látogató számláló

Bontonfilm: 2016. májusi megjelenések

Kevin Hart és Ice Cube tovább pofázik, Jennifer Lawrence felmos, Michael Fassbender almába harap, Leonardo DiCaprio pedig visszatér.


Valóságos démonok között

A Démonok között 2013 egyik legnagyobb meglepetés sikere volt, ami egyúttal rendezőjéről, James Wan-ról is végképp bebizonyította, hogy a horror mágusa. A film egy démonvadász házaspár, Ed és Lorraine Warren feljegyzései alapján készült – hiába volt tele hátborzongatóan lehetetlen jelenetekkel, azok állítólag mégis valóságosak voltak. És mert Warrenék esetei különösen jól vannak dokumentálva, és Wan a Halálos iramban 7. őrült sikere ellenére is visszatért kedvenc műfajához, elkészült a második rész.


Suicide Squad - Öngyilkos osztag (Suicide Squad) - 2. szinkronizált előzetes

Tervezett hazai bemutató: 2016. augusztus 4.


Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts and Where to Find Them) - 2. magyar előzetes

Göthe Salmander professzor (Eddie Redmayne), a bűvös fenevadak és bestiák szakembere New Yorkba érkezik. A muglik között bujkáló varázslók és boszorkányok közösségének segítségével keresi a városban élő szörnyeket.
És talán meg is találja őket...
A Harry Potter-világ feltámad, a történet jó 70 évvel Potter születése előtt játszódik: a nézők a varázslatos kalandok közben a varázsvilág múltját is megismerhetik.


Szemfényvesztők 2. (Now You See Me 2) - magyar plakátok

Magyar előzetes itt.


Ben-Hur - magyar előzetes + plakát

Tervezett hazai bemutató: 2015. augusztus 18.


X-Men - Apokalipszis (X-Men: Apocalypse) - végső trailer

Korábbi magyar előzetesek itt és itt.


süti beállítások módosítása