látogató számláló

Hétféle kiadásban jön itthon a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala

Bővített és mozis változatban is elérhető lesz

2016. július 27-én jelenik meg a Pro Video forgalmazásában a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala című film, melyet DVD-n és többféle Blu-ray kiadásban is a polcotokra tehettek.


Ryan Reynolds lenyúlta magának Deadpool jelmezét

Öt érdekesség a sikermoziról

Deadpool, a mocskos szájú és megkérdőjelezhető etikai érzékkel megáldott anti-szuperhős idén végre megtalálta az utat a mozivászonra, a Bontonfilm Magyarország jóvoltából pedig már DVD-n és Blu-rayen is élvezhetik a Marvel-filmek rajongói. A kiadványokon található különleges extrák között fellelhető egy audiokommentár is a főszereplő Ryan Reynolds, valamint Rhett Reese és Paul Wernick forgatókönyvírók közreműködésével, amely többek között az alábbi vicces és szórakoztató információkat is rejti.

deadpool_pic.png


Kritika: Trónok harca - 6. évad (Game of Thrones)

SPOILER VESZÉLY!

Nem túlzok, ha azt mondom, hogy a Trónok harca jelenleg a legismertebb sorozat a világon. Ezt a kijelentésemet az is megerősíti, hogy a sorozat rajongótábora évről évre gyarapodik. Engem is a fordulatos cselekményeivel, a rengetek kiismerhetetlen karakterével fogott meg anno. Viszont mára már nálam ez a Trónok harca-láz egy kialudt gyertya. Persze ez az én véleményem, de a tavalyi 5. évad volt szerintem a sorozat mélypontja. Unalmas volt, részben kiszámítható, és már az a nagy epikusság is eltűnt a sorozatból, ami az elején jellemezte. Daenerys Targaryen karaktere túl sok figyelmet kapott az előző évadban, a Dorne-i szál unalmas volt.

winterfell_raven_bran_1.jpg


Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet (Rogue One: A Star Wars Story) - karakterek

Mint az a nemrég megosztott címlap alapján már tudható volt, az Entertainment Weekly következő számában nagy szerepet kap a Zsivány Egyes. A magazin már meg is osztott egy cikket, amelyben a főbb karaktereket ismertetik néhány mondatban. Itt érhetitek el az írást.

rogueone_ew_02.jpg


Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet (Rogue One: A Star Wars Story) - EW borító

Darth Vader feltűnése ezennel hivatalosan is megerősítve. További infók a magazin tartalmából itt.
A film magyar előzetese ide kattintva tekinthető meg.

rogueone_ew.png


Gólyák (Storks) - 2. magyar előzetes + plakátok

Az első magyar előzetes ide kattintva tekinthető meg.


A függetlenség napja - Feltámadás (Independence Day: Resurgence) - magyar plakát

A film magyar előzetesei itt és itt, további magyar plakátjai pedig itt és itt tekinthetők meg. Az idén 20 éves első rész pedig már megvásárolható felújított képpel, mozis- és bővített változatban, kétlemezes Blu-rayen - műanyagtokban, steelbookban vagy limitált, űrhajóreplikával ellátott ajándékdobozban. Klikk ide a részletekért!

idr_hun_p5.png


Terminátor - A halálosztó (The Terminator) - újra a hazai mozikban!

Amíg várjuk az információt arról, hogy bemutatják-e itthon a 3D-be konvertált Terminátor 2-t, addig digitálisan felújítva, magyar felirattal, nagy vásznon is végigizgulhatjuk a széria elindítóját, az 1984-es Terminátor - A halálosztó c. filmet.
Mindezt a Pannonia Entertainment teszi lehetővé a kijelölt mozikban, méghozzá július 7-től.


Szenilla nyomában (Finding Dory) - a magyar hangok

Sajnos Végvári Tamás már nem vehetett részt ebben a szinkronban, de ha jól látom, egyéb változás nem történt a szinkron-szereposztásban a Némó nyomában-hoz képest (ha nem nézzük, hogy a gyerekszereplők hangjai időközben felnőttek, így lecserélődtek).
Apró érdekesség, hogy bár Némó első (eredeti nyelvű) hangja, Alexander Gould az imént említett okból kifolyólag nem adhatta a hangját a kis bohóchalnak, egy másik szerepet azért adtak neki, és a magyar hangja Morvay Gábor maradt.
Kritikánk a filmről itt olvasható.


Bontonfilm: 2016. júliusi megjelenések

Éltesd Cézárt, ismerd meg a fekete ötven árnyalatát, sérülj le Will Smith-szel, nyomozz az újságírókkal, kungfuzz a pandával!


Kritika: Szenilla nyomában (Finding Dory)

Ússz és evezz!

A Disney-t én személy szerint nem kedvelem. Egy nagy kapitalista cégnek tartom, nulla új ötlettel. Nem véletlen, hogy mostanság sokkal inkább rámegy a régi rajzfilmek élőszereplős újrafeldolgozásra. Persze néha beesik egy Zootropolis - Állati nagy balhé, vagy egy Jégvarázs, de az esetek többségében a fantáziátlanság jelentkezik cégnél, mikor a világ egyik legnagyobb média és szórakoztatóipari társaságáról van szó. E nagy cég alá tartozik például a Marvel Studios, a Lucasfilm, illetve a Pixar Animation Studios. Most lehetne vitatkozni, hogy az előbb említett stúdiók munkáiba mennyire szól bele a Disney - a hivatalos álláspont szerint a kreatív folyamatokba semennyire -, de azt fontosnak tartom megemlíteni, hogy mind a Marvel Studios, mind a Lucasfilm lényegében biztonsági játékot játszanak. Ez alatt azt értem, hogy a Marvel 2008-tól lényegében minden filmjével ugyanazt adja el a közönségének. A Lucasfilm meg az új trilógia első részével szintúgy ugyanazt adta el, amit már 1977-ben bemutattak "Star Wars" címmel. (Ma "Star Wars IV: Egy új remény" néven ismert.)
Persze ezek mind az én véleményeim, ezeket cáfolni/megerősíteni csak azok tudják, akik az előbb említett stúdiókban dolgoznak.

finding_dory_620.png


Pro Video: 2016. júliusi megjelenések

Júliusban ellátogathatunk az antropomorf állatok világába, megcsodálhatunk egy éjféli látomást, feltehetünk egy bakelitet a polcunkra és Gotham városa is szerepet kap...


Vaiana (Moana) - teaser trailer + plakát

A Disney-féle Aladdin, A kis hableány, a Herkules, A kincses bolygó és A hercegnő és a béka rendezőpárosa, Ron Clements és John Musker ismét direktori székbe ült és elkészítették első komputer-animációs filmjüket.
És igen, a cím... Nem tudom, kinek nem felelt meg a "Moana", hiszen így hívják a főszereplőt, de több országban is a Vaiana címet kapta - pedig szerintem még kimondani is nehezebb.
Tervezett hazai bemutató: 2016. december 1.


7+1 érdekesség A függetlenség napja c. filmről

Június 17-én duplalemezes, A függetlenség napja eredeti és bővített verzióját is tartalmazó kiadvánnyal jelentkezik a Bontonfilm Magyarország. A forgalmazó a film huszadik jubileuma alkalmából jelenteti meg a számos extrát, többek között a Jeff Goldblum, Bill Pullman és Roland Emmerich rendező újbóli találkozását is bemutató Blu-rayt, amelyből olyan izgalmas és lenyűgöző tényeket is megtudhatunk, mint hogy A függetlenség napjának születése a Támad a Mars!-nak köszönhető, és az ikonikus elnöki beszéd negyed óra alatt íródott meg.
Íme 7+1 tény, amit érdemes tudni a modern katasztrófafilmek úttörőjéről.


Star Trek: Mindenen túl (Star Trek Beyond) - magyar plakátok

A további magyar plakátokat és a legújabb magyar előzetest ide kattintva érheted el.
Scotty (Simon Pegg) valamiért még nem kapott magyar plakátot, de az angol verzió itt megnézhető.


Énekelj! (Sing) - 2. magyar előzetes + plakát

Az első magyar előzetes ide kattintva tekinthető meg. 
Tervezett hazai bemutató: 2016. december 22.


A függetlenség napja - Feltámadás (Independence Day: Resurgence) - plakátok

Ide kattintva olvashatsz a film magyar hangjairól és a szinkronizált előzeteseket is megtekintheted.
(Az Eiffel-tornyos plakát valamiért hiányzik a magyar poszterek közül.)


A függetlenség napja - Feltámadás (Independence Day: Resurgence) - a magyar hangok

Ezúton is köszönjük szépen Rátóti Zoltánnak, hogy fontosnak tartotta egy korábbi szinkronmunkájának folytatását (és a közönség igényét) annak ellenére, hogy már nem szinkronizál aktívan! És persze köszönet jár mindenkinek, aki visszatért az első rész szinkronjából, és nem utolsó sorban Nikodém Zsigmondnak, hogy összeterelte ezt a gárdát!


Hírek röviden (2016. június 2.)

Zsivány Disney, szakállas Farkas, visszatérő Mary Poppins, trollkodó T.J. Miller, valamint egy pletyka a Thor háza tájáról.


Központi hírszerzés (Central Intelligence) - a magyar hangok

Dwayne Johnson és Kevin Hart új akcióvígjátékát a Családi üzelmeket jegyző Rawson Marshall Thurber rendezte.


Star Trek: Mindenen túl (Star Trek Beyond) - karakterplakátok

A legújabb magyar előzetes és a további karakterplakátok (magyarul) ide kattintva tekinthetők meg.


Jégkorszak - A nagy bumm (Ice Age: Collision Course) - 2. magyar előzetes + plakátok

Az előző magyar előzetes ide kattintva tekinthető meg, további magyar plakátok pedig itt.


süti beállítások módosítása