látogató számláló

Brutális app-pal támad Dwayne 'The Rock' Johnson

Mint minden nagyobb sztár, Dwayne Johnson is sajátmárkás termékekkel árasztja el a piacot. A Project Rock keretében most a The Rock Clock nevű applikációval jelentkezett, ami telefonra letölthető motivációs ébresztőprogram a Szikla stílusában, azaz digitális vekker. Először is nincs szundi gomb, tehát ha az ébresztés elindul, nem lehet elodázni a felkelést. A Szikla leginkább azzal motivál, hogy mind a 25 ébresztőmód roppant idegesítő, a felhasználó inkább kikászálódik az ágyból, csak legyen már vége.


Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból (Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows) - 2. magyar előzetes + plakátok

Az előző, szinkronizált előzetest ide kattintva tekintheted meg.


Kosarast az űrbe!

Michael Jordan-nek egy méltó utódja van: LeBron James. Ezt eddig a pályán bizonyította, de hamarosan remélhetőleg a kamerák előtt is fogja. 1996-ban a Zűr az űrben (Space Jam) főszerepét Jordan és Tapsi Hapsi, Dodó kacsa, a tasmán ördög meg a többi rajzolt haverjuk játszotta. Most úgy tűnik, elkészülhet a folytatás, és a főszerepet a Cleveland Cavaliers 203 centi magas játékosa vállalja. A pletyka már kering a neten egy ideje, de most a Hollywood Reporter újabb részletet tudott meg, amely azt bizonyítja, hogy igaz a hír.


Warcraft: A kezdetek (Warcraft) - a magyar hangok

A Blizzard Entertainment világhódító játéka alapján készült film szinkronhangjai.


Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet (Rogue One: A Star Wars Story) - magyar előzetes + plakát

Izgalmas tud-e lenni a film, ha tudjuk a végkifejletet? Nos, az előzetes alapján igen!


Játék: nyerj "Amerika Kapitány: Polgárháború" ajándéktárgyakat!

A Marvel legújabb filmje már látható a mozikban, és ebből az alkalomból a forgalmazótól kaptunk néhány Amerika Kapitány: Polgárháború témájú jegyzetfüzetet és telefontokot, amelyeket most megnyerhettek.
Köszönjük a felajánlást a Forum Hungary-nek!


Exkluzív: Doctor Strange - szinkronizált előzetes

2016. november 3-án kerül a hazai mozikba a Marvel Studios második idei filmje, a Doctor Strange, melynek címszereplője Benedict Cumberbatch, mellette pedig feltűnik még Mads Mikkelsen, Tilda Swinton, Chiwetel Ejiofor és Rachel McAdams is.

A történet szerint dr. Stephen Strange-nek, a kiváló, de arrogáns sebésznek egy autóbaleset következtében megsérülnek a kezei, ám amikor egy varázsló a szárnyai alá veszi, sokkal többet kap vissza annál, mint amit elveszített... (Ő is varázsló lesz, na.)

Az alkotók horrorfilmes elemeket ígérnek - valószínűleg nem véletlenül Scott Derickson (Sinister, Ördögűzés Emily Rose üdvéért) a rendező -, valamint olyan 3D-s látványt, melyet eddig még nem láthattunk a Marvel Cinematic Universe filmjeiben.

A Doctor Strange szinkronizált kedvcsináló előzetesét a FilmKockák jóvoltából nálunk nézhetitek meg először online.


X-Men - Apokalipszis (X-Men: Apocalypse) - a magyar hangok

A legutóbbi előzetesben láthattunk valamit, aminek nincs nyoma az alábbi listán...


Kritika: Amerika Kapitány - Polgárháború (Captain America: Civil War)

Belső viszály.

Márciusban Batman és Superman csapott össze egymással, májusban pedig a Bosszúállók. Nem vagyok rajongója a Marvel Filmes Univerzumnak, de aki követi az oldalon fellelhető filmes beszámolóimat, az tisztában is van vele. A mostani Amerika Kapitány filmre is úgy ültem be, hogy lesz ami lesz. Nem köntörfalazok: a legrosszabbra számítottam. És bármennyire is úgy ültem be a filmre, hogy utálni fogom, kifejezetten pozitívan csalódtam.

cacw_pic_620.png


Rossz szomszédság 2. (Neighbors 2: Sorority Rising) - a magyar hangok

Van az előző társaságnál is rosszabb szomszédság. De vajon a hangok jók?


süti beállítások módosítása