látogató számláló

Viharlovagok (The Finest Hours) - szinkronizált előzetes + magyar plakát

1952. február 18-án óriási vihar csapott le New England-re, amely végigpusztította az Egyesült Államok keleti partvidékét, nem beszélve a partok közelében tartózkodó hajókról. Így járt a Boston felé tartó SS Pendleton tartályhajó is, amelyet a vihar egyszerűen kettészakított. A hajó gyorsan süllyedő tatjában több mint 30 tengerész esett csapdába. A fedélzeten tartózkodó rangidős tiszt Ray Sybert (Casey Affleck) rövidesen rájön, hogy neki kell a kezébe venni az irányítást és rávenni a rémült embereket, hogy vitatkozás helyett kezdjenek közösen dolgozni, ha túl akarják élni a keleti part egyik legdurvább viharát.
Eközben a katasztrófa híre eljut a parti őrség massachusetts-i támaszpontjára is, ahol Daniel Cluff (Eric Bana) mentőtiszt vakmerő mentőakciót indít a hajóroncsban rekedt emberek felkutatására. Az előttük álló akadályok ellenére négy fő indul a Pendleton legénységének segítségére. Bernie Webbernek (Chris Pine), a parti őrség kapitányának mindössze egy fából készült csónak és egy kis teljesítményű motor áll rendelkezésére a mentéshez, ráadásul a kemény hidegben, a közel 30 méteres hullámok és a hurrikán erejű szél közepette még a navigációhoz sem kap sok segítséget.

Az előző magyar előzetes ide kattintva tekinthető meg. Hazai bemutató: 2016. január 28.


A dzsungel könyve (The Jungle Book) - extended trailer + plakátok + mozgó plakát + banner

Van itt minden, mint a búcsúban: bővített előzetes, mozgó plakát, egyszerű plakátok, amikből össze lehet állítani egy nagyobb plakátot...
A magyar - nem bővített - előzetes ide kattintva tekinthető meg. Tervezett hazai bemutató: 2016. április 21.


Démonok között 2. (The Conjuring 2) - teaser trailer

Ed és Lorraine Warren idén nyáron visszatér.


Rendes fickók (The Nice Guys) - magyar előzetes

Shane Black (Halálos fegyver 1-2., Az utolsó cserkész) az új Predator-film előtt hoz nekünk egy ilyet.


The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist - trailer sneak peek

Holnap érkezik a Démonok között második részének kedvcsináló előzetese. Ez pedig egy kedvcsináló a kedvcsinálóhoz.

Alright folks, you've been bugging me for this, time to conjure up the frightening next case of @theconjuringmovie's Ed and Lorraine Warren!! #TheConjuring2 teaser trailer drops tomorrow! Meanwhile, here's an appetizer. A teaser for the teaser, if you will :)

Szerző: James Wan, 2016. január 6.


X-Men - Apokalipszis (X-Men: Apocalypse) - magyar előzetes

Csak mert több helyen is olvastam kérdéseket ezzel kapcsolatban: Farkas/Rozsomák/Wolverine NEM szerepel ebben a filmben, maximum egy cameo erejéig, de lehet, hogy annyit se. Nincs is igazán oka szerepelni, hiszen csak később találkozik Xavier professzorral és a többiekkel.
Hugh Jackmant Wolverine szerepében a 2017-ben érkező harmadik önálló Farkas-filmben lehet majd látni utoljára, aztán - állítása szerint - többé nem bújik a karakter bőrébe. 


Batman Superman ellen - Az igazság hajnala (Batman v Superman: Dawn of Justice) - 2. magyar előzetes

Sok-sok várakozással teli hónap után új magyar előzetes érkezett a filmhez.
Hazai bemutató: 2016. március 24.


Bontonfilm: 2016. januári megjelenések

Íme a Universal és a 20th Century Fox hazai megjelenései az újév első hónapjában.


Zsigmond Vilmos előtt tiszteleg a 2. Magyar Filmhét

A 86 éves korában elhunyt Oscar-, BAFTA- és Emmy-díjas operatőr, Zsigmond Vilmos előtt tiszteleg majd a 2. Magyar Filmhét. A Magyar Nemzeti Filmalap és az NMHH Médiatanácsa támogatásával a Magyar Filmakadémia által 2016. március 1. és 6. között szervezendő filmes eseményen a 2015-ben bemutatott hazai filmes alkotások mellett a közönség válogatást láthat majd a neves operatőr munkáiból, fényképeiből, illetve az őt bemutató dokumentumfilmekből.


süti beállítások módosítása