látogató számláló

Megvan, mikor indul a Jurassic World 2. forgatása

Colin Trevorrow-nak, az előző rész direktorának köszönhetően azt már tudjuk egy ideje, hogy a Jurassic World folytatása komoly üzenettel jön és hogy milyen (nem) lesz, most viszont már azt is elárulták, hogy mikor kezdik a J.A. Bayona rendező (Árvaház, A lehetetlen, Szólít a szörny) vezényletével készülő film forgatását: jövő márciusban. Bayona ejtett néhány szót a háttérben folyó munkálatokról:

Minden történet más. Meg kell találnod a mélységüket és meg kell próbálnod bemutatni azt a vásznon. A Jurassic World folytatása több együttműködést igényel tőlem az eddigiekhez képest. Nem csak Colin Trevorrowról van szó, hanem Steven Spielbergről és Frank Marshallról is, hiszen ez a film az ő gyermekük is. A közös munka során megosztjuk egymással a nézeteinket és együttműködve életre keltjük a sztorit. Ugyanakkor az elmesélése közben megpróbálok valami személyeset is keresni a történetben, tehát belőlem is sok lesz a filmben.

A Variety pedig arról ír, hogy a casting is elkezdődött és van rá esély, hogy Toby Jones (Amerika Kapitány: Az első bosszúálló, Az éhezők viadala) és Rafe Spall (Pi élete, Prometheus) is csatlakozik a filmhez, természetesen a visszatérő Bryce Dallas Howard és Chris Pratt mellé.

teeth.png


süti beállítások módosítása