertelen katona c. filmben pedig Desmond T. Doss (Andrew Garfield) hősies cselekedeteit mutatja be: a második világháborúban, Okinawa szigetén Doss 75 bajtársa életét mentette meg úgy, hogy ő maga nem viselt fegyvert, ugyanis - bár úgy gondolta, hogy hazája igazságos háborút vív - vallási okok miatt megtagadta a fegyverviselést és a gyilkolást. Emiatt társai gyávának nevezték, sőt meg is verték, ám később több alkalommal is egymaga hozta ki sebesült bajtársait az ellenséges vonalak mögül vagy a tűz alatt tartott senkiföldjéről, miközben ő maga is súlyos sérüléseket szenvedett. 
Desmond T. Doss volt az első olyan katona, aki úgy kapta meg Amerika legmagasabb katonai kitüntetését, a Becsület Érdemrendet, hogy lelkiismereti okokból megtagadta a fegyveres szolgálatot.


Szülinapi nyereményjáték: nyerj filmes ajándéktárgyakat!

A DVDNews 8. születésnapja alkalmából most megnyerheted a filmes ajándéktárgyak egyikét, melyeket a Fórum Hungary ajánlott fel. :)
Részletek a folytatásban.

szulinapi_jatek_620.png


Énekelj! (Sing) - karakterplakátok

Magyar előzetesek itt és itt találhatók.

sing_p2.png


Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts and Where to Find Them) - featurette + IMAX plakát

Magyar előzetesek itt, itt és itt, karakterplakátok pedig itt találhatók.


Szövetségesek (Allied) - plakátok

Az első magyar előzetes ide kattintva tekinthető meg, a második pedig itt.

allied_p1.png


A Szépség és a Szörnyeteg (Beauty and the Beast) - magyar plakát

Az első magyar előzetes ide kattintva tekinthető meg.


Logan - magyar előzetes

Logan (Hugh Jackman) még egyszer, utoljára harcba száll, méghozzá 2024-ben. Szerencsére nekünk csak jövő tavaszig kell várnunk, hogy láthassuk.


Szülinapi nyereményjáték: vidd haza a Pénzes cápa c. filmet!

A tévében ő a sztár: sármos, lehengerlő és mindent tud. Lee Gates (George Clooney) ráadásul pénzügyi guru is: bennfentes információk szivárogtatásával vált a Wall Street hősévé. De néha téved. Kyle (Jack O'Connell) egy rossz tippje következtében csődbe ment, és végső kétségbeesésében túszul ejti a műsorvezetőt. Méghozzá élő, egyenes adásban, és vele tartja foglyul a stúdió teljes személyzetét. Azzal fenyeget, hogy ha a tőzsdei munkanap végére nem megy fel a részvénye ára 24 és fél ponttal, akkor végez Lee-vel.
Egyre többen nézik a műsort, és mindazok, akik izgatottan várják, hogy vajon tényleg a kamera előtt kell-e majd meghalnia a képernyő kedvencének, néhány üzleti titok lelepleződését is figyelemmel kísérhetik...
A DVDNews 8. születésnapja alkalmából most megnyerheted a Pénzes cápa című filmet, melyet a Bontonfilm Magyarország ajánlott fel. :)
Részletek a folytatásban.

penzes_capa_nyeremeny.png


Szülinapi nyereményjáték: vidd haza a Vasember-trilógiát!

A DVDNews 8. születésnapja alkalmából most megnyerheted a Vasember-trilógiát tartalmazó filmes csomagot, melyet a Pro Video ajánlott fel. :)
Részletek a folytatásban.


Szülinapi nyereményjáték: vidd haza a Final Fantasy XV c. filmet!

Lucis varázslatos királyságának ősidők óta birtokában van a mágikus kristály, de Niflheim fenyegető birodalma kész bármit megtenni, hogy megszerezze azt. Regis (Sean Bean), Lucis királya egy elit csapatot jelöl ki, melynek tagjait különleges erővel ruházza fel: Nyx (Aaron Paul) és a többiek feladata királyuk és a főváros, Insomnia védelme. Eközben a birodalom félelmetes túlerejével ultimátumot igyekszik rákényszeríteni ellenfelére. Úgy tűnik, semmi nem állíthatja meg őket alattomos, világuralmi terveik véghezvitelében – kivéve Nyxet és csapatát...
A DVDNews 8. születésnapja alkalmából most megnyerheted az Ősök gyűrűje: Final Fantasy XV című filmet, melyet a Bontonfilm Magyarország ajánlott fel. :)
Részletek a folytatásban.

finalfantasyxv_nyeremeny_620.png


A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) - magyar előzetes + plakát

Tervezett hazai bemutató: 2017. május 25.


Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet (Rogue One: A Star Wars Story) - 3. magyar előzetes + plakát

52 nap múlva itt a hazai premier!


Doctor Strange - magyar karakterplakátok

10 nap múlva hazai premier! Magyar előzetesek itt és itt.

doctorstrange_hun_k1.jpg


Star Wars: Az ébredő Erő - részlet J.J. Abrams audiókommentárjából

A tegnapi Star Wars Showban szóba került a Star Wars: Az ébredő Erő gyűjtői, 3D-s Blu-ray kiadása és mutattak egy exkluzív részletet az ezen található rendezői audiókommentárból is. Sajnos a kiadvány nem várható Magyarországon.


Ilyen (nem) lesz a Jurassic World 2

Mindenki arra számított, hogy a hihetetlenül sikeres Jurassic World – több mint 652 millió dolláros bevétel – folytatása a szokásos mintát követi majd. Azaz minden nagyobb lesz: a költségvetés is, a dinók is meg az akciójelenetek is.


Sárkányokkal és közönséges erszényes nyúllal támad a nagy animációs stúdió

A DreamWorks Animation stúdió - amely olyan sikereket adott a világnak, mint a Shrek- és a Madagaszkár-sorozat vagy a Cápamese -, filmjeinek forgalmazási jogait nemrég megvásárolta a Universal.* Ennek örömére rögvest be is jelentették, hogy 2018-ban két családi animációs filmmel biztosan elő fognak rukkolni.


Logan - trailer

Hugh Jackman és Patrick Stewart utoljára bújnak ikonikus figuráik bőrébe a Logan című filmben. Íme az első előzetes.


Assassin's Creed - 2. trailer + plakát

Tervezett hazai bemutató: 2016. december 29.


A galaxis őrzői vol. 2. (Guardians of the Galaxy Vol. 2) - sneak peek + plakát

James Gunn ma megosztotta az alábbi előzetes-előzetest, jelezve, hogy nincs messze a tényleges trailer, illetve előtte még egy plakátot is közzétett Facebook oldalán.


Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts and Where to Find Them) - 3. magyar előzetes + plakátok

A múlt héten karakterplakátok is napvilágot láttak, azok ide kattintva tekinthetők meg.


Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet (Rogue One: A Star Wars Story) - karakterplakátok

58 nap a hazai bemutatóig. Addig is itt a legújabb trailer (eredeti nyelven), itt és itt pedig a korábbiak (magyarul).

rogueone_k1.png


Bontonfilm: 2016. novemberi megjelenések

Íme a Bontonfilm Magyarország novemberi DVD és Blu-ray kínálata.


Pro Video: 2016. novemberi megjelenések

Íme a Pro Video novemberi DVD és Blu-ray kínálata.


Filmzenei koncert Bud Spencer emlékére - az eredeti szerzők előadásában

Guido & Maurizio de Angelis, a világhírű filmzeneszerző páros Magyarországon először!

A legismertebb filmzenék – köztük mindenki kedvencei, a Bud Spencer és Terence Hill film opuszok, a „Sandokan”, a „80 nap alatt a Föld körül Willy Foggal”, „A szavanna fia” és még sok más gyöngyszem csendül fel november 29-én a Papp László Budapest Sportarénában. Feledhetetlen képkockákra írt feledhetetlen dallamok az eredeti szerzők, Guido & Maurizio De Angelis és zenekara, az Oliver Onions előadásában, szimfonikus zenekari kísérettel!


Komoly üzenettel jön a Jurassic World 2

Természetesen nagyon látványos és izgalmas lesz a Jurassic World folytatása, de ezúttal komoly üzenetet is hordoz majd. Az előző rész rendezője és az új epizód egyik forgatókönyvírója, Colin Trevorrow elárulta, hogy a dinók sorsa metaforául szolgál majd: rajtuk keresztül az alkotók azt mutatják be, milyen felelőtlenül és kegyetlenül bánnak az emberek az állatokkal. Könyörtelenül kísérleteznek velük, vagy egyszerűen saját maguk szórakoztatására tartják őket. J.A. Bayona, az új film rendezője ugyanakkor cáfolta, hogy olyan cselekményszál is lenne, amely arról szól, hogy a dinókból biofegyvert akarnak kifejleszteni.


süti beállítások módosítása